83

Анонимен

преди 4 месеца

Песков а и Лавров проклинат деня в който Путин започна войната в Украйна. Защото те специално са от червената аристокрация родени с червена златна лъжичка в устата. И като умни и образовани знаят че след всяка война руснаците избиват настоящата аристокрация и създават нова. Така е било и след Първата и след Втората световна война. За тях нещата са финито.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците какзаха че самолета е превозвал ракети и затова са го свалили.

81

Анонимен

преди 4 месеца

"Никой вече не вярва на кремълските бандити ." - Честно казано и аз не им вярвам. Война е все пак, но като гледам днес и украинските бандити не отричат, че е имало украинци на борда на самолета. Така че коментарът ти ми звучи като "хванал се удавник за сламка". Няма какво да напишеш и последното, което ти е останало "Кремъл" / "бандити". Питай шефа си (или Телевизора) какво да напишеш. Може пък да ти дадат някаква идея, щом на теб не ти хрумва.

80

Анонимен

преди 4 месеца

До ? "Само 80 коментара? Какво става, да не са спрели центовете от Посолството?" - Чакат се инструкции какви да са опорките хахаха

79

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера много хора твърдяхте, че е нямало украинци на борда. Днес как ще оправдаете явно погрешното си мнение, при положение, че вече и Украйна не отрича, че е имало украинци? Ясно е, че не мислите с главите си, а с телевизорите. Каквото ви каже чичко Телевизор и го повтаряте като папаг_алчета.

78

Анонимен

преди 4 месеца

Най голямата демокрация след С Корея, Русия говори за режим!

77

Анонимен

преди 4 месеца

Днес обстановката с яйцата в Пиндостан се накали: $8 за 10 бр. Но ги има.

76

Анонимен

преди 4 месеца

РФ, Москва, Домодедово: масова депортация на нарушили руските закони мигранти.

75

Боби

преди 4 месеца

До Крундел ХАЙДЕ НАУЧЕТЕ СИ НАУКАТА ФИЗИКА А? Един ЗРК вижда НА ТЕОРИЯ нисковисочинна цел тип крилата ракета на 40км от РАДАРА(Заради кривината на Земята - ФИЗИКА) Минимална височина на откриване спрямо височина ФИЗИКА/ТЕОРИЯ 50м височина - 47км от радара; 100м - 60-62км; 200м - 80-82км;400м - 120-130км - Един самолет който е под 500м кацащ на летище се открива на 100км разстояние с остатък. Тоест ЗРК е на 40-50км във вътрешността на Украинска територия и ще свали самолета като стой та гледай!!!

74

?

преди 4 месеца

Само 80 коментара? Какво става, да не са спрели центовете от Посолството?

73

Анонимен

преди 4 месеца

Тия не са ли във война каква все плачат. Само трепане ги оправя.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Западът изнемогва. Кресчендата се усилват. Няма смисъл, до 3-4 години всичко ще приключи. За началниците, лидерите и кресчендата. Надявам се хората да оцелеят.

71

Анонимен

преди 4 месеца

Никой вече не вярва на кремълските бандити .

70

Крундел

преди 4 месеца

кое е вярно:а. украинците стрелят с ПВО на 45км навътре в рф, т.е. пусковата трябва да е почти до границата, а както знаем от др0гарете през границата и комар не минава;б. руската граница се пази така добре, че може цяла армия да мине и никой няма да разбере;остава открит въпроса със загиналите, които са си дома, разменени преди повече от месец, както и къде са телата на първите снимки...а, и как товарят пленници от иран

69

82-ОМБР

преди 4 месеца

Песков,а хааа,това беше тоя шушумигар който твърдеше,че бес значение на България дали и харесва или не,бес значение дали България иска или не,ще плащаме газта в рубли .. Остана разочарован!

68

Анонимен

преди 4 месеца

Днес Президентът Путин е в Калининград и провежда срещи.

67

Анонимен

преди 4 месеца

Добре, че са руснаците, да имаме поне едни за модел, които не вършат престъпления и не избиват хора.

66

абе

преди 4 месеца

Издъниха се този път яко украинските глупци. С филипинския Боинг им се размина, но сега едва ли ще стане така. Мълчанието на медиите из "Свободния свят" няма да помогне, нито ослушването на "демократичните лидери". Зеля го чака пандиз, "демократичните лидери" също.

65

нагли руски

преди 4 месеца

Наглостта на путинистите е безкрайна.Терориста вика дръжте терористите?!?!?

64

до келешчето

преди 4 месеца

Паметника го разчлениха двама панздицзчии к флекс, зорко охранявани от десетки полицаи. Че се, че единият от тези пандизи вече не е жив. Ти сигурно си вторият. А по-вероятно е да си един компютърен мишок, който се именова също Ото Скорцени, IQ 3,14, от ЮАР и Германеца. Малко сте, въшки, затова ви пазят полицаите, а напоследък ви докараха и 5000 рабмовци за охрана. Но и това няма да ви помогне - раничка, колесник, Брюхел. Защото за Вашингтон трябват визи:))))))))