635

Анонимен

преди 3 месеца

Защото ссср възникна от отломките на империята. Толкова много напъваха за победа в световен мащаб,че си изгориха и поколения хора,и национално богатство, и културно наследил. Събарят се църкви,продава се църковно имущество, картини,злато, и всичко отива за въоръжение. Народът гладен,който се усъмни във великата цел,отива в лагер.

634

Анонимен

преди 3 месеца

Болшевизмът,съответно,комунизмът е братът близнак на нацизма. Нищо чудно,че си правеха съвместни паради преди всв. Но за разлика от нацистката идеология,която иска нови,но все пак,ограничени територии за арийците,комунистите искаха целия свят. Така и беше заявено от самото начало. Затова бе създаден и Коминтерна,чийто виден член беше нашата Мастика. В момента наблюдаваме извратена симбиоза на съветска доктрина със псевдоимперски желания.

633

Куку

преди 3 месеца

Да се молиш за оръжие на С.Корея е невероятно постижение,да се молиш за яйца и пилешко на Беларус,домати от Турция.Това се казва величие!Путииин,президент миииира!

632

someone

преди 3 месеца

До Кроманьонска работазатова днес ще стоиш с кола 3та ръка, беден и ***.

631

someone

преди 3 месеца

До АнонименУнищожили са болшевиките мозъка ти, стига си ръсил глупости.

630

А сега

преди 3 месеца

Леле мале що става

629

Анонимен

преди 3 месеца

Болшевиките толкова усърдно унищожаваха нормалността в тази държава,че накрая успяха. Хомо советикус е долна агресивна твар без задръжки. Там от 100 години има страх от силния,а не от бога. Няма морал,няма стремеж към по-добро,няма любов към ближния. Население от вертухаи(пазачи) и зеки(бандюги).

628

Анонимен

преди 3 месеца

Други неща показват хохлите - ракетките се забиват една след друга в завод в Куеф, ППО не працуе, бикоуз дъ рокет кост тю милиън долърз, че и ги няма...

627

Анонимен

преди 3 месеца

Надеждин няма да стигне до избори. Или сам ще се откаже или него ще го откажат

626

Анонимен

преди 3 месеца

Според статута, военните престъпления включват: нападение на цивилни,нападение на цивилни обекти, разрушаване и присвояване на имущество, незаконна депортация и преместване. Съобщавам само това,което руснаците сами показват и сами дават по собствената си телевизия.

625

Анонимен

преди 3 месеца

хм, а в американските медии писаха, че patriot не са успяли да свалят нищо досега...

624

Кроманьонска работа

преди 3 месеца

Недодялани автомобили па даже и пари им искат ,хората ги разбраха и не ги купуват едно време СИВ ни пробутваше руските таралясници ,хладилници и много им мразех телевизорите и а па какви счупени касетофони ни пробутваха ....ужас ! И оръжията им не струват ама са ефтини и като нямя друго почваш да го хвалиш да не излезеш че си шматка и си купил руско а и векликата им нива и тя голяма работа където минавала другите не можели -- още малко и швепс ! Колкото и калашника не засичал и калта не му пр

623

То пък Мерцедес

преди 3 месеца

е във другата крайност на Москвич ! Аз такива не ги броя вече Мерцедес ,КЮ седмици , БМВ-та със крила --- така или иначе нормален човек не дали може ,АНЕ БИВА да я купува ! Това са грешни пари за нормалните хора иначе тези който ги купуват обикновено във гаража имат и едно ферари със две лаборгинита ! Аз със Мъск няма да се меря и за мен е важно да стигна от точка А до точка Б без да съм си извадил душата или да лежа под колата както правят собствениците на Москвич !Руснак кола не може да прав

622

Аааааа

преди 3 месеца

Е то на клипа се вижда какво остана от пейтрйъта.Или сте го забравили?

621

Кой си мисли

преди 3 месеца

Че Щатите нямат жокер срещу изкукуригали реваншисти който като нищо могат да решат ,че ако стрелят първи със атома ще спечелят голямата игра малко се лъже -- едн щатски генерал беше казал че имат 20 год, военно превъзходство което по никакъв начин не биха дали да се промени ! Рашките се опитват само да се надхитрят и да си дават надежди че могат по евтиния начин без много пари да надиграят щатите - примерно щатите давали големи заплати -- дават ама професионалисти се изграждат трудно ....

620

Валя

преди 3 месеца

До Кравар Евроатлантик - Борис Надеждин е много извесна личност, понякога говори свясни неща. Но му е рано за президент. Тук-там е мярнал по телевизия... Бих гласувала за Слуцкий, от ЛДПР, и ще го направя. Само да разредя проц3ентите за ВВП.

619

РАШКИТЕ - БАБИ

преди 3 месеца

Представяте ли си, ако някой свали американски самолет над САЩ??? А представяте ли си лидери на Раша или Иран да посещават спокойно Газа, както всички ръководители от САЩ, Великобритания и ЕС си веят байрака из Киев. Всички разбраха какви баби са рашките и как пристъпиха всичките си червени линии. Ако в САЩ и ЕС знаеха по-рано това нямаше да закъснеят с оръжията.

618

Дебил

преди 3 месеца

До БобиНе е "Ваня во Флориде" , а "Саня во Флориде" ))))

617

Анонимен

преди 3 месеца

Точно така, украйна извършва военни престъпления с обстрел на гражданско население. И ще си плати за всичко!

616

Анонимен

преди 3 месеца

патриот са непробиваеми. нищо не може да мине - ни Кинжал ни СС. Само Байдънм.