9

Тео

преди 3 месеца

"Ще върнем сигурността на юг и на север". Никога не сте я имали. Няма и да я имате, докато съществува религия!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Русия действаше както Израел действа днес с Палестина, Украйна щеше да бъде приключена за 3 дни.

7

ююю

преди 3 месеца

Арабските терористи-детеубийци следва да бъдат изтребени до крак.Няма друго решение.Статията е про-арабска.С диваци не може по друг начин да се борят.Гади ми се като чуя думата "аллах".Изпържени мозъци,с налудно поведение.Това са палестинците.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Русия сега разпердушини Полша, Румъния, Германия и сравни със земята големите градове, какво тогава, след като никой не налага санкции на Израел за Газа, какво ще правим с Русия? САЩ ще задействат петата клауза и ще рискуват живота на 300 милиона американци, заради няколко милиона европейци?

5

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранасъплението? Върнаха ли вече Крим?

4

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ отново се провалиха.

3

Кравар Евроатлантик

преди 3 месеца

Израел отдавна е признал Палестина. Хамас не е признал Израел. Просто сега Хамас си получават това, което са си търсили. Късно е за извинения, реване и вайкане. Помните ли какви туитове пускаха на 7ми октомври?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Израел трябва да признае Палестина и палестинците трябва да се съгласят да има Израел....Персийците трябва да спрат с донорството си за тероризъм....и те като руснаците...все отричат да не са учили с руснаците в един клас....

1

Те

преди 3 месеца

Израел уби хиляди араби в Газа,разруши болници и училища,къде е разликата от нацистите?!Приказката за вечните жертви евреите вече свърши....