12

Това е "феномен

преди 4 месеца

Някакъв 18 г. дрислю бие, назидава и трепе! Създава собствена организация в Софийския затвор!? Това явно е Анатихриста. Защо не се възползваме, с огледа на това, че българите никога не сме били християни. Поне да станем сатанисти, така. Не, че и в сатаната вярваме, де.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Е това е пропаднала държава - едно лeке да не могат да осъдят. Трийсет години банани по магазините ни докараха до това.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Забелязвате ли че страшилището Васил бие винаги значително по-слаби от него хора.Като е толко ербап що не отиде някъде по морето там какви двуметрови 160 килограмови стероидно анаболни типове се въдят не е истина.Е на такива да скочи даже на 3-4 такива ама ще напълни пернишкия анцуг с много кафява маса..Нали е мъж? Или е мъж ама татко му да го пази и да бие некви възрастни хора и момичета.Гледам ги тия дето ги е бил в затворът ми кво да ви кажа. 160 см 50 кила. Тва е едрият.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Целият апарат на престъпната държава Бyлгapиcтан за 3 години не може да се справи с един изперкал от наркотиците ММА състезател. Това показва колко струваме като държава. Вие колко пъти сте чували Майк Тайсън да се разхожда в Ню Йорк и за удоволоствие да пребива до смърт всеки, който не му харесва?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Вижте на снимката прокуроския син изграден наркодилър,побойник,рекетьор и сутеньор с фалшиви мускили типичния гангстер и е нон стоп на бело най-вероятно тате "съди" и му дава пара

7

До Хахаха

преди 4 месеца

Къде видя мъж това е бащата на Луиза Григорова, луи гъргоров - феята !

6

От бореца

преди 4 месеца

Па да дойде и аз да го ударя и да се сърди после на който иска дрътия шпендел !

5

Анонимен

преди 4 месеца

Хората нямат нужда от такива....младежи....колкото по рано стане...история...толкова по добре за всички...

4

Анонимен

преди 4 месеца

В България ако полицията спре прокурорския син с бмв-то да прави дрифтинг на бело и уиски ще му се поклонят и ще си тръгне поживо поздраво обаче ако в сащ го гепят ще го арестуват ще има обществено полезен труд тлъста глоба че може и зад решетките да изкара някой друг месец да не говорим че остава без книжка за много дълго време ето това е разликата в правосъдието.

3

Хахаха

преди 4 месеца

Мъжете в БГ са големи мишоци. Иначе карат мощни коли, ходят с анцузи, пият, правят революции на маса, казват, че ей сега отиват и пребиват някой, ама като едно лапе му шибне шамар и падне, после дори го е срам от това и плаче да не му се разпространява клипа, защото всички ще разберат, че големият мъж е един малък мишок.

2

Ядрен вампир Z

преди 4 месеца

Сегашните младежи нямат уважение.12-13 годишни фекалчета ми скачат на бой.Аз навремето само за дето минавах покрай големите ядох бой.Разсипахте я тая държава

1

Сър Джеймс

преди 4 месеца

Евроатлантици сър! Забавляват се!!!