105

Анонимен

преди 4 месеца

И тия луди ,бият се с въображаем враг,с невидими извънземни

104

Анонимен

преди 4 месеца

Започне ли надпревара във въоръжаването, ЕС губи по всички линии. Защото 1. няма суровини, трябва да внася, а някои компомемти се добиват само в Китай или в Русия; 2. досега си позволяваше лукса да няма практическа армия, което е голям харч, а няма как да си боеспособен само с оръжие на склад; 3. Европейците са , меко казано, разгевезени, няма начин да съберат хора. Вчера в Германия раглеждали вариант а рмията им да служели хора БЕЗ немско граждансво.....4. Липсата на опит е липса на технологии.

103

Анонимен

преди 4 месеца

Дмитрий Куликов: Войната между НАТО и Русия ще бъде ядрена, без никакъв преход. И първит цели ще бъдат Европейски обекти. Защото удар по Европа оставя "зазор" - свободно пространство до решение за взаимно унищожение между САЩ и Русия.

102

Анонимен

преди 4 месеца

Lt. Admiral Rob Bauer, Chairman of the NATO Military Committee : "Трябва да имате вода, радио и фенерче на батерии в къщата. Това ще ви помогне да оцелеете през първите 36 часа. Цивилните трябва да се подготвят за тотална война с Русия през следващите 20 години. Ако избухне война, голям брой цивилни ще трябва да бъдат мобилизирани и правителствата трябва да въведат системи за управление на този процес".

101

Анонимен

преди 4 месеца

Бум на стоителството на бомбоубежища швейцарските Алпи. В бункера Haberbach в горите на Алпите с дължина над 5 километра се провежда "Мисия Ковчет", събират образци на всички семена, човешка ДНК, информацията се записва на специални кристални носители които могат да издържат на всякакви екстремни условия. Вътре е като град, независим енергийно, с лаборатории, с учени.

100

ПсихоИдиот 110

преди 4 месеца

Нарекъл се Анти СССР. От такива като теб и тор не става. Ти и дружките ти сте терористи, които трябва да бъдат преследвани за национално предателство.

99

Анти СССР

преди 4 месеца

Русофилите, които още не са станали на тор, са станали рано за да цъкат коментарите във форума. Само русофили развяват чужди знамена на терористичната държава. Дефакто те също са терористи, които трябва да бъдат преследвани за национално предателство.

98

Анонимен

преди 4 месеца

50 years of Pride in London | British Army --- Даа с тая армия ще уплашите "аборигените"... Кой не вярва да търси в YouTube ... хахаххаха

97

Анонимен

преди 4 месеца

Каква "британска система и начин на живот" е видял в Украйна генерала?! Освен това твърде малко пакистанци и африканци има в Украйна, за да заприличат на Англия и околностите.

96

До Анонимен 70

преди 4 месеца

Така, така! Я ми кажи казват ли ви все още на вас путинофилите, че рашистан е спечелил ВСВ сам самичък! А? Казват ли ви го или вече имате нови опорки? :)))))))))))) Вие путинофилите само 2 неща са интересни защо искате да ви се плаща в долари и евро а не в рубли и това дали ви казват все още, че рашистан сам е спечелил ВСВ без никаква подкрепа! Та? Как е? :)))))))

95

а оня идиот Борел

преди 4 месеца

не се ли обаждал напоследък? Какво става с победата над Русия на бойното поле?

94

Анонимен

преди 4 месеца

Икономиките на страните от ЕС минават на военни релси.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Писториус: Въпросът не е толкова в подготовката за нападение, колкото в изчакването му. Но това може да се очаква. И ако трябва да се подготвите за опасност, която не знаете дали и кога ще се случи, тогава това означава, че ще трябва да се въоръжите. И това правим заедно с нашите съюзници от НАТО и е необходимо.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Германия се готви за голяма война! Ще стане ли Източна Европа втора Украйна! Германия създава армия от нов тип с "модифицирана военна служба" в която ще могат да служат военни които нямат германски паспорт.

91

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Тия на острова са бита карта.Кат толкоз им са воюва да събират семействата си парламента и всички желаещи да ходят в украйна да тренират така ще са по подготвени, само с думи не става Хенерале!

90

Анонимен

преди 4 месеца

Къде я видяха тая враждебност тия. КПСС овците не могат с една ВСУ да се справят толкова време те Европа щели да завладяват. Ако идеята е била да отслабят руснаците и тогава да ги ударят под претекст тогава е друго. Демонизирането на обикновения руснак по никакъв начин не променя действителността. Това, че имат луд начело е проблем, но обикновения човек не виждам какво е виновен. Или просто трябва да намерим виновен

89

Руснак

преди 4 месеца

Каквото повикахте ,такова ви отговаря .....не забравяйте че сте само един остров който може много бързо да изчезне във водата !!!

88

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки ден една и съща пропаганда ! Много проста Пропаганда !

87

Четейки статията се

преди 4 месеца

сетих за една руска карикатура от времето преди ВСВ. Германски войник на кон и чехословашки селянин се срещат на границата. "Защо е всичката тази техника" - пита чехословака. "В случай на война!" - отговаря германеца. "Ами ако не започне война?" - пита отново чехословака. "Е, КАК НЯМА ДА ЗАПОЧНЕ?! ГЛЕДАЙ КОЛКО ТЕХНИКА СМЕ СТРУПАЛИ ТУКА!" - отговаря германеца. Та, и нас сега ни струпват (или правят опити), в случай, че започне война...

86

Анонимен

преди 4 месеца

0рките рашисти трябва и ще си получат заслуженото по един или друг начин. няма абсолютно никакво съмнение, въпрос на време.