355

Галъп интернешънъл б

преди 4 месеца

Една нация може да преживее своите ***, дори и амбициозните. Но не може да преживее предателството отвътре... защото предателят изглежда не е предател... той разлага душата на нацията... заразява политическото й тяло така, че то вече да не може да се съпротивлява.

354

Копейкин

преди 4 месеца

Моля ви не публикувайте такива проучвания, искам и вила да си построя.

353

someone

преди 4 месеца

До До РусоробаНещо си се бил нафиркал и бълнуваш глупости, перални и печки и чипове са само в на Урсула пропагандите.То се наслушахме на пълни глупости, та не беше че с лопати воювали, та ракетите им свършвали, та чипове от перални ползвали... болни мозъци сте.

352

Анонимен

преди 4 месеца

Не требаше да го маат, ама мене никой *** не е питал, ама яс не сам софиянец, яс сам от Подуене.

351

Анонимен

преди 4 месеца

Сега, има страшни руски документални филми на тема съветска власт, наистина страшни. Когато една западна утопия се сбъдва на изток, това се случва с много кръв. Властта покварява човешкия ум и правилният подход към нея е този на римските консули: мандатна длъжност за 1 година.

350

Анонимен

преди 4 месеца

Ааа забрави много добре са си там тия ,завърнат ли се по родните паланки ще стане гражданска воина.Като манджата ,като ври гнусната пяна се оттича в столицата и добре че е там да можем ние нормалните българи да дишаме спокоино

349

Анонимен

преди 4 месеца

Сифя ще гори. Предопределено е! Няма сила, която да я спаси, затова бягайте от там!

348

Анонимен

преди 4 месеца

Абе да ви *** на софииските пришълци ,свалихте читавия паметник от омраза ,а оставихте езическата богиня да ви закриля ,за ква култура говорите като напрактика сте езичници и вашият бог е Мамон

347

Vol'Jin

преди 4 месеца

Защото уважаеми дами и господа, ако го няма здравословния космополит и изреченията Образованието в България е задължително до 16 г.(поради цивилизационни натрупвания), светско - ориентирано по света и у нас и научно обосновано (а не религиозно) ще стане така "We all niggas" . Не ме разбирайте погрешно попа, даскала и кмета е еснафско и не са интелекта, интуицията, действието....

346

Vol'Jin

преди 4 месеца

Не бе то художествената традиция е топлата вода, въпроса е кой какво прави с нея.... И дали тя не боксува на едно място .... И само чрез здравословен космополит може да има мир и взаимно уважение....

345

Vol'Jin

преди 4 месеца

Сун Дзъ в Изкуството на войната прави половинчато изказване: Знай себе си, знай врага си и шансовете на битката са на твоя страна. Знаеш себе си, но не и врага - наравно. Не познаваш себе си нито врага - със сигурност ще загубиш. В социокултурен аспект обаче това изказване е за изкуството и асимилацията. За различието и еднаквостта. Че различието, а не еднаквостта гарантират мира!

344

Vol'Jin

преди 4 месеца

Син Дзъ в Изкуството на войната прави половинчато изказване: Знай себе си, знай врага си и шансовете на битката са на твоя страна. Знаеш себе си, но не и врага - наравно. Не познаваш себе си нито врага - със сигурност ще загубиш. В социокултурен аспект обаче това изказване е за изкуството и асимилацията. За различието и еднаквостта.

343

Анонимен

преди 4 месеца

А бе взимай си паметника и го закарай на майка си в задния двор,щом искаш да махаш и да рушиш! Но си оставаш същия неандерталец! За ония си второ качество,каквото и да направиш!

342

До Русороба

преди 4 месеца

Че Украйна беше далеч по-подредена държава от Империята на Zлото, преди пълчищата на Путин да нахлуят! Още помним, как се разграбваха перални, и тоалетни чинии, в първото нахлуване на чебурашките! Къде са виждали те такава цивилизация? Москва и Петербург не са Русия!

341

Анонимен

преди 4 месеца

Тия които пишат против паметниците сигурно са клошари събрани в някаква комуна и срещу малка сума пишат глупости

340

Vol'Jin

преди 4 месеца

Млъкниии бе....вън всичко руско Бла Бла Бла Бла са ...Ангелов рече то бива то може шовинизъм, ама тук е Анкх-, а не Морпорк... И че малко хора разбират понятието здравословен космополит като mind set ...а то е просто - познавай и практикувай своите занаяти, изкуства , култура, но познавай чуждите здравословно за да съхраниш своите....

339

Анонимен

преди 4 месеца

От краварски наркомани нищо добро не се очаква Въпросът е пари да падат за тях няма нито история нито бъдеще

338

См1ртНаКомунизма

преди 4 месеца

Вън Всичко Руско

337

Анонимен

преди 4 месеца

От руснаците барем паметници ,от западняците още нищо!

336

Анонимен

преди 4 месеца

Като гледам разрухата на обществото и икономиката ни ,ми идва на мисъл как украинците 1990 година получиха просперираща държава,без дългове и за 30 и кусур години я разпиляха,мечтаейки за корекоми и мерцедеси!