44

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 61, До 59Каква национализация бе пукъл. ..Ами аз като ви разправям, че русофилите не са българи, вие не ми вярвате. Те са си руското самосъзнание и не знам защо Кокорчо трябваше да им вдига пенсиите на тия предатели фашизоиди.

43

Анонимен

преди 3 месеца

До 45: НАПРОТИВ! Българският народ гласува за ГЕРБ и ПП-ДБ като първи техен избор!!!!!!!!!! Всеки народ си заслужава съдбата!

42

Анонимен

преди 3 месеца

До 59Каква национализация бе пукъл. Всичко свестно тук е нахравено от Русия. Те си построиха и Нефтохим и АЕЦ))))Построенно и платено прескъпо!Друг е въпроса, че руснаците не даваха никой друг да строи освен те, подобно нещо правят и сега, искаики те да са единствените собственици и така да контролират политическата на държавата.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Какво ще кажете на за новата рафинерия на Инсаойл която построиха до град Белозем? Гледам на сателитните снимки че продължават да я разширяват. Заградили са още терени.

40

Анонимен

преди 3 месеца

За пред твърдия електорат!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Каква национализация бе пукъл. Всичко свестно тук е нахравено от Русия. Те си построиха и Нефтохим и АЕЦ.България няма такъв капацитет. Същото е и с Украйна и целия соц лагер. Гледай те да не си ги национализират, че тякива като теб ще се усерееетеее.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Преди много години . В времето на социализма. Се разбра , че сме колония на СССР. Москва ни беше стъпила на главата и определяше кой, кои да ползват гориво . Химимпорт бе съветската репресивна машина в България . Българи слугуваха за интерес на съветските окупатори . Имаше и месеци в които горивото се даваше с купони

37

Анонимен

преди 3 месеца

До 51В момента внасяме три пъти по скъп ток! В МОМЕНТА НИ ОГРАЖВААТ! ///ТЕЦовете работят с намален капацитет, защото произвеждат скъп ток. Беха вървежни когато на международните борси токът беше скъп.За това няма как да внасяме 3 пъти по скъп. Лъжеш, че язовирите са празни, напротив, достатачно са пълни.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Национализация! Да се научат руските външноклозетници! Не сме длъжни да им търпим номерцата.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Поръчков материал, целящ да оправдае очертаващото се ново продължаване на дерогацията

34

Анонимен

преди 3 месеца

"тъй като българският народ все по-често плаща цената за спазването на диктата на ЕС"................Диктат е много точно уместно използвана дума за отношенията Брюксел-България. Чак да се учуди човек, че го пише в американска статия.

33

Анонимен

преди 3 месеца

А, аз да питам, от къде-накъде нашата рафинерия задължително трябва да е в руски или каквито и да е чужди ръце?Държавата да се бръкне и извади нужните пари отново да стане държавна е най-правилното решение.

32

fak kiro fak asen

преди 3 месеца

В мометна ТЕЦ-овете ни са на 1/5-ъа от капацитета си и са так от лятото. В моемтна изхабихме водата от водните централи и ако има авария, става МНОГО ЛОШО. В момента АЕЦ работи на 105% от поне 3 месеца, което извън раммите на нормалното. В момента внасяме три пъти по скъп ток! В МОМЕНТА НИ ОГРАЖВААТ! ФАК КИРО И ФАК АСЕЕЕН!

31

ти съ знайш!

преди 3 месеца

ШашаФФФ, бегай пий Антидипресантъ, че ако тъ фанът укро санитарите от Азов, дето съ крият у психо диспансера от мобилизацията на Клоунъ, пак шъ ти скъсът ълкатъ и шъ тъ карат да пейш химна на СССР до 06:00. -)))))

30

Всичко е ясно

преди 3 месеца

САЩ настояват да сме зависими от тях в енергииният сектор

29

Анонимен

преди 3 месеца

От чужди медии разбрах че вече сме договорили доставки на петрол от Ирак, Тунис и Казахстан които доставки ще заменят напълно руския петрол до края на годината. Рафинерията в Бургас вече е настроена да работи с новия петрол. Освен това имаме още 2 нови рафинерии които в момента се разширяват.....Това го научавам от ЧУЖДИ медии.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Откакто костов подари нефтохима на луоил заедно с 100 милиона долара подарък , само ни дерът кожите

27

Анонимен

преди 3 месеца

Азерите се готвят не само за Лукойл ами и за бензиностанциите на Петрол защото са фрашкани с пари а нашите заплеси само гледат парата.

26

Анонимен

преди 3 месеца

"Проблемът на България с "Лукойл" е геополитически"----------Така наречената "сглобка" не е България. Никой не е гласувал за правителство в такъв формат.

25

Българка

преди 3 месеца

За да тръгне България напред по пътя към европейско благоденствие, паметникът на Шипка трябва да бъде взривен и на негово място да бъде издигнат мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци.