170

1

преди 4 месеца

русия си е женско царство, значи путята го пишете бегал.

169

за кефа на путин

преди 4 месеца

Ще се усетят руските, че путин е мародер терорист!

168

ахах

преди 4 месеца

Ква е тая измислена статия веее...ей не се спряхте ейй...сега ще дойдат нашенските бг русофилистичета "отвсичкоразбирачи" да ви разяснят как точно стоят нещата...те са всеки ден на фронта и мачкат укронацисти, ама ще направят една бърза интернет почивка заради тази фейк статия, айде от тях да мине айде :)))

167

донос.бг

преди 4 месеца

По пасквила работи : Кукунела Снайпера ХристовЪ!Бонус: 100 гривни.

166

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно, тука сте пуснали статия за една - две рускини, кога ще пуснете статия за украинките??? Там започнаха да убиват тези, които отличат мъжете им, пребиват ги и ги пращат на фронта, след което никой от тях не остава жив повече от 24 часа.

165

Анонимен

преди 4 месеца

Описаните жени са като Овсянникова - платиха и да направи провокация на телевизията, после година и половина я назначиха уж за журналист, с цел да оплюва Русия и след като стана безинтересна и биха шута. Сега се препитава от подаяния и води просешки живот. Но трябва да се радва, защото американците убиват своите агенти, когато престанат да са им полезни, както стана с уж отровените с Новичок в Англия

164

Анонимен

преди 4 месеца

Подкупени личности с табела в ръце е любим номер на западните агенти. Същото беше и в Сингапур. Подкупени "студенти" се появяваха с табели. И така им излиза много по-евтино. Не е като да плащат на хиляди да излязат за чужди интереси, както бяха "протестите" против Орешарски, а плащат на някой свой човек само. И от къде се разнася миризмата на статията - от "руски журналист в изгнание", тоест платен храненик на запада, припечелващ от оплюване на родината си.

163

доказан путинофил!

преди 4 месеца

значи няма как в рашистан да те затварят в затвора и да те убиват само защото си срещу путин! Това и по турско не е било така! в рашистан можеш да си протестираш колкото си искаш, само и единствено ако протеста ти е срещу НАТО и САЩ обаче! Така, че няма как сега това да е вярно! путин е доказъл се демократ! ееее!

162

Анонимен

преди 4 месеца

оффф.... и пропагандата ви такава, мекокиткова...пфу

161

Психодиспансер

преди 4 месеца

Гледам статията е превъзбудила мельони чебурашки да излеят мъката си в прослава на жожака! Скъпи безродни съотечественици с вашия вожд е свършено! Той няма да стигне по една единствена причина до Хага. Ще бъде убит от своите ***, а вие ще останете сираци! ;))))

160

Анонимен

преди 4 месеца

Путин не става за водене на война трябва нов Президент на Русия който да започне Ядренна Война със Нато, Сащ,ЕС, Канада, Австралия, Нова зеландия, Япония, и израел. Росия няма тея възможности, Сащ ЕС и Канада, Япония, австралияи Израел помагат на Украйна със пари и оръжие и редовна нато армия срещу Росия. Единственият най добър вариянт е Ядренна та война. Плевнята със сено ще изгори но и плъховете ще изгорят това е хубавото на Ядренната война.

159

Я па ти..

преди 4 месеца

До До авторката 168 *** не е авторка. Тя само ни поднася информация както за Русия , така и за Украйна. Жената не е виновна ,че поднесеното не ти изнася.Това и е работата.

158

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Имали вакцинирани мучащи тук?които да вярват на те статийки?В украинската армия имало много свободни позиции,чакат ви!

157

Анонимен

преди 4 месеца

До Хора154 Познаваме я руската душа , жадна за войни.

156

цеепорвЕ

преди 4 месеца

СЛОЖИ СИ ДЕБЕЛАТА ГОРДОСТ ОТЗАДКА!!...

155

Мда

преди 4 месеца

Такаа, като за една "обективна и независима" медия, чакам Дирниците да публикуват статия за украинските жени на воюващите, хайде може само на безследно изчезналите им /достатъчна бройка са/...Ама според нашите "обективни и независими" такУЙ нещо няма в Украината - там всичко е цветя и рози...Мхм...

154

Анонимен

преди 4 месеца

Мисирката н.хр. с поредната пропагандна помия !

153

Сменете в

преди 4 месеца

заглавието "Путин" със "Зеленски" и получавате в пъти по-достоверна информация.

152

Анонимен

преди 4 месеца

До До авторката Защо си мислиш че в любимата ти Русия е по различна мобилизацията извън затворите и руските концлагери? Нали вие оглупелите от руска пропаганда русофили твърдяхте преди две години че украинците ще се вдигнат на въстание за да свалят "режима" в Киев. Къде е това въстание? Защо го няма, а вместо бленуваното въстание има 380 хиляди руски трупа? Имаш ли някакъв смислен отговор? Желаят ли украинците да живеят в иддддиотския руски свят?

151

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е най-големият враг съпругите на войниците, на техните съпрузи и на Русия защото ги хвърли в една мpъсна и безсмислена война заради маниакалния си шовинизъм.