16

Анонимен

преди 4 месеца

Давайте грипна ваканция на учениците. До 4 клас всичко е леш. Болни, антибиотици, нурофен, панадол, стабилизират се, пуснем ги на училище и на третия ден пак същото. Ще ги изтровим и осакатим. Поне 3 седмици ваканция трябва. Не слушайте тези антимеркаджиите. Това са някакви невежи.

15

бръм

преди 4 месеца

съсипаха я тая държава - вчера вечерта гледат фъркат самолетите и след тях голяма диря облаци на кълбета - пръскат та се не знае - подфанали са от западна България да ръсят и вървят към източна - ей го гледайте ги на кратата как обявяват грипна и вижте облаците - вечер на залез най си личат

14

Анонимен

преди 4 месеца

Да бе затова като катили или затворници по летищата свалят колани и събуват обувки и мивават през скенер.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ваксинираните с тия кромит-разтвори разнасят всякакви вируси! Не общувайте с тях!

12

Анонимен

преди 4 месеца

Професоре, децата до 4 клас използваха. Болни на антибиотици, скарлатина, грип, едвам ги вдигане на крака. Пускаме ги на училище и след третия ден картинката се повтаря. Ще ги изпием. Давайте три седмици гривна ваканция да се разсеян нещата. Не слушайте ***, дето били чувствителни към мерки! Ще уредим децата!

11

Анонимен

преди 4 месеца

"Не си правя илюзиите, че с каквито и противоепидемични мерки да се реагира, може да се спре една епидемия, която се разпространява по въздушно-капков път.." N.C. :)))

10

Анонимен

преди 4 месеца

слагай КПП-та Кунчев - ич не му мисли - ше ги и антиваксърите - нема с тях да се съобразяваме всички

9

ДА НЕ СТЕ ПОСМЕЛИ

преди 4 месеца

Точно така. ЧувствителнИ сме. Да ти дам ли пример: колега трябваше да пътува в чужбина и си направи тест за ковид. Излезе положителен. Предната вечер със зеления си сертификат беше на кино с жена си. В деня, когато му излезе резултата от теста яде на стола с колегите, а мен не ме допуснаха стола като чумав, защото съм нямал сертификат. Моят тест излезе отрицателен. ДИСКРИМИНАЦИЯ НИКОГА ПОВЕЧЕ! ЯСНО ЛИ ВИ Е?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Не са чувствителни, мижитУрко, а вече ви разбрахме що за бракувана стока сте. Аз се чудя от толкова навеждане как седиш прав.

7

Много скоро

преди 4 месеца

Kaкви ограничения хахахах ще си платите за всичките ми3epии които сътворихте а пък и натровихте по-глупаватa част от населението с разни отрови-бълвочи

6

MIKE

преди 4 месеца

Странно, как определяте кой е болен от КОВИД и кой от грип като тестове за КОВИД няма създадени и никога не е имало.

5

ТРИБУНАЛ

преди 4 месеца

кунчев, номер едно си в българския списък. тик-так, тик-так, тик-так....

4

Анонимен

преди 4 месеца

17 млн убити досега от ковид отровите! Знаеш ли каква е присъдата за геноцид, кунчо?

3

Кмет

преди 4 месеца

Чакам ограниченията с нетърпение! Къртят ми се пейки! Обичам да тормозя и да се натягам на партията!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Абе и. зрод скрий се и спри с този бабешките Ковид!

1

Анонимен

преди 4 месеца

На тия изкукуригали професори как им липсва ковит измамата да тичат по телевизиите и да плашат и да говорят за бустери и ваксини мило им е за доброто старо време.