64

И сега кво?

преди 4 месеца

Пробата за кока все пак е положителна. Доброволното даване на кръв не е индулгенция. Ще има ли последствия или собственикът на поршето ще замаже нещата, а тя ще продължи да се развява по га.щи и да пие "колдрекс с нурофен" по няколко пъти на ден?

63

Ива

преди 4 месеца

Да се оправдава пред майка и, много ми дреме какво е пила. Има си органи на МВР , тестове, изследвания да си я подгонят. Всеки да си носи последствията от действията

62

аааахахахааааа

преди 4 месеца

Била по потник и къси *** на минус 2 градуса....аааахахааааа.Ами обличай се бе нашто момиче.Или викаш професията го изисква.Била пила нурофен, ами чи то половин българия пие нурофен ама не светват пробите им за кока.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Тая беше раперка, но видя че няма кяр и стана чалгаджийка, сега бръмчи с разни чичковци, кара им мерцедесите и им шмърка белото. Класика в резервата.

60

Оставете

преди 4 месеца

Оставето момето на мира бре, поне да я връщат след работа с шофьор, баси долните тъпкачии ейй, тъпкат и я пращат сама да шофира после, ужасТТТ

59

НъРъБъ

преди 4 месеца

Добре, че не е пила превантивно и една греяна ракия. Все пак, трябва да внимава и с хаповете- по 1 на 6 часа май се приемаха, а тя като бонбони ги лапала.

58

Кристал Коко

преди 4 месеца

Стига сте писали глyпocти. Жена е пила кока.ин. А Кока.инът е смес от Кока кола и аналгин.

57

Анонимен

преди 4 месеца

Тая па ква е? Компаньонка?

56

Аха,

преди 4 месеца

ясно. През носа ли е ги приела?

55

Анонимен

преди 4 месеца

Мила си е зъбите с паста...като Оня...алкохолният изтърсак...

54

Дон Кикот

преди 4 месеца

Само си напудрила носа.

53

Ицо

преди 4 месеца

Сега, че тая е абсолютно долнище, така е, и най-вероятно наистина е тупала. Също така е факт че е наистина възжмоно да си пил нурофен и пак ще светнеш на глупавите им тестове и да ти конфискуват колата за половин година докато докажеш обратното, да си загубиш книжка а може би и работа. Не случайно ченгетата не искат да ги тестват с тея тестове

52

Анонимен

преди 4 месеца

Ейййййй, само циркаджии в тази София. Нурофен пила.

51

я да питам

преди 4 месеца

дали ше се съобщи кой мечо ше плаща за оневиняването или няма е удобно щото е женен :)

50

Анонимен

преди 4 месеца

Стига сте ни занимавали с тая ***.Прилича на магистралка от околовръстното,вместо да е пример за подражание.После защо децата растат такива или онакива.

49

да да

преди 4 месеца

явно се е консултирала с лекар или аптекар след като е излезна под гаранция .

48

ЗАКОНИ за МИЛИОНИ

преди 4 месеца

Следете ми мисълта - за притежание затвор, за употреба и шофиране арест, за разпространение каране дрогиран и двойно убийство - нищо, за трафик - правят те министър председател. Изглежда че с дрогата, наказанията вървят наобратно - с колкото повече те хванат, толкова по-малко е наказанието.

47

пияница мистик

преди 4 месеца

Ако някой може да ми различи тази Диона от Преслава или онази, минeтчийkaта Галена по външност ще му дам 50 лева да се почерпи за мое здраве и затова, че има уникално набито око да различава тези досущ еднакви спеpмoяди :)))

46

Анонимен

преди 4 месеца

Тва ако хванат някой нормален човек с 3 деца и жена, който наистина дава грешна проба, вече щеше да е в затвора по бързата процедура. Но понеже е Диона и е смъркала дрога - ще я пуснат.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Формулата на нурофен и колдрекс не съвпада с тази на кокаина. Има химически тестове, които правят разликата. Точно за да не може да се твърди че си пил колдрекс когато си насмъркан като Георги Семеринга в стаята с вибраторите