80

Българин до Ейййй

преди 4 месеца

Абсолютно прав си за Африка подигравката с Българите.............Аз се смятам за български националисти но по време на Първата Балканска война са се пяли недопустими военни песни как българската АРМИЯ щяла да завладее дори Египет което за мен си е автоподигравка с българщината..........тъй или иначе и Втората Балканска война сме загубили

79

новини бг

преди 4 месеца

може и мамути да сме яли че са най калорични. В новини бг от близо две години у форумо цари пълна анархия. уоман бг бе същата пародия че докато имаха форум.

78

Император ЕДНО хахо

преди 4 месеца

Хан КУБРАТ е ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ИМПЕРАТОР....................Преди Император КУБРАТ и баща му и дедо му и прадедо му и прочие са били доказани ХРИСТИЯНИ без да са чак Императори а само Владетели...........................Открити са предмети титулувани го ХРИСТИЯНСКИЯТ КОНСТАНТИНОПОЛСКИ ПАТРИЦИЙ КУБРАТ само дето е ПОРЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ ХРИСТИЯНСКИ ВЛАДЕТЕЛ А НЕ ПЪРВИЯ

77

Ейййй

преди 4 месеца

Значи България се е разпростирала чаааак до Африка?Все наши земи, брейййй

76

Льво

преди 4 месеца

ГанYO е бил храната на лъвовете преди 5000 г

75

новини бг

преди 4 месеца

Като се досетим за другио брутален урунгел че бившио президент че петър стоянов. Виж се бе че дори братчедите ро0ми изглеждат по добре от теб.

74

Ханко Брат

преди 4 месеца

88 Занивавал се е с марихуана пушил е яка и се е правил на Куче превода ти е грешен

73

Цииганин76

преди 4 месеца

ДО 89 И 84 ... НЕ МОЕ СИТЕ ДА СМЕ КРАСНОРЕЧИВИ, КАТО ТОДОР БЕЛЕНСКИ

72

новини бг

преди 4 месеца

НА МОРЗОВАТА АЗБУКА

71

Истината е следната

преди 4 месеца

До albert canus-----------ГЕРМАНЕЦ в древен исторически документ казва:"ОРЕЛ и ВЪЛК са българите което било истината според него".......................Византийци пишат за Омуртаг:"Като истински българин се занимаваше със зелени тревички(вероятно билки то ест аптекарство) и пречука куче".........Най-известен билкар-аптекар е тракоперсийският боспорски цар на Крим МИТРИДАТ ШЕСТИ............Псувнята Куче значи ФАЛШИВ ВЪЛК

70

АрбайтМахтФрей

преди 4 месеца

84 На Къв език ми говориш Хафте

69

Цииганин76

преди 4 месеца

Плевнелиев и Първанов са ми лицеприятни. Симпатия и Антипатия. ПУУТИИНКА МОЕ ДА Е ЛИЛИПУТ АМА ТАКОФФ БРУТАЛЕН ГРОЗНИК ЧЕ КАТО ПРЪЗИДЕНТО РУМЕН РАДЕВ НЕМА У ЦЕЛА ЕВРАЗИЯ.

68

Цииганин76

преди 4 месеца

Като се досетим за другио брутален урунгел че бившио президент че петър стоянов. Виж се бе че дори братчедите ро0ми изглеждат по добре от теб.

67

Цар Лъв

преди 4 месеца

Преди 5000 години лъвовете са ловували ГанYO после са отишли в Африка.

66

Гого

преди 4 месеца

Преди 5000 години лъвовете по нашите земи са ловували хора

65

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

В прекрасен френско-германски Страсбург има изключителен музей,който се нахожда до la Petite France.Оше от тунела,в който се нахожда входът могат да се видят аргументи за това,че Ние и лъвовете сме били в мир и приятелство . Но защо ли се лансират някакви разколебаващи приятелството между човека и другите животни лъжи като тази,наплякана в заглавието на тази статия? Ами защото ислямът още преди да се появи бе също искам и неговите изповедници се хранеха с всичко що мърда,включая хора и лъвове.

64

Анонимен

преди 4 месеца

И това за някакво откритие ли трябва да се приема? Древните гърци са оставили много писмени сведения за популацията на лъвове на Балканите. Това с камилата също е доста инфантилно, не само римляните, но почти всички народи са ги използвали в древността.

63

КЛЕОПАТРА ТАЙНИТЕ

преди 4 месеца

Шумерите са с герб буквата "Н"(според предание дошли на Земята от планетата Нибуро)......Някакъв си египетски Нибуровец с главна буква "Н" за първи път Обединява Долен Египет със Горен Египет като изненадващо Египет се отказва в полза на Шумер за патента на буквата "Н" и си сменят буквата на "М"..............Милиарди микроскопични фигурки произвеждали в Шумер и Египет и една от тях е КРЪСТЪТ патент на Египет значещ ВЛАДЕТЕЛЯТ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ.............АНТИФА ли разпна Исус Христос?

62

Аварослав Хашек

преди 4 месеца

КРИТСКАТА ПРИНЦЕСА АРИАДНА си имала ДОМАШЕН ЖИВОТИНСКИ любимец наречен МИНОТАВЪР........Създателят на арианството АРИЙ е гръкофилски екстремист от египетски произход кръстен на АРИАДНА от Крит срещу когото град РОМА изважда римокатолика Свети ЛУЦИФЕР...........ВОЙНАТА с АРИАНСТВОТО приключва когато бившият арианин Либий става ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЯНСКИ ПАТРИАРХ НА КОНСТАНТИНОПОЛ и обявява датата 25 декември за Рождеството на ХРИСТОС..........ВАТИКАНА да чевства Коледа на 29 юни ДЕН на Рем и Ромул

61

манчев - готвач

преди 4 месеца

а рецепти как са зготвяли лъвовете , кучетата и камилите намерили ли са ?