128

Анонимен

преди 4 месеца

До ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА Може и да си прав , но в тази цена трябва в гаража да има и кола .

127

Анонимен

преди 4 месеца

Експертите говорят: ХАХАХА ПРОДАВАЧА ГОВОРИ

126

Брокер Перниканец

преди 4 месеца

Факт е че новите строежи са "замразени" и не от студеното време през 2024.А "Сурва" отмина.Кой го сурвакали, сурвакали....Нема пари за цигари.Без майтап спрях пушенето.

125

ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

преди 4 месеца

ДАВАМ ДО 1000 ЕВРО НА КВАДРАТ. ГАРАЖА Е ОТСТЪПКА БОНУС.

124

ДОБРЕ КАЗАНО

преди 4 месеца

Откъде ги изкопахте тея калъфи?При население 5 млн. бели, какъв е профила на купувача на недвижим имот?

123

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да е 30 % спада . Спада ще започне от 50 % и не се знае до къде ще стигне .Говорете с някой познат банкер или нотариус , не слушайте брокери , те лъжат вече 20 години . Точно в този момент имотите вече са с 25 -30% надолу и няма купувачи .На морето има апартаменти за по 20 000 евро и никой дори не ги поглежда .Не се лъжете , селта им беше да заробят хората с кредити . Ако ви трябва имот , вземете си терен и за 1 година ще ви построя къща и по евтино и по удобно и по логично

122

Брокер Перниканец

преди 4 месеца

Откъде ги изкопахте тея калъфи?При население 5 млн. бели, какъв е профила на купувача на недвижим имот? Или си ги колекционират като часовници.Кой купува?Аз не познавам такъв....Ще се вдигнат, ако влезем в Еврозоната, но пак няма да има толкова купувачи, следователно, ще има корекция с 15-30% надолу.

121

Анонимен

преди 4 месеца

Защо тук са цитирали някакви си ,,експерти,, дето всъщност са брокерчета.... Имотите със сигурност ще паднат так където не е привликателно за живеене и строителството е ниско качество, такова например е в Малинова долина , яко застроено, кално, овча купел 2, дружбите, и тн, там където е панел-не че нещо но на по 30г панел, извинете ако ще и на Витошка да е няма да купя. Качественото строитлесво, в приличните за живеене и уредени квартали ще запази тези стоиности към момета.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютно в целия свят цените на имотите бележат спад , само в България щяло да има поскъпване !

119

R

преди 4 месеца

абсолютни тъпоти са написани от агенции е предприемачи.. При средна заплата в София от 2700 лева, това означава брутен доход от 5400 лв на семейство, което ще рече около 4400 нетен доход, или 2200 евро. При средна цена на двустайно жилище от около 140КEUR в прилични квартали и финансиране на 80% с банков кредит, говорим за около 600 евро вноска за 20 години, при тези лихви. Сега, някой да ми каже, как едно триченленно семейство може да живее в София с 1600 евро. Абсурдни са цените на имотите

118

Анонимен

преди 4 месеца

от едната агенция обясняват, че спад очакват хората с налични средства, а тези с кредити са готови да купуват, а от другата точно обратното. Не се ангажирам с прогноза, но за София ми се вижда нереалистично да очакваш спад на цените до нива от 2013-2015 г. Иначе все е възможна корекция надолу, не очаквайте, че ще купувате по два на цената на един.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Продавам външен панелен тоалет с изглед към морето/има висок и удобен прозорец към морето/ нужда е се от ремонт- 150 000 евро.

116

Георги

преди 4 месеца

Себестойност на ново строителство по БДС 450-600 Е. Има добра възможност за корекция, но не е задължително да я има. Цената ще се определя от лихвите.

115

Ха ха!!!

преди 4 месеца

А бе гледам аз разни безумия от брокери в групите във Фейса и са нагли даже. И се чудя - кой по дяволите ще вземе двустаен апартамент в Пловдив за ремонт за 100 000 Евро? "Ееее *** те има хора с пари" - ама те тия с парите ще си вземат ли двустайна панелка за 100К Евро? Панелките за за обикновения човек. Както и кооперациите. Тия хора с парите и които и аз знам, няма да вземат Тристаен панел или в нова кооперация, а ще вземат нещо многостайно. Много глупави доводи имат тия брокерчета.

114

sd

преди 4 месеца

експертите говорят глупости. цените зависят от това, колко заеми дават банките. Те дават в се повече и повече и цените отиват нагоре. В един момент ще стане ясно че няма достатъчно търсене и банките ще кажат: чакайте, вече няма да даваме заеми! И това ще е началото на края на балона. търсенето и предлагането се регулират само ако вадиш свои пари и купуваш. но вече не е така - купуваш с пари на банката!

113

Груйо Михалов

преди 4 месеца

То от най-голямата банка ви казаха , че в Бг имотите са 50% надценени , вие тука още спорите с гнилите брокери.

112

Алекс

преди 4 месеца

Експерти няма.Само брокери.Цените на имотите се определят от банките.Уникредит Булбанк ясно заяви,че пазарът на имоти е в състояние на балон.При това положение разумните не купуват и не теглят ипотеки.Шараните скачат в дълбокото.

111

Хюго Бос

преди 4 месеца

В момента гледам имот. бг- поне 2/3 от обявите са със стрелка надолу със зелено. Кликна ли на обявата, се вижда история на корекциите. Много обяви са почнали с доста амбициозни заявки, ама са си свили перките.

110

Фибуначи

преди 4 месеца

Тия дето са в чужбина купуват тука с идеята да си изкарат старините с пенсията обаче сега цените на храните са по- евтини в Германия вече , а и познати и роднини неостават в Бг. и след 30 години като се приберат тук им е като нова чужбина в родината. Та повечето вече купуват имоти от Германия и др. ... Тука наливат пари в надценени имоти само чужденци с черни пари , престъпници, кантонерки,сутеньори и крадливи държавни служители

109

Хюго Бос до 107

преди 4 месеца

Къща в провинцията в Дания на същата цена като у нас. И не говоря за развалина, независимо, че има и стари къщи на по 100 години. Поддържани, обзаведени, с положена гриза, а не развалините като у нас, непогледнати с десетилетия. Бих купил там веднага, но имат ограничения за чужденци.