92

@

преди 4 месеца

Тоя нещо се е объркал. Те имат нужда от коалиция, а не герб към момента. Герб бяха лош стопанин на Столицата през последното десетилетие, но това което се случва в момента е ново дъно и се дължи основно на бонев и този хубавец и липсата на ясна представа къде се намират и че няма как да нареждаш и диктуваш условия на хората от които ще си зависим.

91

Бате Бойко

преди 4 месеца

Условията ги поставяме ние

90

Анонимен

преди 4 месеца

Айде още Бойко и Фандък. Народът си е ***, иска да крадат парите му, да се препъва в разбитите тротоари и децата му да *** в шахти (има ли наказани за момчето, което го удари ток от една шахта).

89

Надя

преди 4 месеца

Тоя 1 месец не може да изчисти София от счупените клони от първия сняг, не знае как да се оправи с учениците които му се обаждали и искали ваканция?!че на голяма част от тях им дай само да безделничат вместо да учат,ГЕРБ да си признаели неуспешното управление ,е нали загубиха изборите и вие сте на власт.Егати неадекватния и това било бизнесмен?!Вие сте гола вода бе,а да видиме вашите ,,успехи "какви ще да са. Успехи на куково лято,то си личи още сега колко сте ,,успешни"

88

Диана

преди 4 месеца

А бе какъв бизнесмен е това Ухо като му гледам начина на мислене?! Тоя направо ме шашва.ГЕРБ трябвало да признаят за неуспешното си управление?! И какво по точно неуспешно искате да чуете с мисис Бони? Благодарение на лъжите ви загубиха изборите и вие дойдохте на власт и вместо да работите както лъжехте хората ,че имате професионални екипи вие се омотахте като пилета в кълчища и ГЕРБ ви е виновен,карате го по инерция ,като всички некадърници жадни за власт. Ще търсите начини да се справяте

87

Анонимен

преди 4 месеца

Гор-чи-во.. мисля, че на всички е ясно кой ще е в позицията на булката.. но все пак жокер - няма да е боко.

86

тия па

преди 4 месеца

тия две условия ако не са поставени от борислава бонева па на !!! Борисов ше им се изсмее в очите

85

Приказка за 3те хаш

преди 4 месеца

Паднали дървета от ноември стоят неизвозени заради "някой некадърник наш", който си е повярвал, че може да поставя условия.

84

Ергенски Данък

преди 4 месеца

Терзиев е просто един успял млад мъж със семейство и деца, който пречи страшно много на ергените Бойко, Слави и Путин.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Пак няма никакви новини на този сайт.

82

и ние знаем

преди 4 месеца

Ала-бала .

81

Анонимен

преди 4 месеца

Терзиев казва едно, но Бонев казва друго. Бонев казва, че няма и не иска да има никакви "сглобки" и тям подобни в София с ГЕРБ. На кого да вярваме?

80

Тези

преди 4 месеца

Всички от ПП гледат ,като ненормални.

79

Наблюдател

преди 4 месеца

Софиянци тепърва ще разбират, какъв неадекватен анонимник са им натресли ДС за кмет! Искаха сеир , сега ще трябва и да си го платят! Това, как изгониха гологлавият му бодигард с пищова от Софийския Университет... няма такъв срам! Властта не е за всеки, а този просто за нищо не става!

78

Сандо

преди 4 месеца

Васето в у тоалетната

77

Анонимен

преди 4 месеца

Kyфapчeтaтa c napи нa ДC ce зaвъpнaxa? Бeз napитe, нo c ycлoвия...

76

Анонимен

преди 4 месеца

Кравар и комунист в България е едно и също.

75

Ппп

преди 4 месеца

Този наглец има намерение през целия си мандат да търси кусури на предишния кмет. Не пишело кои тротоари. Ами всичко що е тротоар, бе ***. Трябвало е да ти ги обозначат ли. Той и простото Киро се изхвърляше герб да си признаели за корупцията но сега като гледаме как хубаво се сглобиха и си се корумпират. А и се пазят взаимно. Та Васко да се огледа и да помисли мноооого добре на кой хал е и да спре да ръси просто.тии. да обясни на бонито, че сделката отпада и да се захваща да работи.

74

Анонимен

преди 4 месеца

Червеното дриснее май го вадеше твърде голям,голям,голям ама се оказа и твърде мек!

73

Анонимен

преди 4 месеца

Мдааа,и тук съвместно ще ни клаmяm,мутрите и отрочетата на червената олигархия,а на нас"печелившите"честито!!!