144

Анонимен

преди 7 месеца

ВЪЗПИТАННИЧКАТА НА ВАНЬО ЧЕРНИЯ КОРУМПИРАНА ОТВСЯКЪДЕ

143

Ку кууу КУ!

преди 7 месеца

Кукувица! В чуждо гнездо. Къш!

142

Тенгри кан

преди 7 месеца

"Пътя на Копринката";))) Бойко както винаги следи трафика на дрога и парата;)) Проблема на синият чорап Радев е Гергов, почетният руски консул и масонската му ложа "Слънце Ориент", където върлуварт въпросните мистър "Кешове";))) Щото мистър "Кеш", Радев? Тва е несериозно;))) Генерал с пари не се занимава. Парите върат при Гергов;))) Гергов менажира нова партия за да отмъсти на Нинова;))) Но, пак казвам: тези не могат да възпроизведат нещо качествено и добро, види се;)))

141

СМЕХ...

преди 7 месеца

Ако Рундю напусне президентктвото и направи Партия , Корни спокойно може да стане "Първата Крушовска партизанка" и включи ЦК на БСп у него....ха,ха,хаааааа....

140

Анонимен

преди 7 месеца

Стрино Корни, а да усещаш, че партията 3-и март ще ти отнеме голяма част от членовете на БСП и ти можеш да си останеш само с ИК на Националния съвет и с 150 членове на НС? Страх те е, стрино Корни, че си отивате безвъзвратно. Ти се оказа голяма лъжкиня, но Киро Петков се похвали, че първите 3 месеци на войната вие двамата сте запазили Украйна от погром. *** с делегация на посещение в Русия: с дрехите ще те изядат, стотици хиляди млади хора загинаха от вашите снаряди, РС, мини за РСЗО и патрони!

139

БАБА ВАНГА:

преди 7 месеца

Да позная ли , кой ше изпадне на следващите избори , ако Рундю направи партия??!!ХАЙДЕ ДА СЕ ОБЗАЛОЖИМ...!!!!

138

Gogo

преди 7 месеца

***, много правописни и механични грешки бее.

137

Анонимен

преди 7 месеца

Корни, имам спомени за оставка и Конгрес!?? Пак се разсея....Не ти е работа да си против Радев! Ще те отнесе като куцо пиле домат....

136

Анонимен

преди 7 месеца

Електоратът на всички ще се размие съвсем. Много партии станаха, Е нема такава държава.:))

135

Анонимен

преди 7 месеца

ПЕЕВСКИ? КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ? ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е В ЗАТВОРА? ВСЕ НЯКОЙ НЯКОГО СЕЗИРА, А ПЕЕВСКИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРЕИГРАВА НА СВОБОДА.

134

Анонимен

преди 7 месеца

И като подадохте толкова сигнала ?? Се случи едно голямо нищо!! Причината е на друго място, от друг , който винаги се крие!! А Пеевски чист ли е , Нинке? За неговият Магнитски, нищо не казваш!

133

Анонимен

преди 7 месеца

От къде идва думата "ДЕПУТАТИ"? Едно време създадох думата "ДУПЕТАТИ", което идва от ситуацията "ТАТИ ме КЛАТИ" и от там дойде и думата ДЕПУТАТИ! - което се преименува на "намерете за ТАТИ ПУНТЕРАНИ", иначе в Народното Събрание само ще има ДУПЕТАТИ!

132

Анонимен

преди 7 месеца

Че изхвърлим трите партии на борсата ,скоро

131

Герен

преди 7 месеца

ОТ КЪТ ЗАПОЧНА ДА ЛАЕШ ПРОТИВ РАДЕВ МНОГО ХОРА ТЕ ОТЛЮСПИХА И ИЗБЯГАХА ОТ БСП. А ЗА ПАРТИЯ НА РАДЕВ НИЕ ТОВА И ЧАКАМЕ. 34 ГОДИНИ СТИГАТ МУТРИНСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ.РАДЕВ ВЪЗПИТАН ОФИЦЕР ОТ СОЦА КОГАТО ИМАШЕ РЕД И ИДЕАЛИ(МАКЪР И НЯКОИ НЕ ТОЛКОВА ДОБРИ) ХОРАТА НЕ БЯХА ТОЛКОВА АЛЧНИ ДРЕБНАВИ БЕЗ МОРАЛ И РАЗЕДИНЕНИ. БЯХМЕ ЗАДРУЖНИ И СИ ПОМАГАХМЕ ЕДИН ДРУГ. В БЛОКОВИТЕ БЯХМЕ КАТО ЕДНО СЕМЕЙСТВО.

130

БОЙКО БОРИСИЧ

преди 7 месеца

До Курнеля НиничНЕ АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ РУСКИ И ТУРСКИ АГЕНТ, ДРУГИТЕ СА МЕНТЕТА

129

Курнеля Нинич

преди 7 месеца

Аз съм единственият и истински руски агент, другите са ментета!

128

Анонимен

преди 7 месеца

>>>>> Животът е проявен във ВЗАИМООТНОШЕНИЯ. Без Взаимоотношенията Нищо Е. Аз Съм, чрез Когото ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА съществуват. Чрез тях Аз Живея, и Аз Съм техния Живот. Аз Съм Едно, но Живея чрез двете си Половини. И двете са Истински, но едната е Вечна. И Аз Съм Вечната половина. Но Съм и другата. Аз Съм и нея, но чрез Мен тя Живее. И чрез нея Аз Живея. Аз Съм Живота и в Мен е Живота. Всичко Което Е, е Това Което Съм. Аз Съм ЧоВека и моето Аз е "АЗ"....((((СЛЪНЦЕТО)))) >>>((((ВСЕЛЕНАТА))))

127

МИЛИАРДЕР

преди 7 месеца

Ами, научи ме БАЩА ВИ. Ще им ги ***. С песните ни. Като на турчините в *** ИМ. А пък, туркините им да си запазят ДУПЕТАТА. КАТО НА ТУРЧИН У ЧАЛМАТА. ИДИОТСКИТЕ ПОСЛЕ. Ние сме си културни. А и, ЕВРОПЕЙЦИ. За разлика от тях, турците и помаците. БЪЛГАРИЯТА НИ МЕ ПОЗНАВА. А и, просто няма как да е ИНАЧЕ. Тук съм си роден, тук сами приятелите, роднининте и приятелите ми. Както и приятелките ми. Особено тези от ДРУЖБАТА НИ, ПРОДАВАЧКИТЕ НИ. Ами, просто няма как да не ги поздравя. За БИЗНЕСИТЕ ИМ.

126

Анонимен

преди 7 месеца

НИНОВА И БОРИСОВ СА ДУПЕ И ***.

125

Анонимен

преди 7 месеца

>>>>>Вън от Мен, дори Нищо не съществува. Аз Съм Всичко! Вие сте Моята движеща се Половинка. Запазете ПОКОЙ и ТИШИНА, и ще изпълните другата Ми Половина. Тя е Вечната. Движението се изпълва със смисъл в своята крайна точка. И там УМИРА за да се роди като Покой. (Покоят като същност, стои вън от движението и няма рожден момент.) Движение и Покой са Моята Същност. Без едното другото не съществува. >>>>>