112

Анонимен

преди 4 месеца

КАКВО ГРУХИ ТОЯ? ВРЕМЕТО НА ШОПАРИТЕ МИНА.

111

Ангелина

преди 4 месеца

Ето още един " титан на юридическата мисъл" - мислите и разсъжденията му са в синхрон с името ,когато фамилията ти е Главчев ,винаги има само обвивка ,без вътрешно съдържания в нея. Марковска ,преди година при "неговия президент" на Главчев - най- голямото посмешище бил президент "пастирката" ,поради тази причина не стана КС. На Президентът Радев ,не само му се ограничават правомощия ,но и тези ,които има не му се "приемат" за легитимни от ОПГ в НС начело с "държавното предприятие" и Винету.

110

Анонимен

преди 4 месеца

ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА БИЛА МНОГО ОПИТНА, РАБОТИЛА КАТО ЮРИСТ В ПСИХОДИСПАНСЕРА В РУСЕ, ТОЧНО КЪДЕТО БЯХА РАЗКРИТИ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ПАЦИЕНТИ.

109

Анонимен

преди 4 месеца

Този пък неадекватник и партиен г...зоблизач откъде изпълзя?Калинк мъжки, натътрузен на държавна хранилка.

108

Анонимен

преди 4 месеца

НЕ ЗНАМ ЗАЩО ЛЪЖЕ. ИМА ПРЕЦИДЕНТ С ВЕНЕТА МАРКОВСКА И ПЛЕВНЕЛИЕВ. ПО ТАЗИ ЛОГИКА ТЯ ТРЯБВА ДА ОСЪДИ ПЛЕВНЕЛИЕВ.

107

ясно

преди 4 месеца

ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА РАБОТИ независимо дали на *** му се работи или почива.

106

Анонимен

преди 4 месеца

Явно като са започнали с беззаконието ще продължават така и за напред. Нищо интересно. По-интересно е кога ще обявят диктатурата?

105

Сглобката

преди 4 месеца

Да ни прощават Ботев и Левски ...ама те вече не са сред нас за да определят бъдещето ни ! Ние сме главатарите сега ...ние водим народа към свято дело и това е майка САЩ и ....законно да присвоим ненужните нещица от тва ....ааааа България де да да България ....

104

Евро-Атлантик

преди 4 месеца

Трябва да премахнете правата на Радев за благото на всички управляващи до сега ! Той така и не седна на нашата маса ! Знаете който не е с нас е против нас ! Тази фирма България трябва да я управляваме спокойно без ненужни упреци от страни като на Радев ! Бъдещето се кове от други ...ние просто лапаме колкото можем !

103

Селянка е и още как

преди 4 месеца

Десислава Атанасова е позор, оставка и затвор!

102

Вижте ЧЕРВЕЙ

преди 4 месеца

Главчев в ГЕСТАПО ли се изживява!?

101

Герен

преди 4 месеца

ЕГАТИ И ПРЕСТЪПНОТО ФИЗИО. ТЕ В ТОЗИ ОБОТ ВСИЧКИ СА ТАКИВА. ТЕ СА ВАЖНИТЕ .ПРЕЗИДЕНТА ИМ Е СЛАМКА В ОКОТО. НЕ ГО ОТРАЗЯВАТ. НО КОГА РАДЕВ НАПРАВИ ПАРТИЯ ЩЕ ГИ ОТНЕСЕ.СЕГА В ТАЗИ ОВЛАДЯНА ДЪРЖАВА ВСИЧКО Е ЗА ТЯХ.ТЕХНИ ХОРА НАВСЯКЪДЕ. РАДЕВ БОЛШЕНСТВОТО ОТ НАРОДА ТЕ ЧАКА. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА ТЕЗИ ДА СИ РАЗИГАВАТ КОБИЛКИТЕ. АКО И ТИ СИ КАТО ТЯХ ПОМОГНИ НИ ДА ГО РАЗБЕРЕМ И ДА БЕГАМЕ ДАЛЕКО.

100

Хмм...

преди 4 месеца

Искам да припомня на главока Главчев, че недоразумението Плевнелиев направи същото, тръгна си точно, когато Венета Марковска трябваше да положи клетва и така блокира встъпването и в длъжност конституционен съдия.

99

VS

преди 4 месеца

деса *** конституционен съдя!!! Тая държава все по - дълбоко затъва!

98

-

преди 4 месеца

Снимката е психо-медицинска- говори мноого!!!

97

Като го гледа този е

преди 4 месеца

комунистически мръсни от едно време! Цитат: Който предлага, той преценява всички качества на този, който е номиниран, каза той относно избора на Десислава Атанасова. . . . . . И нямало нищо нередно или не намерили нищо нередно за изхарчените милиарди! Последното го оставям без коментар

96

Анонимен

преди 4 месеца

море като нищо ще и намерят злоупотреби вЛюдницата извършвани с дебела игла, дълуг поясок и каушки за джапанки от бодлива тел, Като нищо самитеЛуди ще я нарекът Лудата Конскъдийка

95

Анонимен

преди 4 месеца

А на бас ча Цачевата Цедка Недка по Интелект е по далеко и от Варна, та камо ли къде е от Танъъз Дъскътъ.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Абе Международните полицейски служби неиздирват ли последните надзиратели от концлагерите на Хитлеренски Адолфифаенко, на които пластичните им операции тип гол компир и устни кът на цепната Шестокласнапичка

93

МВР колабира

преди 4 месеца

Пияни полицаи се опитаха да убият Българин в град Бобов дол около 05:00 часа, убийците с пагони се граврят с обикновени хора и никой не им обръща внимание!