57

Анонимен

преди 4 месеца

Къде са тези 74 човека ?само 5 са в моргата Белгород -руснаци ?

56

Анонимен

преди 4 месеца

Бандеровската заплаха ще бъде премахната за постоянно. Въпросът е до колко подкрепящите бандеровщината са готови да изгорят в ядрения огън. Войната трябва да приключи до пролетта или конфликтът ще стане глобален. Зеленски отмени ли и тези избори, премахваме Украйна от уравнението, защото очевидно за никаква демокрация не се бори, сваляне маските и почваме да се избиваме.

55

Боби

преди 4 месеца

До Сът Казусът Косово какво е? Ако в една държава не се спазват човешките права по една или друга причина може дори да е временно области от тази държава могат да обявят незавиимост. След като Десен Сектор спретна Майдана - което си е Въоръжен държавен преврат и определено не се спазват правата на човека - Крим обяви независимост. Потвърди го с Референдум(не е правен в косововСлед това по казуса ФРГ / ГДР се обедини с РФ.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Русия и Украйна се унищожават, САЩ печелят, а Китай гледа...

53

Сът

преди 4 месеца

До Боби: Значи кремълското джудже не си е свършило работата дипломатически,щом се е стигнало до десен сектор. Украйна,Русия все същите идеоти. Просто едните искат Запада,а на другите не им харесва.не задълбавай повече.

52

Анонимен

преди 4 месеца

Намериха английска ракета в близост до сваления самолет. Англосаксите са си варвари, те унищожиха местното население на няколко континента.

51

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 51 Вселенската Патриаршия няма нищо общо с РПЦ, Даже няма нищо общо БПЦ(Българската Православна Църква). Зоната на действие на Вселенската църква в Константинопол/Стамбул е целия останал свят извън Православните Кефални(независими ) църкви като РПЦ, БПЦ, ГПЦ и т.н. Православните църкви примерно в САЩ са под шапката на въпросната вселенска църква.

50

Боби

преди 4 месеца

До Сът Путин е Джудист и няма да се учудя прекрасно играе ШАХ. Когато стана Казуса Косово Путин попита целокупния Запад: "Знаеш ли "Заяц" какви ги вършиш?" и Запада(Заяца) каза: "Знаю Знаю"(Слъшу Слъшу) и беше вече само въпрос на време и Украйна да пламне. Путин много добре знаеше за Милиардните инвестиции в демокрация от САЩ плащани на Десен сектор от 2009 до 2014 който в крайна сметка реално организираха Майдана.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Не случайно вселенската патриаршия е обявила за еретична църквата в Русия.Еретиците са лъжци, вълци в *** кожи.Те и така кръщават предаванията си - Пропаганда, Димна завеса.Те нямат лице за истината, винаги подло и подмолно мислят да вземат властта някъде.

48

Христо Христов

преди 4 месеца

До Сът "... 2014 тръгнаха да си го връщатс оръжие?!" - мухаха... Руснаците направиха референдум на който хората си решиха. Това, че диктаторският ЕС не признава решенията на референдумите и гледа как да ги заобиколи и забрани НЕ Е проблем на нормалните държави.

47

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 45 Това че не знаеш нищо за това как се свалят самолети не означава че Украинците не са виновни. Самолета е свален на 45км навътре в РФ територия. Въпрос къде може най-далече да се намира ЗРК за да гръмне смолета тогава и там. 45-60км във вътрешността на Украинска територия.

46

Христо Христов

преди 4 месеца

Французите ВИНАГИ са заслужавали само мачкане. В България имаме приказка "Гаранция Франция", точно заради лицемерното им поведение 1938 година. Руснаците НЕ ТРЯБВАШЕ да им се доверяват за Минските споразумения.

45

Сът

преди 4 месеца

До Боби: Коя година това и защо чак 2014 тръгнаха да си го връщатс оръжие?! Не е ли добър политик този,който без един куршум постигне своето?

44

Анонимен

преди 4 месеца

Как да вярваш на Русия.Първи това пак става на нейна територия.Второ, те тръбяха преди 2022 как украинците са руснаци и като техни сънародници и братя во Христе няма как да има война.Всичко отиде в канала.Сега Сивилов пуска димни завеси как Зеленски май знаел за войната, ама не бил подготвил народа.Що за арогантност и соц манипулатор.Тия дето скриха Чернобил, същите , децата им манипулират и днес.

43

Боби

преди 4 месеца

До Сът Случайно да знаеш че Украйна НЕЗАКОННО е придобила контрол над Крим(Автономна област) и град Севастопол(Град с Федерално значение за СССР) - Закона на СССР за излизане от Съюза повелява - Всички Автономни бласти и прочие ОТДЕЛНО ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ РЕФЕРЕНДУМИ.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Днес има видео с прословутите трупове.... но няма да ви е приятно да го гледате

41

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 39 *** в Русия и кажи нещо Великолепно за Елцин. По-голяма вероятност е да те набият от колкото ако се разхождаш по червения площад с Украинско знаме на раменете. Всички смятат на запад че Гроби е развалил СССР - невярно реално това е Елцин - неговите действия стигат до граицата на ТОТАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

40

Боби

преди 4 месеца

До 37 Парите за социалка идват от ДАНЪЦИ. Парите пратени от Чужбина влизат само частично в Бюджета - ДДС и данък общ доход/печалба на търговците. Всички останали данъци включително социални плащания заедно със местни данъци и такси остават КЪДЕ В страната където работи съответния Емигрант. А сивата икономика изяжда огромна част от тези пари също

39

Gogo

преди 4 месеца

Глупости на търкалета. Ясно е, че укрите са тъпанарите, които избиват другарите си щом попаднат в плен.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците са жалки.Всички помним как убиха 40 хиляди полски офицери и после покриха всичко и го изкараха нацистко престъпление.Накрая Горбачов си призна и всички видяха що за стока са тия еретици.