174

Анонимен

преди 4 месеца

Путин иска Европа да е разделена на малки държавици за ги насъсква едни срещу други и да ги владее.

173

от ЮАР

преди 4 месеца

До ДОЛНЮ - няма съмнителни кредити от големите световни банки. Там не дават кредити на *** и пульо. Има си правила, има работеща система. И споко - и на теб ще дадат, стига да покриваш критериите. Евреите с нищо не са ти виновни - като не си умен като тях, приеми го без да злобееш. Не всички са умни, но живеят нормално. На по-умните от мен само мога да кажа евалла.

172

Анонимен

преди 4 месеца

Повечето българи нямат нищо против техните управници да се намират в Брюксел и Берлин, а не в София.

171

от ЮАР

преди 4 месеца

До Анонимен - Ако сме живи и здрави в следващите двайсетина години ще видим как Европа постепенно става федерация по подобие на Съединените Щати. Друг успешен вариант няма. Хората искат да живеят в благополучие и ще го имат. Епохата на националните държави е към своя край за доброто на хората. А историята можем да бистрим като хоби, лошо няма. Или в кръчмите. Ако много желаете да сте част от воинстващо племе, присъеденете се към футболните агитки.

170

Анонимен

преди 4 месеца

Едни способни народи управляват други, неспособни. Така е било винаги в историята. Политическите форми са се изменяли, но принципът е същия.

169

Анонимен

преди 4 месеца

Единно правителство в Берлин за всички. Това е правилния път. Не някаква разпокъсана Европа, в която всеки има претенции към съседите си. Германците са предопредели да управляват континента. Като се замисли човек, той континента си е техен...

168

баба мара

преди 4 месеца

двоино гражданство сега и земя на чужденци от българия не остана нищооставка и нови избори с нови лица

167

Анонимен

преди 4 месеца

Най-големите поземлени фондове в България са руски. Руснаците изкупиха България по времето на Жан ВИденов, когато българите взимаха по 3$, продаваха всичко и гледаха да се махнат. Ама копейкаджиите нямат нищо против.

166

от ЮАР

преди 4 месеца

До до ЮАР- а бе другарю, не се пени толкова. Аз също имам нож, а и револвер имам. Ако нямаш аргументи, с които да ме обориш, проссто си мълчи. Мисли като пишеш - пише се с ттъъппото на ножа - така няма да ти цензурират думата. Много сте ми забавни злобарите. Не е добре, когато злобата в пъти превишава двуцифреното Ай-Кю.

165

Анонимен

преди 4 месеца

Германия все пак успя. Поклон.

164

Анонимен

преди 4 месеца

Копейките са много против някой друг освен русия да купува земя в България.

163

Анонимен

преди 4 месеца

Т.нар "национално-освободителни" войни са били голяма грешка. Хората трябва да са свободни да търсят материално благополучие навсякъде, без ограничение от някаква националност. Обединението на Европа е била основна доктрина на Германия по време на управлението на хер Хитлер. Затова европейските народи са го подкрепяли, а техните правителства са били против. Днес Германия успя да обедини континента с мирни икономически средства. И това е бъдещето. Единна федерация, в която заедно живеят всички.

162

Анонимен

преди 4 месеца

Глобалистки ***,няма да ви огрее. Тази година ви е последна!

161

Честита

преди 4 месеца

глобализация бедни българи. Нищо, че не сме равноправни с големите европейци. То повечето вече си продадоха земите на едни подставени хора, ама сега вече ще се оправим вервайте ми, за има няма 800 дни.

160

Анонимен

преди 4 месеца

Вътю Т.ПанчевА данъци върху тази земя -кога ??щото в Швейцария е 1000 CHF на декар за година...

159

от ЮАР

преди 4 месеца

До Икономист Никой няма право да национализира частен имот. Освен по съдебен ред с компенсации по най-малко по пазарни цени плюс горница за причиненото неудобство.

158

Анонимен

преди 4 месеца

Да глобално западно правителство трябва. ЕС е на път да го постигне поне за тази част на света. С един център, единно управление и закони. Иначе ще се избием едни други. За какво ни е собствена държавност като ни ограничава. Материалните възможности в големите държавни общности са много по-големи. Българското Възраждане е било грешка.

157

от ЮАР

преди 4 месеца

До АнонименМного е хубаво, че ЕС обезсмисля историята и борбата на народите. Аман от история и борби, които нищо не носят. Сега, ако решиш и имаш пари, можеш да си купиш къща на Халкидики и никой копче няма да ти каже. Ако искаш, можеш да си купиш в Италия или Испания, да речем. Свободен човек си. Какво по-хубаво от това? История и борби не носят нищо, освен безсмислени загуби и дразги. Нормалните хора не се вълнуваме от това, дали Македонците са Българи. Да бъдат каквито щат. Много важно!

156

Икономист

преди 4 месеца

Нашите ако да хитри, ще продадат сега да вземат парите, а след 5 години ще национализират земята.

155

Анонимен

преди 4 месеца

Време е да напускаме ЕС, защото членуването ни е него е хитър начин да ни вземат земята и държавата без война. Дедите ни с кръв са воювали, за да ни я оставят, а ние ще я харижеме и ще оставиме децата ни без родина, да бъдат гости в българската земя.