41

До "Русоробски

преди 3 месеца

Medication time! Айде сваляй *** за шести бустер с мРНА пенкилера на мъжо на Урсулата. Докато се разхвърчат тия вируси, които идолите ти, които се събират на сатанинското парти в Давос, споменават, ще си толкова бустериран, че ще се напълно безсмъртен. А като безсмъртен, отиваш дирекшън в Украйна и собственоръчно разкатаваш рашките. Дори тактически ядрен удар няма да те спре, хеле пък некви ретро буби, които не са пипали човешко никога. Мамин сладък.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Зелените сектанти сега Сибирска язва ли се подготвят да пуснат?Затова ли е тази статия?Споко.Още няколко вулкана и до 10 г. идва нова Ледникова епоха.

39

Чичко Бил Гейтс

преди 3 месеца

Нема страшно, приготвил съм ви ваксини за всякакви вируси. Тествани и безопасни. хи хи хи

38

Анонимен

преди 3 месеца

След ковид поне 50 г, за да повярва някой.:))

37

до 34

преди 3 месеца

Еееее!!! Естествено, че от българската страна! И ний сме дали нещо на света! Или с други думи... пъкленият план на нечия тъща от нашенската експедиция там чрез бурканите лютеница се разви според плановете!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Кой каквото си надроби това ще сърба

35

Русоробски фронт

преди 3 месеца

То се знаеше още от 2000-та година че се прогнозира стапяне на леда и хвърчане на вирусчета и затова го бяха коментирали в Давос но цензурата не ви дава да чуете понеже са ви гладки мозъчетата като сферичики на лагери

34

Анонимен

преди 3 месеца

Сега де очертава бъдещ спор за произхода на вируса. От коя част на Антрарктида ще се е разтопил леда, че да изкочи най-новия супервирус. От руската, от американската, или от нечие друго влядение.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Жан-Мишел Клавери разказа целият филм "Нещото" на Джон Карпентър от 1982-ра. 1 към 1. Чакаме сега един брадясал Кърт Ръсел с 40 години по-млад да изиграе главната роля. На някои хора им плащат да говорят глупости. Ние им викаме "политици". Зомби вируси... дрънци. Да нямат различни грешни карти, че все на *** йн ата си някъде излизат тия вируси. С часовници... Ходи да провериш ако щеш. Оня се напил и замръзнал в снега и край - ВИРУС замразява хора! Пререпали го в Оссрайна - оловен вирус върлува!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Ваксманиаците и картинка със стрелки да им нарисуваш, пак няма да загреят за какво иде реч. Внезапно и неочаквано...

31

бг смешки 2

преди 3 месеца

този път ше пуснат нещо доста по- брутално да знаете ! Ковда беше с4-5 % смърност това ще е с далеч повече ....

30

Анонимен

преди 3 месеца

Африкански маймуни, китайски прилепи, вече ще стане подозрително. Следващият вирус явно ще е от древността. Благодарение на ледовете.... Не бе, обърках се! Благодарение на глобалното затопляне, за което кекти си знаем, ние сме били виновни.

29

читател

преди 3 месеца

Чудите с какво да плашите хората.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Антиваксърите ще карат всички вируси натурално. И натурално ще гинат.

27

Анонимен

преди 3 месеца

След като разтопяването неизбежно води до вирусен апокалипсис, защо преди 10 хил. когато завършва последната ледникова епоха не се измрели до крак?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Спешно поръчайте още бройки чували с трупове, да не би да изпаднем отново в дефицит - НАЛИ КОСТАДИН АНГЕЛОВ (ГЕРБ)

25

Анонимен

преди 3 месеца

Е нали гадателите в Давос са казали на Тошко Кантара, че някаква мистериозна болест X, "можело да порази човечеството"

24

Русия=выгребная яма

преди 3 месеца

До Маринела Цветанова, браво копейчице! Заслужи заплатката в рубли!

23

Знаете ли го тоя виц

преди 3 месеца

Аптеката - 10 човека са се наредили на опашка. По едно време, нахлува запъхтяно момче и казва: "Хора, моля ви! Случаят е спешен! Мога ли да мина преди вас - чака ме жена на легло!" - "Разбира се" - съгласили се редящите се на опашката, а нашия отишел на гишето и се изцепил. "Един кaпут, моля!". Toгава една жена от опашката се разгневила и се развикала "Но как не ви е срам?! Не може ли да се изразите по изискано?!", а нашия рекъл "Разбира се", свалил гащите и извадил парчето - "Един костюм за тоз

22

Маринела Цветанова

преди 3 месеца

Чичковците от Уолстрийт с малките шапчици на темето само чакат да свърши войната в Украйна, за да почне "новата" пандемия Ковид 2024. Именно за това са тези измислени грипни епидемии с които ни занимават от сутрин и вечер. За да поддържат готовността у населението за ново затваряне, мерки и маскиране. За съжаление нещата вече са или-или. Или ще живеем в глобална диктатура по Оруел, или ще живеем нормален живот като нормални хора, но за това трябва да се пролеят реки от кръв.