62

То,

преди 4 месеца

за да изпаря всичко в радиус от десетки километри, няма да ми трябва ама никаква точност. Друга бройка трябва да ги тревожи... Иначе снимката, както винаги, е напълно свързана с написаното в статията.

61

Нищо ново

преди 4 месеца

А уж руските ракети бяха свършили още преди месеци. И за какво е публикувана тази статия изобщо?

60

Анонимен

преди 4 месеца

А колко водка и самогон или въобще алкохол се изпива...на ден,на седмица,месецТова ми е по интересно

59

ха-ха-хи

преди 4 месеца

До последния урка...Путин забавя но не забравя!Честито на пИИчелившите!

58

Анонимен

преди 4 месеца

Путин се готви за война с НАТО. От самото начало - 2014 Крим всичко е било планирано. Западът категорично отказа да признае Крим за руски и още тогава си беше ясно, че война ще има. Беше въпрос на време, а Путин изненада всички като удари пръв. Ако Русия е толкова слаба колкото ни я представят, НАТО отдавна щеше вече да е във Владивосток, а не да тика бандеровците в месомелачката.

57

айде пак...гадаене

преди 4 месеца

Шехерезада пасти да яде...

56

VолодоМОР Zeления

преди 4 месеца

Виждате че и с "Калибър" имаме проблем...ако започнат да ни пукат редовно както си трябва дупеДАниЕ яко...СЛАВА КОКАИНА !!!

55

мдаа

преди 4 месеца

Едно време един професор ни казваше на лекции, че истината започва след Но-то. Сега аз ще допълня, че лъжата започва след "Украйна твърди".

54

Опааа...

преди 4 месеца

Урките пак започнаха с тяхната сгрешена аритметика...спрете им белото бре !!! Пак са пребозали...

53

ха-ха-хи...верваме

преди 4 месеца

Тавариь паПутин ги бие кат маче у директ...а те милите урки ти броят още колко удари им остават///СЛАВА КОКАИНА !!!

52

aZ-ът

преди 4 месеца

Единствената причина Вива да напредва към Киев е, че после не иска да ги храни тия нови територии.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Киро боко и асен да ходят да спасяват карпатите от орбан и да напишат опорки на смотльото тук че орбан седи в бункер.

50

Анонимен

преди 4 месеца

Русия изобщо няма гъдел от това че си взе и курилите и регионите. Цяла Русия се смее на вицовете на британското разузнаване, ракетите били свършили, а преди това пък бяха само картинка.

49

aZ-ът

преди 4 месеца

Либералната украинска изм... вече става смешна. Навсякъде по света. Ония ги бият като напр у Дерек тия продължават да вярват , че печелят. Мъжете им не смеят си подадат г..за навън да не им връчат повиквателната, само жени по улуците, ония пак твърдят че са най великите. Смеееееееехххх

48

ДО "дрън-дрън!&

преди 4 месеца

Русия гъделичка на оная, дето те е родила, мястото откъдето си се пръкнал. Абе въобще, всички които обичате, възхвалявате и се прекланяте бункерното джудже, сте за психиатър! Що за деформации сте получили не зная, но добре че сте малко на брой и болестта ви (копейколюбството) не е заразна!

47

Киро къде си?

преди 4 месеца

Унгарската крайнодясна партия "Нашата родина" заяви, че ще предяви претенции за западния регион на Украйна (Закарпатието)

46

До33

преди 4 месеца

А защо Байдънски не смачка руския червен режим сега, нещо няма желание през този мандат ли, кво ли.

45

Малко история

преди 4 месеца

Карпатска Украйна (на украински: Карпатська Украна) е кратко съществувала непризната държава, провъзгласена на 15 март 1939 г. в град Хуст на територията на едноименната автономна област, влизаща тогава в състава на Втората чехословашка република. Непризнатата държава просъществува точно един ден до 16 март, когато унгарските войски навлизат в град Хуст (по други данни до 18 март, когато Унгария окупира цялата територия на Карпатска Украйна).

44

стига бе

преди 4 месеца

Да бе, никакви ракети нямат Русия още от 2022, така каза английското разузнаване. Сега Русия стреля пералните, които взеха от укропитеците.

43

Украйна?

преди 4 месеца

Няма такава държава!