22

Клатят държавата!

преди 3 месеца

Ако беше някой от хората на ДБ, БСП или Радев хората от тези адвокатски съюзи гък нямаше да кажат! Дали съзнават какво правят!? Повечето, вероятно не! Използват ги да клатят държавата и да ни хвърлят в лапите на тоталитарна, нацистка Русия! Господа и дами адвокати и подобни с претенции да сте много умни, Е НЕ СТЕ! Използваха ви по време на пандемията 2020 г., използваха ви да осигурите втория мандат на Радев.Решетников, сега ви използват да представите повод за военна агресия на Русия!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на 14те адвокатски колегии,които са против избирането на дуловската "принцеса"и послушно паленце на банкянския индивид.

20

мдаа

преди 3 месеца

До Анонимен 11-Аз пък се чудя на самата Десислава Атанасова що за човек е. - Как какъв, типичен представител на ефекта Дънинг-Крюгер. Нормален човек би си направил себеоценка, че не е за този пост. Няма нужните качества, нито стаж, нито образования и каквото друго се сетиш. Все пак иде реч за най-висшият съд в България. Поне да е работила като съдия, но не. Юристконсулт в психодиспансер, след това яхнала вълната ГЕРБ и това е. Определено не е за там. Но сглобката решиха така.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Радев има свои лични причини да атакува избора на парламента. Но тук се съгласявам напълно с него. ДАтанасова ще е напълно нелегитимна като съдия в КС. Срам за правото, срам за съвета на "12-те мъдреци",както беше замислен съдът при учредяването му.

18

Дядката

преди 3 месеца

Дуловската принцеса на ГЕРБ и тоя дето белил зелето ,каквато и клетва да положат винаги ще са готови да я нарушат! Ами те са свободни широко скроени хора ,не се хващат на обещания и клетви!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Такива са и в ЕС , Барек до Барека !

16

Анонимен

преди 3 месеца

Мани , мани , ..Кьовеши се кръсти !

15

до 11

преди 3 месеца

Чудиш се каква наглост и арогантност има ли - ами типично ГЕРБ-ерастка, ето каква. Това е характерно за техните представители.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Как не ви е срам ? Герб няма да си изкара мандата ! Проклета да е тази жена до 9то коляно ! Да не доживее до петък

13

РАЗПЕТИ ПЕТЪК

преди 3 месеца

КАКЪВ ПОЗОР, ДУЛОВСКАТА ДЕСЕТОГЛАВА ЩО НЕ ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ КОНСТИТУЦИЯ И КОНСТИПАЦИЯ ЩЕ РАЗПЪВА КОНСТИТУЦИЯТА НА ПРОКРУСТОВОТО ЛОЖЕ КАКТО И ПОШУШНЕ ЕДНА ОТ ДЕСЕТТЕ ГЛАВИ,ДОКАТО ДОВЕДЕ СВИДНАТА НИ ДЕКОРАЦИЯ ДО КОНСТИПАЦИЯ!!...

12

Анонимен

преди 3 месеца

Пак ли ''КАЛИНКИ'' от герб ?Моля , атлантиците в Бг да се изкихат по въпроса , за номинацията !

11

Анонимен

преди 3 месеца

Сега се разбра защото дуловската Ниметчийка толкова години се чекнеше на спалнята на Про стия ...

10

Анонимен

преди 3 месеца

Добре, че е Радев. Поне един независим глас, който да се чува, да има в тази държава. Журналистите ни са най-обикновени клакьори, защото са в зависимост от редакциите си, а редакциите им са зависими от рекламодателите, а рекламодателите са зависими от държавните поръчки.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Деса не може да е съдия в най-обикновен районен съд, а какво остава да е член на КС?!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Всички тро лове на тройната коалиция, спешно да се включат в защита на новоизбраните конституционни съдии, особено на онова Дуловското разкрачено и оплезено.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък се чудя на самата Десислава Атанасова що за човек е. Такава наглост да не те одобрява опозицията, да не те одобряват компетентни лица и доказали се юристи, да не те одобрява българския народ и последно да не те одобрява самия Президент и ти да се натискаш без капка свян и срам за тая позиция. Още повече, че сама си каза и призна, че няма компетенцията и опита да бъде конституционен съдия. Че не отговаря на изискванията за квалификация и опит.Ами откажи се сама бе, патицо перната. Направи си отвод. Поне ще е малко по-достойно вместо да се натискаш да заемеш място, което не заслужаваш.

6

Франк

преди 3 месеца

До Анонимен9 години

5

Такъв

преди 3 месеца

избор може да се случи само тук и може би още няколко държави по света, но извън Европа! Такава подигравка с всички българи, баси!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ще клатат краката 7 години ще взимат големите заплати и няма да свършат нищо, е ако Байко им свирне естествено ще лобират за подземния свят.

3

ТЦТЦ

преди 3 месеца

Какво образование, какъв стаж или опит има Десислава Атанасова, че да е конституционен съдия !!! Поредната марионетка на ГЕРБ и Бойко. Абсурдна държава. Ама докато народа не е по площадите и улиците ида има народен съд, така ще е.