37

преди 15 години

Абе пeдeрyнгел,ти наред ли си,точно преди 89-та Б-я беше оглозгана от *** и дължеше 13 милиарда на чужди банки,които дълг не можеше да обслужва , вътрешния дълг беще 10 пъти повече и тогава престъпника Луканов спря обслужването на външния дълг,с което откъсна държавата тотално от света,ама като теб нито се правят че не знаян ..След това Виденов ноправи РМД-тата и присвои всички печеливши предприятия,но нали *** за никакъв *** не стават затриха и тях...

36

преди 15 години

Най-голямата част от демократите, които окрадоха милиарди долари след 1989-та година бяха мутрите, голямата част, от които бяха бивши криминални престъпници осъдени преди 1989-та година, но пуснати от затворите от събратята си демократи след 1989-та. Мутрите нямат партийно потекло.

35

преди 15 години

Имаше един Главен прокурор. Който каза нещо от сорта: Имущество за <познай колко> милиарда долара беше приватизирано срещу <познай пак> долара. Кой беше прокурора и какви бяха сумите?

34

преди 15 години

29, Ти знаеш ли колко са 120 милиарда :) Толкова пари България никога не е имала, ама никога :)

33

преди 15 години

Хора защо се притеснявате за парите окрадени в миналото? По-добре вземете си поука за да спрем кражбите днес.

32

Do#29

преди 15 години

Много сте прав господине, но трябва да уточним кои са демократите откраднали парите! Това са инспирираните *** във всички тези демократически партии от онова време на прехода! Вижте само потеклото на новите олигарси и държавни мъже и ще се убедите! Не забравяйте, че "мирната революция" беше направена именно от *** (Луканов беше само върха на айсберга), именно с тази цел! *** се префасонираха на новите капиталисти, водейки народеца за носа и си запазиха отново богатството и властта, като с това предвариха естествения крах на оня строй, нещо, което щеше да ги отведе на бунището, където всъщност им беше мястото! Но сега вече е късно.

31

овца

преди 15 години

Дъщерята на Попов работеше при Иван Китов, който взе парите на хората с петричката банка- Бизнесбанка; източи я; направи най пищната сватбена церемония в Париж по онова време; избяга в Доминиканската република. Колко му е сега да говори. А тогава какво прави?

30

преди 15 години

Много добре го е казал човека за 8 месеца - $2 000 000. То и сега ни крадат с подобен темп. Усвояват европейски пари, които не сме получили. Като ги хване комисията на ЕС, искат парите от бюджета.

29

преди 15 години

Обществена тайна е, че демократите като дойдоха на власт след 1989-та година присвоиха над 120 млрд. долара в България. Тук Д.Попов казва само за някакви си 2 млрд. долара присвоени от демократите разбира се. Големият грабеж в България започна, когато демократите се добраха до властта, а това стана точно тогава 1990-1991 години при правителството на Д. Попов. Е, ясно е, че тогава изчезнаха не 2 млрд. долара, а поне 20-30 млрд. долара, но няма как да се изчислят. Демократските фирми на входа и на изхода на предприятията ги дояха яко, но кой ще се наеме да пресметне колко издоиха тогава демократите. Мисля, че е очевидно, че за България е едно и също дали ще кажеш демократ,мафиот, мутра или политик.

28

Дядо Петър

преди 15 години

И след това - ? милиарда.Все в гушите на червените мафиоти. От стогодишната терористична организация, която все още виси на шията ни.Защото отдавна ни е превърнала в *** с промити мозъци.

27

gkbu

преди 15 години

сладур

26

Един наивник на сред

преди 15 години

Много добре си спомням 1990-та - тя беше наистина "интересна" година:наивниците като мен вярваха,че в България ще се появят политици,различни от предишните,но не би.Вижте му физиономията на този бивш министър-председател и го попитайте откъде са му парите,с които си построи огромното жилище в София!...

25

aha

преди 15 години

От: АнонименG-n Popov ot koja klasa e?-> S klasa :)

24

123

преди 15 години

***!

23

преди 15 години

Е защо чак сега го каза? И нали е бил премиер. Разполагал е със достатъчно власт да разнищи тези липса на 2 млрд. Хайде сиктир!

22

me

преди 15 години

А точно пък към тоя *** нямам никакво уважение. С колко пари се наял по делата дето води, включая изхвърлянето на хора от къщата им по реституционни дела... Тапир.

21

преди 15 години

Ето защо проучванията сочещи най-малко 200 000 милионери у нас не бива да ни учудват...всеки получил капитал и гръб да започне бизнес по онова време сега няма как да не е такъв.

20

преди 15 години

ami za6to mul4a togava be tikvooo, za6to ne kaza 4e lipsvat pari o6te togava??!!

19

преди 15 години

G-n Popov ot koja klasa e?

18

ivan

преди 15 години

Kvo da pravime drugarite sa zatova da se prikrivat. A drugaria Popov i drugite drugari gospoda kakvos privili tova vreme? gledalili s ili swa pomagali nerazbrah, mai e vtoroto......... da sa jivi i zdravi tezi koito im viarvah i viarvat oshte nikoga idealist ne e bil na vlast i niama da bade....