32

Анонимен

преди 4 месеца

тоя трябва да е на бесилото, виновен за войната в Ирак- излъга и поведе 42 държави в коалиция срещу напълно невинната държава в близкия изток, вината му е доказана, кога ще бъде осъден, кога

31

въпрос

преди 4 месеца

Като се има предвид, че Англия напусна ЕС, Денков да не готви и България да напусне съюза? За това ли наема провалени политици от държава, която вече не е член на ЕС?

30

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ и Великобритания излъгаха, че Ирак има оръжия за масово поразяване, нападнаха ги и им разрушиха държавата, вземайки им петрола. Този човек е толкова недолюбван във Великобритания, че няма как да се опише с думи.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Ха ха ха.... разиграва се Мисия Лондон, втора част. След като в първата запалиха посолството, сега е ред на държавата....

28

Щерю

преди 4 месеца

Едно време слушахме какво ще ни наредят юдеите от Москва. Сега слушкаме какво искат юдеите от Великобритания. Катастрофално...

27

Мнение

преди 4 месеца

Браво на Денков, нареди ни до Руанда, Малави и т.н. Сигурно защото и те са в Шенген. Както се казва, имал - дал. Само да не дава от парите на данъкоплатците, да си бръсне в неговия джоб. Показва пълна некомпетентност да върши работата си и наема друг...за какво е премиер? За какво ни е правителство, което плаща на други да му вършат работата? А Блеър понеже оправи Англия като премиер, тръгнал на други да дава акъл. А той от кого е зависим и какви политики ще прокарва,в чий интерес?

26

аферим

преди 4 месеца

С тая карупционна " инвестиция " Сапункин май се готви да става поданик на Чарли III при определено развитие на обстоятелствата по територията. Там корумпето Тони може да му е напълно от полза , има влияние , па било то и престъпно .

25

Анонимен

преди 4 месеца

Тони Блеър щял да ни помага в борбата с корупцията!Ха,ха,ха!С коя корупция,като вие се съешихте с най-корумпираните?!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Да бе,да!

23

Анонимен

преди 4 месеца

Страхотно! Още една черна дупка,която гълта пари в замяна на едно голямо нищо

22

Куин Мери

преди 4 месеца

Печели! Няма лошо! Нима няма 140 000 джигани, турци и помаци по полетата на Англия да му ги заработят?.!.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Пералня с фондове на глобалната държава. Парите, с които е финансирал някоя партия на промяната се връщат по поръчка от правителството на тази партия.

20

смърди яко

преди 4 месеца

А обяснете ми тоя " избор " академичен , тоя индивид понастоящем не е от държава членка на ЕС , какво общо има със Шенгени и легени , та Денков му набута едни пари , наши пари , да бил бил лобирал по вапроси на ЕС , тоя Денков луд ли е , или на луди ни прави да прахосва парите ни очевидно лични интереси , плащане такса за лично влизане в средите на т.н. " елит " .

19

Анонимен

преди 4 месеца

До ЧуренскиИма дела , но не могат го бутна , корупцията го държи

18

нама а го оставим та

преди 4 месеца

Беден тоя бе , за това нащо Денков го закачи на социално помощ " лобизъм " да не умре от глад . Както се казваше някога , корумпета ат вси страни обединявайте се .

17

Чуренски

преди 4 месеца

Чудя се кога хората ще спрат да блеят и да потърсят Тони Блеър да бъде наказан за безпрецедентната война в Ирак. Ама няма да стане, нали¿¡

16

Корекция:

преди 4 месеца

Платения наглобритански лобист на ППЛГДБТИ+ и33вратеняците не е "Нашият"!Тези умновресливи недоразумения нямат нищо общо с българския народ.Те са марионетки на Посолството.Също като останалите Греб-СаДиСт-ДъПъСъ майцепродавци.Бог да пази България от родните алчни национални предатели!

15

нема лошо

преди 4 месеца

Са Сапуня ще увеличи с някой и друг милион от нашите пари печалбите на тоя алчен военнопрестъпник .

14

Анонимен

преди 4 месеца

Хахаха Мноо на обичат у Англистан затуй избягаа от Еуропейстанския съюз заради българи.,ромънци,поляци хахаха

13

баба мара

преди 4 месеца

колко ще му се плаща българия или пп ще плаща аз съм против такива извращенияда се плаща за лобизъм още повече на убии-ци по генезис