22

Анонимен

преди 3 месеца

Както Христо Иванов каза, КС не е точно юредическа институция, а е по-скоро регулаторен орган. Така че юредическия стаж на членовете от партйната квота е пожелателен, а не задължителен.

21

БУНГУР

преди 3 месеца

Деса Дуловската..дето цяло поделение я помпало преди 20 години !!..ДУЛОВО СА ТУРЦИ И РОМИ..И Е НА 20 КМ ОТ СЕЛО ДРЪНДАР---РОДНАТА КОЛИБА НА БАЙ АХМЕТ ДОГАН ....тази ако стане конституционен съдия ======= ще е ебаттти лудия СЮР-РЕАЛЕН вицц !!..:))))

20

Аноним

преди 3 месеца

България има редовно избрано правителство сега най после сме парламентарна република Дълбоката държава здраво се е активирала служебните мислеха че ще си векуват е не стана Сега юмруци божковисти и се иска пак да рушат да заблуждават да властват еднолично но вече властта е в парламента там където и е мястото Демокрация сме 2024 год сме в ЕС сме в НАТО сме

19

Анонимен

преди 3 месеца

Белазелков подкрепя еднополовите бракове и Истанбулската конвенция!

18

Наблюдател

преди 3 месеца

Адвокатите имали претенции,какви съдии да избират? Няма такава полюция!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Няма какво да говорим. Те сами го казаха в началото на управлението си. Важно е на ключовите позиции да си сложим наши хора. Интересно е, че са се ограничили до 9 години мандат, да бяха писали пожизнен.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До Аноним=== НЕ!!! България няма редовно правителство!!! Има козяшка сатанинска сглобка!!!

15

МафиятаСиИмаДържава

преди 3 месеца

Борбата е една мафия срещу друга мафия. Всичко е шоу за пред paятa. Взимайте пуканките. Ще стане каквото е казала новата (стара) мафия, разбирайте пyт-лep

14

Аноним

преди 3 месеца

Излезли са разни драскачи за жълти стотинки този път ви свърши бензинът да знаете

13

Анонимен

преди 3 месеца

Дърт комунист и пенция и заплата влачи :)))

12

Спазени са принципит

преди 3 месеца

Спазени са принципите за откритост, прозрачност и обоснованост - отправени са предложения до всички парламентарни групи да номинират кандидати, кандидатите представени от вносителите с конкретно обосновани аргументи, кандидатите са изслушани в комисия, като изслушванията са излъчвани директно в ефир. Кандидатите са получили максимално и еднозначно признание като за тях са гласували 2/3 от народните представители!

11

Аноним

преди 3 месеца

Дълбоката държава здраво се е активирала служебните мислеха че ще си управляват спокойно но не стана България има редовно правителство

10

Висшият адвокатски .

преди 3 месеца

Що за Висщ адвокатски съвет сте, като не познавате собствения си закон и призовавате други институции да не спазват изпълнението на Конституцията на Република България!?Вие сте просто платени клакьори на сили, които целят дестабилизиране на България и попадането й под ботуша на фашиста Путин!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Заяждал се президентът! И Висшият адвокатски съвет ли се заяжда? Всичко през куп за грош правят, само и само тяхният номер да мине. Да видим устатникът Пеевски утре какви ще ги реди.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Контролирана истерия - Хе хе хееее! Значи Радев котролира адовкатите, съдиите и армията, едва ли не ... хе хе хеее! Че то, ако беше така, ден нямаше да видят от ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Само да не се стигне до бойкот на съда, че тогава ще стане страшно ...

6

Контролирана истерия

преди 3 месеца

Същата контролирана истерия като през 2020 г. и в дъното пак Радев! Този човек е вреден за България, за демокрацията в България! ВРЕМЕ Е ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ ПОРАДИ ОБЩЕСТВЕНО ОТПРАВЕНИ ПРИЗИВИ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Жена без юридическо образование, ще бъде назначена за конституционен съдия

4

баба мара

преди 3 месеца

зелката нали е пенсионер и брокер на имоти какво ще дири в кс атанасовакакво общо има с правото това са хора без достоинство

3

Нане

преди 3 месеца

Колонията е ударила дъното и копа по него, щом деса поетеса, ще става конституционен съдия.... Смех, Мале смех.... ===)))