17

Спортуващ

преди 4 месеца

Препоръчвам ви да си вземете вело или кростренажор вкъщи. Не заема много място и е за предпочитане да си направите една 30-40 минутна тренировка. Сега в тоя студ никога не бих излязъл да тичам или до фитнеса.

16

?

преди 4 месеца

А защо всички спортисти умират преди 50 годишна възраст?

15

Неспортуваща

преди 4 месеца

За кое първо това време. Да се прибереш след работа, да си правиш храна, да си починеш, да прочетеш, да идеш на кино или да се видиш с приятели. 3 пъти спорт на седмица ще ти забули яко социалния живот.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Ами това не е новина. Срябва човек само да се огледа и му става ясно колко е зле работата.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Хитрите програмисти хахха Кои? Тия дето се червят и заекват като говорят с жена или от тия дето си купуват кухненска ролка вместо тоалетна хартия? То няма достатъчно вили по Алпите и Малдивите да ви поберат всичките убавци.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Само вкъщи и ако имате място лесно се прави домашен фитнес с една постелка, няколко гири и въженце. Пробвах да тичам в парка, не става. Едно че бездомни кучета има много и тичат след мен, стават агресивни като видят бягащ човек. Друго че всеки дъртак нагло зяпа. А във фитнеса пак зяпачи, не се чувствам безопасно. Женски фитнеси малко или зле оборудвани.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Не е верно, спортуваме всеки ден у кръчмата.

10

От училище се

преди 4 месеца

започва. Едно време в училището имахме часове по физкултура. Трябваше да покриваме нормативи за бягане скачане, мятане на медицинска топка, сила на стискане, задължаваха ни да се записваме на спортове, които да практикуваме извънкласно с треньор-професионалист... но това бяха гадните комунисти. Сега не зная как е.

9

...

преди 4 месеца

Значи един стар виц: Отива някакъв при лекаря! Лекаря го преглежда и му казва: Ами трябва да почнете да ходите! Човека пита а кога да ходя преди работа или след работа? Лекаря казва ами мисля, че след работа ще е по-добре! А вие какво работите пита Лекаря? Ами пощальон съм отговаря човека!

8

до 2

преди 4 месеца

Кефите ме с тия "хитри програмисти". Даже и аз на няколко пъти го използвах в коментарите хихи. Иначе човек само може да завиди на работещите дистанционно. Несравним кеф!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Спортувам масов спорт по няколко пъти на ден

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ако почнем и да спортуваме, след титлата: 2-та най-умна нация в света след евреите, ще станем и най-красивата. Ще се изтрепят да ни търсят навсякъде по света такива красавци... Муахахааа

5

Трифон

преди 4 месеца

то 55 плоцента от дъските, пардон жените искат да правят лябов веднъж месечно ти за спорт пишеш.

4

И аз като

преди 4 месеца

Програмистите. Спортувам клатене и зима и лете.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Изминавайки пешком 10 км на ден след 10 год ще сте без крака.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Е нация от бачкатори какво да прави?! Бачкерът реве, че бил изморен след работа, ама сам си е виновен, че бъхти за смешни пари по 10 часа на ден. Хитрите програмисти караме ски по цяла зима и работим от прекрасни вили в Алпите по има-няма час, два на ден. Лятото се гмуркаме, караме колела- обикаляме света. Спортуваме по няколко неща. Ски, плуване, тенис, скално катерене.

1

Ехаааа

преди 4 месеца

Ооооо, тогава аз съм екстра!Четири пъти месечно, на прИмоцията в КауфланЯ......