255

Анонимен

преди 4 месеца

Мутрата Пеевски трябва незабавно да бъде настанен в затвора. Иначе ще полудее и ще побърка всички около себе си.

254

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото и да правят накрая президента Радев пак ще излезе победител.

253

Ивайло

преди 4 месеца

Струва ми се че пълничкото момченце скоро ще омръзне на всички с наглостта си и Сокола сам ще си го привика на къс повод и ще му вземе всичко. На всяко прасенце му идва Коледата, няма изключения.

252

Анонимен

преди 4 месеца

мафия - М А ФИ Я ... цензурирано ли е

251

Анонимен

преди 4 месеца

България е една бивша велика сила на европейския континент, пред която са треперели всички държави. Сега сме това, което сме и с изборите си работите да продължим да сме точно това което сме. Ние нямаме нужда от външни врагове.

250

Референдум кога?

преди 4 месеца

Държава в която тоя *** не само че не е в затвора, а е и действащ депутат е обречена! Всички са се постарали брутално в момента от Радев. Питам ви, нещастници - кога ще загадките компютрите и излезете на улицата за да се освободим от това краварско робство?

249

Песен

преди 4 месеца

Когато ни събра ииимунитетааа и Пеефски на-с-ра се в кабиинетааа...

248

Хан Крум

преди 4 месеца

Току що свърши пресконференцията на БZП и изкараха потресаващи факти за корупция на зеления чорап и лакеите му. Ако имаме читава п.р.о.к.у.р.а.т.у.ра трябва да изведат цялата банда на Краден и него самия немедленно с б.е.л.е.з.н.и.ци от президентството. Замирисва на импийчмънт и на съгласувани действия на упраляващи и опозиция. На всички им е дошъл до гуша този злобен, кремълски, канален плъх.

247

Хора

преди 4 месеца

не разбирате ли, че "посолството" - САЩ овладяха властта, сега им пречи само Президентът. И този наглец и престъпник им върши мръсната работа, както и всички от сглобката.

246

Анонимен

преди 4 месеца

Народът или е уплашен или спи. Ставайте да си защитим президента от еничарите ! апъли се в събранието и министерствата само с мут ри и си ввикат като че са хванати от гората диваци . Това вече не се търпи да им гледаме простотиите с които се замерят , но и променят закони и конститтуция за техни интереси. Това е исттинския Фрранкенщайн , прасетата са кротки и възпитани , този пощръкля ппо негови си причини .Стига безобразия .Вредни са за всички нас тези ,не ги ли виждате !

245

taschunka witko

преди 4 месеца

И ще му свалят Магницки

244

Анонимен

преди 4 месеца

Щеше да е смешно, ако не е толкова трагично. Дано разберете, че като ви мързи да гласувате,друг ще определя живота ви, данъците ви, бъдещето на децата ви. Народ от роби.

243

Angel

преди 4 месеца

Колкото повече прасето грухти срещу Радев, толкова повече на Радев му се вдига рейтинга.

242

мак

преди 4 месеца

Пак мистър честност, пак за лошия Радев. Защо трябва да се откаже от имунитета или да прави полит. проекти? Дали оня с турска родина се отказа от имунитета? Други с жилищни афери какво направиха? Скриха се на удобни местенца. А почетния со..пол заграби половин България и с пръст не го пипат. Радев ще направи каквото сметне за добре, пра-сето не може да му нарежда.

241

ДС

преди 4 месеца

До 234 - мда ... и за Костов ми казвахте, че съм заблуден,и за царя бях заблуден,и за Борисов бях заблуден,и за Орешарски бях заблуден,и за Кирчо и Кокорчо бях заблуден,сега за Радеф ми казвате,че съм заблуден .... ама дали аз съм заблудения или всички които им вярвахте на всички тези и после се чувствате не като заблудени а като зверскионодени?!И ако можеш да ми обясниш смисъла на това ти изречение "Не ти искам мнението за глупостите които си написал"

240

Анонимен

преди 4 месеца

Кой може да цензурира думата Maфuя, освен ако не е от Maфuята или не обслужва Maфuята.

239

Анонимен

преди 4 месеца

Времето разделно идва. И когато дойде това време всеки ще убива неугодният нему, защото през годините е натрупал много ярост и злоба. Идва времето разделно.

238

Малки кученца?

преди 4 месеца

То спец-службите би трябвало да се интересуват от ламята, а не от мършоядите! Ако имаш нещо за "ламята" - заповядай!

237

коко брайс

преди 4 месеца

ПРАСЧО ПОДЛУДЕ ОТ СТРАХ...ГОРКОТО ПРЕСТЪПНИЧЕ...СКОРО ДОГАН ЩЕ СЕ НАМЕСИИИИ....

236

Анонимен

преди 4 месеца

А ПРАСЧО МАГНИТСКИ ЗАЩО ГО СЪДЯТ В САЩ