182

КОПЕЙКИТЕ В БГ

преди 4 месеца

НИТО СА БЪЛГАРИ.. НИТО СА ХОРА....

181

Анонимен

преди 4 месеца

Навремето какви мъже е имало нали? Пък ние младите сме б-о-к-л-у-ц-и. Само че, тия мъже вече не си помнят и името даже, а и забравиха, че ние сме техни синове и внуци. Кой е виновен?

180

Хепи Ванче

преди 4 месеца

Всички са на държавната хранилка защото частния сектор е унищожен и ограбен.

179

Стойчев

преди 4 месеца

Заради изкуствения интелект всички ще останат без работа. Затова трябва и пенсии за младите. Иначе трябва да крадат за да преживяват.

178

Пешо

преди 4 месеца

Ако си мислите че това е държава и че в нея има истински работни места... помислете отново!

177

Анонимен

преди 4 месеца

Не наемайте българи. Претенции, некадърност, нулева дисциплина. Ако, все пак, им изпълниш претенциите ти се качват на главата. Имах две пръдли с по 100 дена болнични в годината. Откакто заместих българите, по точно българките в цеха с украинки и подобни от бившите съветски, работата направо потръгна. И квартира им плащам и заплатите са добри, но приключих с наемането на българи. Само за книжка и език, иначе, не.

176

Анонимен

преди 4 месеца

Не учат и не работят,но са опитни в много лоши неща.

175

Анонимен

преди 4 месеца

Нали ИИ ще замести хората. АМи нека си лежат и да си харчат парите младежите. К'во ви пречи на вас? И без това базовият доход вече е неизбежен. Стига мрънкахте. Набивайте чипс и бира, и си живейте там в утопията. Не е задължително всички да работят! Работата е по желание и според нуждата.

174

Анонимен

преди 4 месеца

Всички подобни "анализи" за България са погрешни, защото няма разбивка по етноси, а при всеки от трите основни етноса в България, нещата са много различни.

173

Анонимен

преди 4 месеца

Данчо е израснал в интернат, без родители, на 18 г го извеждат от интерната и той попада на улицата- къде е държавата която да му помогне да стъпи на крака- как го правят в Европа, къде са социалните жилища за такива млади хора и ако попада на наркотици нали те струват пари с какво ги купуват- неща които не разбирам- само знам колко много трябва да се направи за такива млади хора, нали сме хора, нали трябва да си помагаме, да подкрепяме а не студено да подминаваме.

172

Алекс

преди 4 месеца

Заглавието създава грешното впечатление,че младежите не работят.Това не е така.Имам доста колеги на възраст между 20 и 30 год.,които работят сериозно.А който може да си позволи да не работи,да го прави.Работата не е задължителна.

171

До "до Дядо Щук

преди 4 месеца

Ние сме създали младите хора такива? Да, вината ни е до там, че позволихме тази тенденция по опростащване на човешкия фактор да се наложи и тук. Но такъв е целия съвременен западен мейнстриим и до сега. Нещата били такива, каквито трябвало да бъдат? ОК, ама виж какви са последствията. Особено, ако имаш поглед и в малко по-далеч на перспектива. Стига разбира се да не си поредния консуматор, защото тогава би било нормално такива размисли за теб да са просто "дървена философия".

170

вгз

преди 4 месеца

В България, HR отделите към българските фирми проявяват расистки практикии е много трудно да влезеш при тях. За целия ми трудов опит (над 20 г.) много по-лесно влизам в западни фирми, от колкото в българска.<br><br>Например, не можете да влезете във фирма за казино, защото сте стар. Това, че имам повече опит от отдела, за който кандидатствам, тях не ги интересува.

169

Не ми е ясно

преди 4 месеца

Кой и защо пише подобни глynocтu, като констатациите в тази статия? В България за съжаление рязко се увеличи числеността на етнос, чужд на българската нация и изкуствено присъединен към нея вследствие на недалновидно решение на ЦК на БКП от 1958 г. Това много обърква подобни нескопосни "изследователи". Традициите на този етнос нямат нищо общо с тези на българите. Етническите българи и до голяма степен турците учат и работят. Само някои младежи си позволяват по няколко години младежко безгрижие.

168

Теди

преди 4 месеца

ЗА ЕДНО РАБОТНО МЯСТО КАНДИДАТСТВАТ СУМА ХОРА А МЯСТОТО Е САМО ЕДНО ПЪК И РАБОТАТА НЕ Е ТАКА ЛЕСНО НЕЩО ТРЯБВА ДА МОЖЕШ ДА РАБОТИШ ЗАВИСИШ И ОТ РАБОТОДАТЕЛИ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА

167

Теди

преди 4 месеца

*** ОЗНАЧАВА СЕКСУАЛЕН РАБОТНИК

166

Анонимен

преди 4 месеца

Теди,това явно си е специфично за професията,не съм запознат с особеностите в професията,но темата е друга

165

Теди

преди 4 месеца

ПРОСТИТУТКИТЕ СЕ БИЯТ ЗА КЛИЕНТИ ВИЖДАЛА СЪМ КАК ДВЕ БИЯТ ТРЕТА,ЧЕ ИМ ВЗЕЛА КЛИЕНТА ПЪК И РАБОТНИТЕ МЕСТА СА ОГРАНИЧЕНИ И КАРАТ ХОРАТА ДА РАБОТЯТ ДО МНОГО ГОДИНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ ИМАШЕ СУМА ПРОТЕСТИ ЧЕ УВЕЛИЧАВАТ НЕПРИКЪСНАТО ПЕНСИОНННАТА ВЪЗРАСТ И ТУК ИМА ПРОТЕСТИ

164

До Дядо Щукар

преди 4 месеца

Добре де,нали "ние" ги създадохме тия младите,кой е виновен че са такива?Ние!Така че,няма смисъл да философствате.Всичко си е,такова каквото трябва да бъде

163

Дядо Щукар

преди 4 месеца

Пичове, след немного време ще има липса не само на лекари и инженери. Няма да има и бачкатори. Всъщност това вече се усеща. Този безумен подход да се създават поколения *** е характерен за целия "цивилизован" свят.