31

До никой 32

преди 4 месеца

Ми като гледаме кви закони е изковала, си е за шок работата.

30

Някой

преди 4 месеца

Чак пък шокирана,хайде посмали малко! Единият,който никой не го знае, бил име в тяхната сфера, а другата, която от 15 години се занимава там, където коват законите, виждаш ли ,според Тази предизвикала шок? Как успяват да извадят някои от нафталина,които се имат за някакъв фактор!

29

Само Левски иТесниПи

преди 4 месеца

И аз мисля Да се кандидатирам за конституционен съдя

28

Анонимен

преди 4 месеца

Кърпила, кърпила ,ама закърпи хубава петцифрена пенсия!!:)):))

27

Анонимен

преди 4 месеца

Куцкова, това е мнозинството на промяната, какво има да предлага едно ИТН, което влезе в 12 без 5 в парламента с 3% гласоподаватели.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Конституционният съд скоро ще може да се похвали с нови РАЗПОРЕTИHИ. Пардон, разпоредби.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Сега КС ще се раздаде напълнопо всеки конституционен въпрос на БиБи, КиКи, КоКо и ШиШи.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Господин Борисов освен прокурори и съдии вече си има и конституционни съдии. Ето това е преуспял българин!

23

не е така бе!

преди 4 месеца

До Анонимен:Майор Ани Младенова кърпеше чорапите на Тато.Не съм защитник на г-жа Куцкова,но тя не е кърпила.Не,че е вода ненапита,но мина между капките и запази някакво достойнство за разлика от много други колеги.

22

Анонимен

преди 4 месеца

До На слука !Много си зле....ще го повторя...ама много си зле....

21

Анонимен

преди 4 месеца

Куцкова много добре знае *** нали и тя е на хранилката на нпота на унгареца

20

Ангелина

преди 4 месеца

КУЦКОВА ,ДОСТАТЪЧНО СИ УМНА ,ЗА ДА ЗНАЕШ ,ЧЕ ТОВА С "ЕМАНЦИПАЦИЯТА" Е "МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА" ЗА ЗАВИСИМ ЧОВЕК ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ГРУПИРОВКА, А И НЯМА ЗНАНИЯ.

19

Позор позор позор

преди 4 месеца

Деса Дуловската е позорът на П.римитива Бойко Борисов и МВР !

18

до 13

преди 4 месеца

Това какво общо има със статията или гледаш да закръглиш копейките за седмицата с последни коментари? Знаеш ли какво да му мисли Китай там е "дълга" ще ги нулират от лаптопа накрая ще плати китайския народ и готово пак се почва с дълга не се притеснявай.

17

На слука !

преди 4 месеца

Всички мошеници и подлеци които грабиха и унищожиха тази държава от 1989 година до сега, няма да избегнат съдбата на своите роднини от 1946 година,съдени от Народния съд ! Някои от тях ще успеят да избягатпри своите ментори в чужбина, но по-голямата част ще бъдат хванати в България !Като болшенството от тях ще бъдат изпратени в Колима (до живот) с руски товарни вагони, за да правят компания на чифутина Навални , който е осъден за присвояванияв . . . особенно големи размери !

16

Анонимен

преди 4 месеца

Поне няма да е толкова корумпирана като теб...

15

бате ваньо и компани

преди 4 месеца

Се си мисля , че достолепна Деси отдавна си е еманципирана , направо разпущена .

14

по скоро мажко да ро

преди 4 месеца

За пръв път чувам за еманципиране от глупостта си , непригодността си , некадърността се , въобще такива разнинещица от които изобилства въпросното Деси . За другите и неща просто ще замълча .

13

Хах

преди 4 месеца

Единственото спасение е Радев да не присъства при встъпването в длъжност и на двамата! Така, както го направи Плевньо навремето и попречи на една от кандидат съдийките да стане конституционен съдия. А от какво се шокира Куцкова няма никакво значение.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Миналата година инвеститорите започнаха да се тревожат за астрономическите разходи на правителството на САЩ, които бяха засилени от факта, че огромният дълг тежи върху американската икономика и финансова система от години. Всеки месец става все по-трудно да се обслужва националният дълг от няколко трилиона долара. Администрацията на Байдън трябва да извърши чудеса на балансиране. През втората половина на миналата година две от трите големи рейтингови агенции отговориха с понижаване на кредитния рейтинг на САЩ.