179

Кума Лиса

преди 4 месеца

Само бат Бойко Тиквата-*** и Делян Шиши-Шопара могат да спрат таз пуста война ! Само трябва да се облекат кат сумисти и да се сборят пред всички воюващи ! Тва е спасението - невероятната гледка на простако-гадовете !

178

Горд Българин

преди 4 месеца

До 186 Анонимен ***. Не знам *** ли си, *** ли си, *** ли си, *** ли си. Едно е сигурно не познаваш българската история, мразиш да размърдваш сивото си вещество, не си и ходил и в казарма , че като те гледам и какви нулеви познания имаш по воено дело имаш ясно си личи.

177

Стафидис

преди 4 месеца

Украйна ще е Южна, а Русия Северна Корея!

176

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Червените близачи, поемете въздух и раз два три ГОЙДААААХАХАХА

175

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен==Световно известният американски професор Джон Миъшаймър твърди,че след калташкия номер,който укронацистите спретнаха и се отказаха от Истанбулското споразумение за мир по заповед на западните си господари,Русия вече има нова цел! Присъединяването на ОдесаХарков, Херсон,Николаев,около 43% от територията на укра! Като нещеш мира,ето ти секира!Ще стане това,което Русия реши,за нейната национална сигурност,а не разните западни финтифлюшковци! Успех за братушките и слава на РУСИЯ!!!

174

Щирлиц

преди 4 месеца

На покрива на руското посолство в София има повече от 10 параболични чиний и още толкова други видове антени. На покрива на руското посолство в Брюксел има повече от 17 параболични антени. Ама тея антени не са за послушване а са да хващат по-добре Ну Погоди! А от 100те изгогени руски "дипломати" от България половината имаха инжинерна специалност... Много приятелски настроена държава е Русия, ама по руски приятелски.

173

ЗА ЕДНА УКРОКОПЕЙКА

преди 4 месеца

УКРОКОПЕЙКИТЕ РЕВАТ , КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРАТ,ЧЕ ИЗЛИШНО ДРАСКАТ ПО КОМЕНТАРИТЕ,

172

Горд Българин

преди 4 месеца

Искам и се на Американците, но в момента Руснаците диктуват условията. Така чи зависи какво ще кажат те. В момента руснаците напредват бавно, защото щадят своята жива сила. Докато на украинците не им пука колко човека ще загинат.

171

Боби

преди 4 месеца

До анонимен *** СЕРИОЗНО? Умнико от 2014 до 2022 всичките населени места станали нарицателни като Авдевка, Бахмут и прочие Украинците са подготвяли фортификации и са леели бетон години. Такива укрепени райони не се вземат ей така щрак и готово. За какво РФ създаде и ползва 1500кг и има планове за 3000кг управляеми планиращи бомби - точно за изтърбушване на подобни бункери.

170

Мишо

преди 4 месеца

До анонимен *** - Чудесно име! Само *** ама мозъчен може да напише подобна глупост. Защо не си отвориш широко затворените очи! Русия воюва срещу 55 държави взети заедно + някои техни съюзници и сателити. Русия е единствената в света държава устояла на военната мощ на САЩ и НАТО. Украйна е под постоянен чадър от ПВОто на НАТО. Супер съвременни оръжия се доставят всеки ден, включително модерни модификации танкове и далекобойни ракети като АТАКАМС и ЩормШадоу, Скалп. Не си вчас!

169

Мишо

преди 4 месеца

Човека просто казва това, което желае да се случи! 3,2 милиона мъже в Усирайна са някъде и никой дори и хрътките на зеленски не могат да ги открият. Никой не знае колко още са избягали, кой в Европата, кой в Русия. Резервите на фронта свършват, а нови няма дори на на 50%. 120000 има на границата с Беларус, 50-80 000 има в процес на обучение и стратегически резерв. Хора няма, свършват с от 500 до 1000 на ден.

168

Анонимен

преди 4 месеца

Американците постоянно пускат партенки, за да опипат почвата. Неистово им се иска да избегнат големия резил, че те и техните 40-50 държави-пудели не могат за пръв път от няколко века да наложат на света своето. Ами да не бяхте заложили всичко на една слаба карта. То че и руснаците допуснаха грешка, допуснаха. Ама не сега, а през 2014, че даже 2013 година. Да не говорим за 1991 и 1989, че и 1985. Обаче сега биха били кръгли иди0ти, ако се съгласят на по-малко от закриването на Украйната си райна.

167

Анонимен

преди 4 месеца

Разликата в стилистиката показва не само по-начетените, а и по-мислещите хора. Боби е такъв! Опонентите му предъвкват пропагандни клишета.

166

Мдааа

преди 4 месеца

"От друга страна допускам, че Украйна ще се присъедини към НАТО..."Не,няма! Киев и околните села - може!

165

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен Лично не съм бил. Работил съм в две фирми едната има офис в Москва. години сме контактували с българите постоянно и за проекти командировани там от София. Включително колега беше арестуван в Москва за това че при проверка на полицията беше си забравил паспорта. Втората фирма имах двама колеги които са руснаци учещи в България за да избегнат служба в руската армия(наборна). И последно колекцията ми от книги фантастика(международни автори) на руски език отдавна надмина 1000 бройки.

164

Анонимен

преди 4 месеца

До Боби 170 - еми човека се гаргари с мужиците! Каквито ти познанията - такова и чувството за хумор. Дървено и мужишко!

163

Анонимен

преди 4 месеца

До Боби - а ти "бил ли си" в Русия? Защото аз - да! Теб те знаем отдавна - винаги предъвкваш руски гомна. Апропо, дали вече намери време да прочетеш някоя руска книга? Или още се оправдаваш, че "обичаш фантастиката"? За такива "интелектуалци" като теб янките имат хубава думичка "демидж"! Не зная с какво се занимаваш, и слабо ме интересува. Но в постовете си мязаш на тRоол! Било по занятие, било по убеждения или и двете.

162

Много руски трол...

преди 4 месеца

Обещаха ли копейки за тази година? Минусите ще ви преброят, мишоци въшливи...

161

Анонимен

преди 4 месеца

иска му се на пенсионера. войната ще свърши или с разпарчатосването на Украйна или с 3 та световна война

160

Анонимен

преди 4 месеца

ПУЦА ЯНКИТО ХАЛОСНИТЕ ДА ДЖАФКАТ МЕСТНИТЕ ЕВРОАТЛАНТСКИ ПОМИИЯЯРИ...