120

Анонимен

преди 4 месеца

тея двете са толкова обладани от сатаната, че и в пандиза ще правят магии

119

Темида Темидовская

преди 4 месеца

Правилно,именно затова са по-висшите съдебни инстанции,за да оправят грешките на долустоящите,НО повече не трябва да се крием зад правилото,че съдът е независим и може да приема каквито си иска решения.Искам да кажа,че съучастничка в убийство не може да е вън,а вътре,за дълъг период от време.ВСС да премести първоинстанционния съдия в бракоразводен състав или в делбен такъв-не става за наказателен съдия.Сухо д. .е риба не яде-като е наказателен съдия или да работи като хората или в делбения съд

118

ловец

преди 4 месеца

До Анонимен съдебната реформа така реши

117

Анонимен

преди 4 месеца

Вижте я хубаво, това е лицето на партия Продължаваме Промяната!

116

Анонимен

преди 4 месеца

Надявам се До живот да остане там тази пастърма!

115

Анонимен

преди 4 месеца

А ментора и кирччу кога?

114

Георгиева

преди 4 месеца

До 117 Не, не е Кирил Петков. Тя е в МВНР от 30 години. Преди 13 години е съсипала посланика в Тайланд, като го е обвинила в секс тормоз. След случая мисията в Тайланд е затворена. Така, че сам си отговорете кои са били на власт през всичките тези години?

113

Анонимен

преди 4 месеца

До до 117 Не мога да ти отговоря, защото не знам кога е назначена, говореше се, че от по-рано е на тази работа. А и дали е по времето на Бойко или на някой друг, е все едно, връзкарството си е връзкарство. Не се става случайно посланик. Факт е, че след "прехода" по върховите позиции са същите хора и техни близки, които бяха и преди "прехода". Затова и "преходът" не се получи при нас.

112

Анонимен

преди 4 месеца

До Възмутен===Задавате въпроси,които задават хиляди българи след жестокото убийство на един невинен и читав човек. До този момент никой не даде отговор на обществото защо психопатубийцата е на свобода,защото държавата ни е тотално пропаднала! Можем да се досещаме,че над двете убийци е разперен огромен ПП-ДБ защитен чадър,както над много други престъпници! Засега ги прибраха заради огромния шум около тях,като стихне и се позабрави ще ги изхлузят от ареста и ще последва едно нескончаемо бля-бля!

111

Хемус

преди 4 месеца

Заради това пия само бутилирано стъкло с фабрична капачка,която аз си отварям

110

до 117

преди 4 месеца

Пак питам, кирцата ли е преценил че мама краса става за консул или Боко? При ГЕРБ е възможно дори явен психопат да назначат до такъв пост, дори с цената на закрито посолство. Така че тея приказки не са ми ясни.

109

kk

преди 4 месеца

Много солариум по рождение.

108

Анонимен

преди 4 месеца

Плодородна богомолка.

107

Анонимен

преди 4 месеца

Да кажем на съда браво за сега и да му пожелаем да продължи да взима правилни решения!

106

Анонимен

преди 4 месеца

Типична русофилка.

105

Анонимен

преди 4 месеца

До Ицо Някой вече коментира, че са рода със стар партиен кадър и благодарение на това тъщата е получила работата си в посолството. Та ако се чудиш какво е общото с Кирчо - ами всички в неговата партия са все с такова потекло. Така че не се опитвай да ги разграничиш от нея. Една стока са.

104

Анонимен

преди 4 месеца

То големо решение ,една седмица

103

Феминистка

преди 4 месеца

Скандално решение, трябва на свобода, защото е жена.

102

Ицо

преди 4 месеца

Колко сладки са всички коментари които по някакъв неведом път и незнайно как наместват ПП и Кирцата с това. Каквито и провали да са те, няма да споря, какво общо имат с този случай. Ако търсите някаква такава линия, защо никой не коментира че мама краса-топ консула е назначена от ГЕРБ там... за последвалата зла участ на консулствтото знаем вече. Та това са кадрите на боко.

101

А ТАКАААА

преди 4 месеца

АЙДЕЕЕ НА ТОПЛООО