125

Анонимен

преди 4 месеца

До zvxv Що бе? Пласмасата безплатна ли е? А и в крайна сметка след 100-200 години пласмасата се превръща в любимия то СО2.

124

zvxv

преди 4 месеца

Ама да не вземете да си смъкнете статийката тихомълком? За пластмасата не се говори така, нищо ще планетата е отровена с пластмаса, важно е да се бие тъпана за СО2 който е прото храна за дърветата обаче от него пари падат, данъци се налагат и други ограничения. Ще вземат хората да почнат да мислят защо? Да не ти изстине местенцето ***

123

Анонимен

преди 4 месеца

Голяма част от пластмасата може лесно да изчезне, но това не е удобна за хората с парите. Забраняват се пластмасовите торбички, шишета и кофички. Само 5литра и нагоре може да останат. Така ще изчезне огромно количество. Забрана за опаковане сто пъти на една стока и др. Истината е, че никой не се е захванал сериозно.

122

Анонимен

преди 4 месеца

Изостаналият Запад, както винаги най-замърсен. Накрая се чудят защо американците не могат да се разложат в гробовете. То половината им тела консерванти, пластмаси и други химии

121

Дедо

преди 4 месеца

Па очевидно си живеем с микропластмасата от десетилетия, ама сега я откриха, ако са изобщо. И като спрем да ядем и да пием, да опитаме ли да спрем и да дишаме? Май най-добре би било да си плащаме данъците и изобщо да ни няма, нали?А знаете ли, че пластмаса се създава в природата и по естествен път? Чрез плазма от светкавиците. Т.е. милиони години светкавици, милиони тонове естествена пластмаса. То си е така от памтивека.

120

Шаши

преди 4 месеца

На нормалните хора км писна от зелени сделки и подобни глупости. Пластмаса започна да се използва, за да не се режат дървета, уж. Къде са старите пазарски мрежи?

119

Анонимен

преди 4 месеца

При путин пласмаса няма. Време е за възраждане.

118

Анонимен

преди 4 месеца

Олимпий Панов ти си тъъпо парче. Типичен русофил. Проблемът е световен. Не български.

117

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Предлагам всички пари който се "изпращат" за украйна да бъдат използвани за решаване на проблема с пластмасата!Как ви се струва добра ли е каузата?Защо техния живот е по важен от нашия и нашите деца?

116

Анонимен

преди 4 месеца

Какво общо има пластмасата с комунизма и капитализма бе?? Това е световен проблем, не идеологически или политически. Ще кажеш, че само при "соца" не се е използвала пластмаса. Ами на Запад също не са я ползвали, пък не са имали соц. А по турско пък изобщо не е имало замърсяване на природата... Промити червени мозъци!

115

Анонимен

преди 4 месеца

До Да бе До gg ... Пластмасите навлязоха масово в употреба през 90-те , когато "комунизъма" вече беше "победен" .... До тогава се използвше хартия за опаковане на продуктите и стъклени бутилки за течности от всякакъв вид и в комунистическите страни и в капиталистическите ... ама ти от къде да знаеш като си роден след 2005г. ...... малък Ддришшшльо.

114

Да бе До gg

преди 4 месеца

Все едно в комунизма не се произвеждаше пластмаса в промишлени количества

113

Христо Христов

преди 4 месеца

Е па нали подскачахте да сте развити "като на Запад"? Какво ревете?

112

Анонимен

преди 4 месеца

Пием пластмаса на воля .... Това "изследване" откога е? Да не би да е след като са подпечатали сергификатите за безопасност за новите материали за тръбопроводи? Ако тръбопроводите са безопасни, значи СЗО трябва да забрани спорта, и то мероприятията със световна значимост, тъй като рекламират именно бутилираната вода, при това за здраве! Хи-хи! Всички на чешмяна водичка, включително и в СЗО, щото тя е "безопасна" и съдържа химикали за обеззаразяване.

111

gg

преди 4 месеца

До това води "свободния" пазар, вечното гонене на икономически растеж и преследването на печалба на всяка цена.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Пише за пластмаси, промитите мозъци пак Путин им е виновен. Егати форума!

109

Еврогей

преди 4 месеца

Не използвайте фалоимитатори от пластмаса,а само натурални мигрантски...

108

Ром"с

преди 4 месеца

Нещо да пишат за ГМОтата ,които са навсякаде около нас и всичко що консумираме е с ГМО и Е-256,Е-378...за това защо не пишат..ако не се използва ГМО ,ПЛАСТМАСА и тем подобни ,то хората няма да бъдат задоволени и стандарта на живот ще им падне ..преставате си при днешните заплати да кажем 10 литрова бутилка вода струва 25 лв,пиле-15-20 лв,свинското-25-30 лв или пък да речем хубав хляб без ГМО -4.50 лв..колко ще смогнат ?ще има ли протести-революции..да ще има по света,но не и у нас ..

107

Анонимен

преди 4 месеца

До Екзорсист. Тука става въпрос за пластмасови опаковки бе.

106

Анонимен

преди 4 месеца

До Латино 134. Много си зле в глъвъвтъ а ? На теб и лечение няма да ти помогне.