162

Анонимен

преди 8 месеца

Дезинформацията е била и си остава нещо зловещо. Тази сутрин,по тв-бнт,един полубългарин,натикал синът си в грабителската партия герб,ломоти против президента ни,човекът,който стърчи над всички пхсевдо патриоти и българи.Аланкоолу,какво си дал ти на България? Нищо! Андрей Райчев,с няколко думи,затвори плювалника на подлогата,решил да си оправдае гюндюлюка.

161

до 159

преди 8 месеца

И законово несъгласните с официозите да се бесят. Законът трябва да се казва, съгласно твоите виждания "окончателно решение".Вместо слово, в закона да е записано, че на такива, като теб им разрешено свободно и доволно до грухтят!

160

София

преди 8 месеца

Това са пинизите им,да си върнат доверието в хората,за Евроизборите.И после пак ще искат да си правят каквото им наредят.Дано и на вас ви светне лампата срещу тези измамници.Как смениха рязко курса и ще борят дезинформацията точно тия които изгнорират хората,особенно техния си електорат

159

българина

преди 8 месеца

ще стоим на студено когато затворите тецовете, а до тогава ще внасяме ток и то много, евтин разбира се

158

Анонимен

преди 8 месеца

Мерки, законови мерки трябват да се вземат срещу руската пропаганда. С призиви и заявления няма да стане. Това вече не е свобода на словото, а злоупотреба със свободата на словото.

157

Цв.

преди 8 месеца

С мотото за Дезинформация, някакви псевдополитици се опитват да оправдаят цензурата, която искат да въведат от страх, че има много инакомислещи хора, с интереси, различни от евроатлантическите им простотии. Това Искренчо не е демокрация, а гнусна диктатура на страхливци!

156

Анонимен

преди 8 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца.... Факт е, Школо е продадена. Тези, които уж са против дезинформацията, всъщност я практикуват най-много

155

Анонимен

преди 8 месеца

До пияница мистик---И без да казваш че си пияница , много добре се вижда!

154

Анонимен

преди 8 месеца

До пияница мистик...Ами какво ДИРИШ тук , айде при Зелето , за зелето.Бори се като прсе с тИ-квЪ !

153

до пияницата

преди 8 месеца

Много отрано си почнал днес. Недей така, ще си съсипеш и телесното здраве. За мозъка ти явно е вече късно, но направи нещо поне за черния си дроб.

152

Да се забранят?

преди 8 месеца

До пияница мистик: Така действа всяка диктатура, в това число и евроатлантическата. Една от първите им жертви е свободата на словото.

151

Анонимен

преди 8 месеца

То се знаеше :"Аз съм българче ,.... но искам да живея във чужбина "...И върховното "Бългаско селфи '' /Захари Бахаров/ !Аман от примитивни управляващи в Бг !!!!

150

пияница мистик

преди 8 месеца

Докато не се спрат коментарите под големите новинарски сайтове, така ще е. Защо "24 часа", "Труд" и други големи новинарски сайтове нямат коментари, замисляли ли сте се? Тук се лее откровена путлеpacтка пропаганда. Даже не се крият, ами си пишат на руски език. Аз лично ще се боря да се спрат коментарите под новинарските сайтове, а аз имам силата и волята, повярвайте ми. Ще ви остане дрогаре пyтлepaси само да си пишете един на друг в Телеграм, а не да промивате мозъците на младите

149

Анонимен

преди 8 месеца

В България всичко е обратно , стига се до там , че се опорочи и математиката , вече половината на 1 000 не е 500 , за едни е 200 , за други -- 900 .Кой както иска така да го разбира , но вече 34г., важи правилото на герб /Баце / :ТУКА Е ТАКА ..!МЕРСИ !

148

Анонимен

преди 8 месеца

ГЕРБ ПРОТИВ ДЕМОКРАЦИЯТА

147

Анонимен

преди 8 месеца

Американска газ , сваляш надписа а под него ---''руска газ'' !

146

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 123 Ти ще виеш двойно повече, защото техните решения ще ти се стоварят на главата от сега нататък

145

КртъкОтговор

преди 8 месеца

коя е истинската информация -- Информация от Министерството на Истината. Ако не ви харесва сте Путинисти. хахаххаххахаххахаххаххахахаххахахаххахахаххах

144

Анонимен

преди 8 месеца

СЛЕД като в България всички медии пишат само ЕДНОСТРАНЧИВИ неща , тогава , как ще убедите народа в Бг , и да говорите за ''ДЕЗИНФОРМАЦИЯ'' , и какво означава дезинформация . Всеки гледа нещата от свой ЪГЪЛ , лошото е че в Бг медиите са само в единият ъгъл , ... ЗА ПАРИ !Истината къде е , и защо има прекалена ЦЕНЗУРА , КАКВАТО И ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА , НЕ Е ИМАЛО ?Това показва , КОЛКО СМЕ СЕ ''ПРОМЕНИЛИ'' .

143

Искре Помниш

преди 8 месеца

ли в Тоалетните на посолствоТО как се Обичахме?!