82

Анонимен

преди 4 месеца

Какво е дрифтира? :)

81

Анонимен

преди 4 месеца

До Милиционерите саЕ как бе, те най-хубавите коли са с бензинов двигател, с допълнително монтирана газова уредба, кой не си мечтае за подобна подвижна гробница.

80

Глупаво изказване

преди 4 месеца

До 81. Анонимен. До Няма нарушение.дрифт хубаво, ама 5-6 метра си е бая пилеж. . . . На кого вярваш - милиционер или шофьора?

79

Анонимен

преди 4 месеца

Целият разказ на тази нощна фея е абсурден и манипулиран, така че тя да излезе жертва, а полицаите лоши насилници. Първо не казва защо са я спрели, очевидно е карала неадекватно и/или агресивно, второ защо се вмъква в разказа хапчето за сън и какво общо има то с биполярното й разтройство. И що за ненормален човек би въртял гуми, още повече в двор на РПУ? Да не говорим да дрифтира? Защо е подписала акта, след като е невинна?

78

Анонимен

преди 4 месеца

Народа бабаитски и полицията такава.

77

Милиционерите са

преди 4 месеца

много завистливи, че една жена може да кара кола както те не могат!

76

Анонимен

преди 4 месеца

Как може да има и един единствен човек който да защитава НАШАТА полиция?!! В Б-я полицай стават единствено и само или мафиоти или такива които никъде другаде не са ги взели, били то заради мързел или заради некадърност или в най-добрият случай хора с болни амбиции или с тежки комплекси за малоценност. Всеки път се изумявам, когато чуя някой да каже добра дума за полицай, но предполагам, че тогава са или самите полицай или техни роднини. Държавата по полицията ще я познаете!

75

Британски учЕн

преди 4 месеца

Решила е да се прави на мъж, отделно правосъдната система доказва че е съставена основно от олиroфрени, полицаите казват имало дрифт а судиите - не. Защо не е направена експертиза да се провери това, което нахалницата твърди - че при превключване от бензин на газ се въртят гуми, което е абсурдно и ако наистина има такова нещо то означава че автомобилът не може да се контролира и трябва да се спре от движение като потенциално опасен

74

Анонимен

преди 4 месеца

До Няма нарушение.дрифт хубаво, ама 5-6 метра си е бая пилеж

73

Няма нарушение.

преди 4 месеца

Въртенето на гуми е едно, дрифта е съвсем друго. Съмнявам се жена да дрифтира..... Въртенето на гуми не е нарушение! Няма закон който да забранява въртенето на гуми. То щеше да е абсурдно ако има такъв закон. През зимата всички въртят гуми. Също ако се кара по черен път, на кал, пясък или трева. Дрифта също не е нарушение защото на всеки човек може да случи да му поднесе колата. Няма как да докажат дали е станало случайно или не.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Явно полицаите са я сготвили.

71

пазете се

преди 4 месеца

тази страда от биполярно разтройство, на такива и всякакви изперкали по пътищата защо не им се взимат книжките

70

Анонимен

преди 4 месеца

ако дрифти от некадърност пак трябва да е пешаход!

69

r

преди 4 месеца

Тази 100 % е от Възраждане. ПатрЕотЕ на всяка крачка.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Да, превъртях гуми за 5-6 метра, но това не беше дрифт. Колата ми е на бензин и газ и винаги така става като паркирам. 5-6 метра си е 2-3 дължини на колата... И какво значи "като паркирам"??? Тая така паркира? С дрифт? Това, че "страда от биполярно разстройство" на никого ли не му прави впечатление? Тая може да изперка всеки момент и като нищо да претрепе някого. Например светофар... дреме й... ще мине по тротоара - защо да се бави заради подробности?

67

Анонимен

преди 4 месеца

Типична българка, жертва на безкрайния преход в тази прокълната територия.

66

Анонимен

преди 4 месеца

еми щом не друса и не пие а пък върти пред ченгесари значи не пие правилните хапченца, да си смени личния лекар тва със сухата уста може да и създаде проблеми и в други области:))))

65

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 73 и откъде знаеш че е било нарочно? сигурен съм че дори и незнаеш каква е настилката в този двор на полицейския участък, но видиш ли си сигурен че е нарочно и защитаваш абсолютно неадекватните действия на полицаите в случая

64

Анонимен

преди 4 месеца

айде сега като и присъдат обезщетението, 2-мата полицаи да го възстановят с лихвите

63

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 69, явно маллоумния си ти, закона наказва дрифта а не боксуването, както се нарича "въртенето на гуми" и не в Германия, но във Финландия съм паркирал с форсиране и ръчна пред полицейски участък на заснежен паркинг, 2-*** полицаи ми казаха че не го правя правилно, после ми показаха как трябва :) ай създраве