62

Аз съм НАТОвче

преди 7 месеца

Обичам НАТО ЕС и САЩ!Европеец да се наричам първа радост е за мене!Слава на Украйна и да го ду хат всички дърти комунисти и руски о р к и.

61

Анонимен

преди 7 месеца

До 62 Е може и да го няма в най-скоро време и това не е лъжа

60

анонимен

преди 7 месеца

Нашият прецедент бил на едно от първите места по получаване заплатка....А уж сме бедни

59

До Стефан

преди 7 месеца

ИМА ГО В УЧЕБНИЦИТЕ. Читанката за втори клас. И децата го учат. Останалото са лъжи и измислици на цurаняцume от "възраждането".

58

Анонимен

преди 7 месеца

До 60!Е кой пък си е потърсил интересите в ЕС до сега,аз не знам те там си командват как на тях им е кеф пък нашите послушно изпълняват

57

Обективен

преди 7 месеца

Напротив, управлява най-проевропейското и антибългарско правителство!

56

Анонимен

преди 7 месеца

Абе,че това правителство трябва да си ходи това е ясно ,с това съм съгласен

55

Анонимен

преди 7 месеца

До 55Е те щото хората в ЕС не им омръзна да се връткат около Украйна В Германия протести щото им спират субсидиите да има пари за Украйна в Полша протести щото ги заливат украинците с евтини стоки щото украинците са на зор и продават на безценица.В Румъния пак щото вдигнали акциза на дизела сещай се защо в Гърция протести на фермерите.Е ти си мисли дали някой иска да го товарят щото трябвало да има пари за Украйна

54

Прав е!

преди 7 месеца

Оставка на некомпетентното и корумпирано правителство!

53

Сата НАТО

преди 7 месеца

Естествено. Тиквеникс беше лакей на Путин. Голям мерак имаше да стане като Лукашенко в Беларус, даже разреши на беларуските строителни войски да работят на българска територия, за да приключат газопровода в срок...

52

абе

преди 7 месеца

представяте ли си импексова в европейския парламент как убеждава че ЕС трябва да се съобразява със ссср и не трябва да има санкции за него , и че не трябва да се помага на Украйна ? голем смях ше пада :)

51

Анонимен

преди 7 месеца

Нинче, сложи си бутилка в цепката на устата, за да ти събира пикунята по време като се изказваш по микрофона, за да може след това информацията заложена в пикунята да я раздаваш на народа да я използува като оцет в баровете при правене на шопска салата!

50

анонимен

преди 7 месеца

Аз съм българче...Рафаел да се наричам,първа радос е за мене.

49

Анонимен

преди 7 месеца

Нинче ти управляваш българия с баджака, използувайки връзките на баджанака за да може неговият чичо, който има вуйчо владика, да накара народа да фане мотика, така както едно време по време на бригадирските движения, твойта майка ходеше по полето да се вайка и да си развява и тя байрака с баджака по време на комунистическите уравнения за да прави с орязани главички управленчески династичен комунчалгарски род - така наречената родствена мафия, за да управлява българския народ!

48

Стефан

преди 7 месеца

В САЩ са сбирщина от цял свят,но всички се смятат за американци. Защо тогава стихотворението аз съм българче да не присъства в учебниците?

47

Анонимен

преди 7 месеца

Кремълските високоговорители обвиняват някого, че не бил достатъчно про-европейски! Муахахахаа... Толкова е гротеско, чак сюрреалистично! Ние сме антидържава, с антихора, антиваксъри, анти всичко.

46

Анонимен

преди 7 месеца

Про-съветските правителства на БСП по-европейски ли са??

45

Анонимен

преди 7 месеца

Да,ама не ,най евроатлантическото правителство ,на чело с най големия евроантлантик г-н магницки ,50%от мюсюлманите не знаят какво означава

44

Корни заличителката

преди 7 месеца

Давай Корнела, заличи тази продажна партия, която изтрепа интелигенцията и унищожаваше традиции, паметници държавност. Ние сме тебе.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Тая като беше в правителството миналата година друго говореше. Опиатаха се да направят пак номера, ама не мина и сега гроздето зелено.