Снимка БГНЕС, архив

Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, се разсърдил на съседка, че бил разпространен в социалната мрежа клип, на който се вижда как го удря прокурорският син Васил  Михайлов. Това разказа комшийката му Зарица Димитрова в Софийския районен съд, където върви едно от делата срещу 19-годишния младеж.

Григоров и сина му Никола вече бяха разпитани по делото. Сега показания даде съседката. Тя заедно с приятели наблюдавали от жилището си спречкването между Михайлов и Григоров на 24 май 2022 г. пред пицария в центъра на Перник, пише "24 часа".

Васил ударил Григоров и той паднал на земята.  Нейна приятелка заснела случката и после качила клипа в мрежата. Малко по-късно синът на Григоров Никола й казал да не разказва за случилото се. На предишно заседание баща и син обясниха, че Красимир се опитал да разтърве Васил и друг младеж, и тогава отнесъл удара. Той не е подавал жалба в полицията. Съседката и нейните приятели викали от прозореца към Васил да не удря Григоров. Васил пък им отговорил, че бил провокиран, защото мъжът ходел по него.    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase