52

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо ново под слънцето,всичко руско трябва да се разнищи....ще и намерят заместник украинка сигурно.

51

58+

преди 3 месеца

разбира ги тия работи тоз сенатор ...

50

Анонимен

преди 3 месеца

Абе че е взела, взела е

49

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците защо си мислят, че света се върти около тях?! Хваната с допинг, гори, точка по въпроса. Реакцията на руснаците е типична за комплексари с изкривена самооценка!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че са я спрели . След пет години ще ще да се съсипан живота . И след още десетина няма да може и да е на леда . Тогава ще посегне на алкохола.

47

На олимпиадата

преди 3 месеца

В Корея , целия Български отбор по щанги беше изхвърлен заради употеба на допинг, Българският отбор отбор отпадна , а руския стана шампион . Значи руснаците са слагали допинг в манджата на Българите.

46

Стоп

преди 3 месеца

Спорта за един мирен свят а,мръсните страхливи номера на САЩ,нямат край

45

Анонимен

преди 3 месеца

Тя е приемала наркотици- виновен е Белият дом, избиваш и рушиш като дивак в Украйна- виновен е колективният запад, а пък аз искам да питам намериха ли руснаците в Украйна- нали тръгнаха да ги спасяват- избиваха наред.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Путин тичал към външния клозет с всички сили, но се изпуснал преди да стигне! Американците са виновни!

43

Анонимен

преди 3 месеца

За да сме обективни....Едно е ясно, допингът е даден от щаба на едно дете което само по себе си е ужасно!Факт е че наказанието е пресилено и нереално при положение че вероятностна спортистката която е дете да е знаела или съзнателно да е пожелала това е реално нулева. И че е пресилено по политически причини защото сега всички са срещу Русия по обективни причини! Факт е също че масово американските и други западни спортисти са масово "астматици" и се допират легално!

42

Лошо

преди 3 месеца

Години тежки тренировки и болка се унищожават за минута заради мръсната политика.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Допингът е открит в лаборатория в москва! Престъпление е да даваш допинг на дете на 15г.! Какъвто фюрера такава и държавата!волгин няма ли да напише че и Украйна е виновна!

40

Да ама

преди 3 месеца

храбрите руски хокеисти биха кубинските хокеисти в международен мач. Да здраствует великий советский спорт и великий мсковский жужак

39

КолорБат

преди 3 месеца

Смешна държава не случайно наречена ..... на злото , всичко им пречи , целия свят без северна корея им пречи. Като си представя само че някога им вярвах , мислех ги за свестни ама напразно проопаднала работа , някой ги нарече бензиностанция с ракети мноооого правилно много !

38

Анонимен

преди 3 месеца

Много добре, тия да ходят да се състезават с Китай, Индия, Куба, Венецуела, Еритрея и т.н.

37

Горд руснак

преди 3 месеца

Дежурните злобни коментари от висшите алкохолици на руската дума. Руската пропаганда непрекъснато твърди, че Българската Азбука идва от македонско и , че червената армия спасила Български Евреи - при положение , че са били отдалечени на 1000 км от границите на България . Няма кой да повярва на лъжите на крепостните.

36

Анонимен

преди 3 месеца

До автора: Пише се "БелияТ дом" - пълен член на подлог в изречението. Стига сте разчитали на автоматичния преводач на Гугъл.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Ами моля ви се! Сега този защитник ще се обиди, че го наричате с американска дума сенатор.Той си е нищо и никакъв руски местен депутат.

34

Анонимен

преди 3 месеца

"Кой щял да повярва ?" Това да не е кръчмарска раздумка, че да се убеждаваме в някакви неща преди следващият екс ? Комисия е наложила наказанието на базата медицински изследвания. Сега руснаците се оправдават с международното положение и какво ли още не. Да не си бяха помпали атлетите с допинг не биха били санционирани. Нито им е за първи път между впрочем.

33

Анонимен

преди 3 месеца

В България където живеят около 6 милиона човека всеки ден мързеливата полиция хваща по 20 дрогирани водача. И това от години, всеки ден.