51

нафърфорий

преди 3 месеца

Май имаше закон в Щатите, който не позволяваше повторно изпълнение на смъртна ако първият път е неуспешна и присъдата се заменяше с доживотна?

50

може по друг

преди 3 месеца

начин на умъртвяване на смъртника . Не е роман на гришам . осъден и ще умира . мятане от високо , мутрите така плашеха . друг метод е отрязване на главата , така гилотината беше . друг метод е обесване , а на кабел откъсва главата . най-хуманно с алкохол или дрога . забавлява се и гъш . антифриз , абе с оръжие беше съвременно и с лента на очите . азота го души . даа . може с източване на кръвта бе . унася се и не се събужда .

49

маалатъ

преди 3 месеца

Отново "велико Новаторство в ценостнатъ система у Кравефермата!!! -))))

48

Анонимен

преди 3 месеца

ДА ИЗПОЛЗВАТ ХЕЛИЙ - ТЪКМО ЩЕ СПЕСТЯТ РАЗХОДИТЕ ЗА ПОГРЕБЕНИЕ, КАТО ИЗЛЕТИ КАТО БАЛОН КЪМ СЛЪНЦЕТО...

47

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

От 1976 година досега в САЩ 196 осъдени на смърт затворници, на по-късен етап е било установено, че са невинни и са оневинени. 20 от тях са били оневинени, след като са били екзекутирани. Това го да зная феновете на смъртното наказание.

46

Ба мааму

преди 3 месеца

Какво по голямо мъчение има от това да те държат десетки години в затвора да чакаш смъртна присъда? Тия са направо брутални! Навремето поне смъртните присъди са се изпълнявали почти веднага. Най ефективният метод е гилотината. Франсетата са го измислили. Тия кравари ги бодат с някакви инжекции, душат ги с газ и ги бият с ток. Брутални са именно тия методи щото са бавни и човекът е в съзнание докато го убиват. Гилотината е за стотни от секундата.

45

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Само в най-примитивните държави в света все още се използва смъртното наказание. Такава държава е и САЩ.

44

Анонимен

преди 3 месеца

а в абсурдистан кога ???

43

Поговорка

преди 3 месеца

За кокошка - няма прошка, За милиони - няма закони.

42

До 39

преди 3 месеца

Ти гледай да не му присъдят Нобелова награда за мир, която да му я връчи някоя Саша или Серьожа, че тогава лошо.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Зная,че от незапомнени времена назад в историята при неуспешна екзекуция осъденият е бил помилван! Ама откъде да се намери такава хуманност от най-хуманните,демократични,либерални и бля-бля из**р**ди на Планетата?! В САЩ уж са най-голямата демокрация,а още изпълняват смъртни присъди! А на нас ни наложиха "синхронизирани с европейските ценности" закони,при които за двама убити налагат условни присъди! Една садистична убийца удушвачка от миналия ден си е вкъщи на топличко,а не където и е мястото!

40

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

Никой не пише "азотен газ", коректното е газообразен азот или само азот. Има обаче и друга възможна опция освен задушаването с азот, екзекуция с течен азот :).

39

Чичо Сам от Тексас

преди 3 месеца

Тук в Тексас видях въоръжен грабеж като престъпника беше заловен на паркинга пред магазина. За грабежа 10 години, но затова че е принудил касиера и 3 клиенти да влязат в задната стая за да обере касата го осъдиха за 4 отвличания и му дадоха допълнително 50 години. Горкия плачеше като бебе пред съдията като чу 60 год общо

38

АнонимеН

преди 3 месеца

ТОВА Е САМО ЗА 1 ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО, А ФАЛШИВИЯ ПУТИН ИЗБИ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ДУШИ СЪС СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ И ОЩЕ Е ЖИВ!

37

мразя ингилизите

преди 3 месеца

ауууу колко хуманно, този ли планктон ще определя на света кое е правилно и кое не, тези ли ще са критерия за демокрация?! Да не би у нас да процъфтяваха движения от рода на ККК? Вярно, и при нас ги имаше, казваха се бранници и ратници, ама отдавна никой нищо не е чувал за тях, отдавна членовете им положиха кости по неизвестни долища на радомирските села, разправят че ги карали със зилове, май нема да е лошо тия същите зилове, или по модерни, отново да почнат да ги извозват, начело с Тагарчук

36

Az

преди 3 месеца

А при нас - убийците обещават , че повече няма да правят така и ги пускат с условна. То сие модерни да си убиец у БГто. Ама това сие нормално с този материал и чалго дивашки смрадове.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Ако екзекуцията е неуспешна, затворникът се помилва. Такава е практиката.Пускайте човек и без това е твърде бял за да умре.

34

Анонимен

преди 3 месеца

ще пада голям смях :) следващия може направо с гъделичкане

33

Анонимен

преди 3 месеца

При нас за убийство ги пускат домашен арест

32

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 28. И по акво се различава едното от другото ?