78

Анонимен

преди 4 месеца

Стотици предприятия се закриват в Германия. Химическата промишленост се закрива, фермерите се бунтуват защото им спряха субсидиите, 40% спад в продажбите на plug-in хибридни автомобили след като спряха данъчните преференции, катастрофа в автомобилната промишленост.

77

Анонимен

преди 4 месеца

След 10 години в БГ ще има 2-дневна работна седмица - поради липса на работа и на раБотници. Пенсиониране - след издаване на смъртен акт ...

76

Анонимен

преди 4 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?

75

Анонимен

преди 4 месеца

Mercedes-Benz продава всички 80 германски автосалони на концерна, включително централата му в Щутгарт. Ясна е съдбата на 8000-те служители в тези автосалони. Общите загуби, свързани с напускането на Руската федерация, възлизат на под 2 милиарда евро. Изчисляването на цялата сума на пропуснатите ползи ще бъде трудно и страшно.

74

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Vasilev4 dnevna sedmitza oznachava, che vseki peti den ot sedmitzata sushto she e raboten za tezi, koito sa pochivali 3 dni...4 dnevna sedmitza ne oznachava zatvariane na firma, uchrejdenie, zavod i t.n za 3 dni!!!Uvelichenieto na zaplati stava 1-2 pti godishno spriamo inflatziata...Jivial li si izvun Bulgaria? Pishi, kogato imash fakti i poznanie po temata...ne samo za brushtolevish

73

Българин

преди 4 месеца

Другари, кво става бе? Нали уж ЕС щеше да се разпада??

72

СТР. ТЕХНИК

преди 4 месеца

Моите работници работят по 4 часа на ден. Сами остават ,когато работата трябва да се свърши -например отливане на бетонна плоча.

71

Василев

преди 4 месеца

Аутсорсинговите банки и корпорации смазаха европейската икономика и мотора на ЕС Германия!Русия върши мръсната работа на Великобритания и САЩ с войната в Украйна!През това време се пренареждат пазари и суровини, и по един конспиративен начин се завладяват пазари и суровини на европейски корпорации и банки по целия свят от Британския Проект, който вече е властелин на вашите животи и съдби, а няй-видно е това което става в Африка с изтикаването на ЕС!Живортр е жесток селяни прости!Морис Долтън!ЦРУ

70

Анонимен

преди 4 месеца

НА всички мечтата им е социалки в Германия и общинско жилище!Оле

69

Анонимен

преди 4 месеца

В единна и обединена Европа легализираха нацисткия поздрав.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Хитри лисици! По-голяма производителност за по-кратко време означава: ПЪРВО, по-малко разходи за работодателя /осветление, отопление, ток за машините/; ВТОРО, с по-кратката работна седмица се осигурява повече почивка /обаче, повече време за харчене на пари за развлечения например/, т.е. заплатите ще отлитат по-бързо заради повишение на разходите за осветление, отопление, електричество в домовете. ТРЕТО, за увеличение на заплати забравете, защото ще работите по-малко часове.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Путин: Россия сделает все, чтобы искоренить нацизм.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Нито дума в медиите за 80 години от блокадата на Ленинград. Еврофашистите убиха с глад близо 900 хиляди руснаци. В продължение на 872 дни варвари финландци, италианци, норвежци, германци и испанци мориха от глад руснаците. Русия никога няма да забрави.

65

Ха ха ха

преди 4 месеца

Газ и трябва на Германия, руска газ и руски петрол. Руски метали и руски торове, а не четеридневна работна седмица. Буз руските ресурси, Германия е обречена на фалит. Превръща се в проедната американска колония, както и цяла Европа.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро в Германия няма да има работа и за еднодневна работна седмица.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Без евтините руски ресурси Германия е обречена да потъва и то доста дълбоко, нищо добро не ги чака, напоследък пляскат ръката която ги хранеше.

62

Анонимен

преди 4 месеца

Ще бачка по 18 часа от преумора. Няма как да смогне за 4 дни а да му платат за 7.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Без ресурсите на Русия ЕС е обречен да влачи жалко съществуване.

60

Василев

преди 4 месеца

Идва най-страшният кошмар за селяните прости, когато имаме съвпадение на аутсоесингови зависими мишки и контролирано навлизане на изкуствен интелект !Агент Рейчъл Бернадет!ЦРУ!!!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Най добре е да ги пуснат на акорд чиста работа ако иска и два дена може да работи