55

пияндурницитеПАК

преди 4 месеца

оплескаха всичко. Не им завиждам на украинците за невменяемитеИМкомшии

54

До 70

преди 4 месеца

Кви трупове? Сега ги правят, а 17 от тях са били разменени отдавна, което означава, че са качили техните двойници на самальота. Подобни дърти лъжи и мисали могат да дърлят само руските славяни.

53

Кремъл губи време

преди 4 месеца

Тия в Кремъл съвсем се отделиха от човечеството

52

Путин умря отдавна

преди 4 месеца

ПРОБУТВАТ НИ СНИМКИ ОТ ВРЕМЕТО НА БАБА МИ

51

Сата НАТО

преди 4 месеца

За живота и здравето на пленниците е 100% отговорен този, който ги е взел в плен. Дали ще ги возят на камион, влак, ако ще и на велосипед, отговорността е на руснаците. Те е трябвало да преценят всички рискове и да вземат всички предпазни мерки, за да не се случи нещо. Щом не са уведомили за полета, точния час, маршрута, списък на пленниците, значи те самите са ги убили и точка - казусът приключва до тука.

50

До 61

преди 4 месеца

Сори, това беше за участник чиито стейтмънт изчезна.

49

До 61

преди 4 месеца

Какви хора, бе чадо? Ти още ли не си разбрал, че и при най-жестоката самолетна катастрофа, най-малко 80%-90% от труповете ги намират, при положение, че самолетът не е катастрофирал в океана или някое море. Аман от експерти. Това им е проблема на руските лъжци - къде са се дянали труповете.

48

Сата НАТО

преди 4 месеца

И има и друг нюанс. По принцип атаката срещу военен самолет, още повече над руска територия, е казус бели. Тоест, такъв шамар, че ако и след него не обявят официално война, значи са пълни оли го френи.

47

Сата НАТО

преди 4 месеца

До Анонимен 31има такова нещо като аутопсия и съдебна медицина, няма да седнат да лъжат за това. Просто руснаците изпързаляха украинците сами да си убият хората. ----///----- Значи, според рузките, ***, голямо геройство е да изпързаляш някого да си убие хората? И тогава ти не си виновен, че си изпързалял някого да извърши убийство? :))) Но не, даже и това не е. Просто фактът, че им грухнаха самолета на 50 км нвътре в руска територия, е ужасно срамен. И се чудят как да се извъртят...

46

Spy

преди 4 месеца

Липсват данни за хората на борда. Само 5 человека са в моргата. Отново се вижда, че останалите липсват, а липсват, защото не са били на борда. На Рашковцете им трябва време, за да закарат и разхвърлят "липсващите трупове.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Защо тогава преди два дни Зеленски отмени тържествените чествувания на неговия ден рожден заради загиналите украици на борда на взривения руски самолет ако не е имало украинци на борда на самолета е въпроса ?

44

Анонимен

преди 4 месеца

Хохолите ще отидат на доживотна почивка в Сибир. Да бяха загинали но не.

43

Анонимен

преди 4 месеца

путин умря през 2022 Европа и Украйна ще решават кога ще изчистят терористите

42

Анонимен

преди 4 месеца

На това катастрофа ли му викат?

41

Анонимен

преди 4 месеца

Е,нали бяха ракети?Сега ракетите имена и дата на раждане ли се оказа,че имат?Нямат никаква жалост към собствените си хора.Срамота!

40

Гого

преди 4 месеца

Анисе, не се мъчи повече, работата е ясна, просто трябва да четеш всички пропаганди, и после да пропагандират за укрите.

39

Анонимен укрофил

преди 4 месеца

Искам да си сменя пола, та да не ме мобилизират. Пък и харесвам мъже . Най много Зеленски.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Дрън, дрън. С президент наркоман-престъпник, при положение,че обстрелват мирни жители ежедневно, което е военно престъпление, което води до мисълта, че на украинците не им пука за каквото и да е. Като си нагазил до уши, ще ти пука ли докъде стига мизерията? Нищо освен мръсни номера.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Я, сега да видим какъв мотив могат да имат руснаците да скрият някой украинец, представяйки го за мъртъв? Ако той иска да заживее нов живот като руснак - това е единственото обяснение. Иначе: нямат никакъв! Никакъв! Колкото повече заложници имат, а военно пленниците са такива, то повече могат да извлекат търгувайки свободата им. Нали има и руски военно пленници, всеки украински би могъл да се размени за руски. Защо ще лъжат, че има убити при самолетната катастрофа? *** фашисти.

36

грамотен

преди 4 месеца

С голямо закъснение/от няколко дни/ руснаците са предоставили списъка на загиналите пасажери, а украинците след повече от една година не са предоставили изискания от комисия на ООН списък на "избитите" местни жители от Буча. Въобще този въпрос престана да се коментира, защо ли?