32

Справедливо е!

преди 4 месеца

Аз се пенсионирах с 0 заплати, а държавните с по 10-20 заплати?!?!? Не е нормално!

31

Гризел

преди 4 месеца

До ХристоАма естествено,бе!Добре,че сте вие!А че има каналджии и границата се минава свободно,това е ваша заслуга!И че я пазят чужди военни,това пак е ваша заслуга!Ха-ха,смешници!

30

Атмаджа

преди 4 месеца

Е,нормално за тирани и ***!Те явно не са имали родители,сигурно са паднали от небето,затова мразят старите хора.

29

Христо

преди 4 месеца

Ранно пенсиониране и 20 заплати трябва да има само за военни, защото работата ни е напрегната и отговорна. Благодарение на нас я има България и хората могат да работят.

28

Еее

преди 4 месеца

Плащайте данъци и осигуровки за да има за тунеядците, ееее

27

Ограничете Ченгетата

преди 4 месеца

А ченгетата и военните кога ще им намалите?Първо от къде на къде ще се пенсионират толко рано с високи пенсии знам за такива дето взимат повече от хора работили 25 години повече за държавата а са с по малки пенсии това справедливо ли е или да взимат повече от работещи хора? Че и толкова заплати на куп за нищо правене това променете!! Прегледайте и разни съдии и други хитреци в държавния сектор за нищо правене куп привилегии!!

26

Анонимен

преди 4 месеца

До VladTepesКАТО ПРОГОНИХА ДЕЦАТА МИ В ЧУЖБИНА - ТАКА Е @ ТУК НЯМА УСЛОВИЯ НИТО ЗА РАБОТА , НИТО ЗА ЖИВОТ , НИТО ЗА НИЩО !

25

Анонимен

преди 4 месеца

До VladTepes - Демек, ако си полицай в някой малък град, където има едно убийство на 12 години, което почти винаги е "пиян се сбива с друг пиян" или "женат и мъжа се карали, а имало и нож" ... Какво? До 200 години ли ще работиш?

24

VladTepes

преди 4 месеца

При застаряващо и намаляващо население няма как да се върне старото пенсиониране - пенсионната система ще фалира.

23

Изроди!!!

преди 4 месеца

На кметските в София през противен водещ и никому-непозната социалистка на средна възраст, не успяхте да докаратае и 120 000 гласа на първи тур и само 80% от тях, са били "подкрепящи ПП". Не можахте 100000 гласа от София да вземете ... Отказахте референдуми, правите каквото си искате, което е винаги в уърб на народа... На следващи избори, няма да докарате и до 8%. Вече и програмистите не ви щат.

22

Анонимен

преди 4 месеца

До VladTepesЮО БЕ? С КАКВО СА ПО - ОК ОТ ДРУГИТЕ ?ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ СТАРОТО - ПЕНСИОНИРАНЕ НА ЖЕНИТЕ НА 55 НА МЪЖЕТЕ НА 60 И ТОВА Е А НЕ ТОЧКИ СТАЖ ГОДИНИ МАЙНИ ГАЗИНИ

21

VladTepes

преди 4 месеца

Ранното пенсиониране трябва да остане за определени длъжности в армията и полицията, чантаджиите и хората по щабове и канцеларии и в тила е нормално да се пенсионират не по-рано от 60г.

20

VladTepes

преди 4 месеца

Пари трябва да се дават за реално свършена работа примерно за полицаите за разкриване на тежки престъпления, организирани престъпни групи, за сериозно намаление на престъпността в даден район и т.н. не са за проседяно зад бюрото време. Аналогично и за останалите държавни служители.

19

Иван

преди 4 месеца

Аз съм си дал живота за тази държава да работя 35 години като държавен чиновник и няма да си получа 40 заплати като се пенсионирам след година??? Така ли??? Тогава спирам да работя и да обслужвам тези индивиди сега на гишето. Да се оправят. Аз живота и младостта съм си дал за тази държава.

18

Тези не дават,

преди 4 месеца

а само знаят да режат, да увеличават държавния дълг и лицемерно да лъжат. Ужасна античовешка коалиция!

17

А не, не

преди 4 месеца

Не е вярно, че ушеви не правят нищо. Тяхната работа е много важна за определен контингент. Лично са отговорни за чадърите на куп престъпници. Ако има истински полицаи много бизнеси от този вид ще закъсат.

16

А милиционерите?

преди 4 месеца

Кога ще отпадне ранното пенсиониране за милиционерите и фуражките? Повечето от тях ходят да играят карти и пушат на работа, после ходят на частно. За награда се пенсионират на 50 с куп заплати. Стоят в системата главно за това, плюс останалите бенефити като безплатни почивки, за дрехи, за не знам си какво. Докога останалите ще ги храним? Да са свършили работа за 5 пари не съм забелязал.

15

anon

преди 4 месеца

Най-накрая. Спрете я тая хранилка.

14

Хора

преди 4 месеца

А това важи ли за търтеите от МВР и МО и кога ще почнат да си плащат лично данъка и осигуровките в НОИ,сега народа им плаща всичко?!

13

Абе, не са

преди 4 месеца

само милиционерите и пожарникарите, а и всички съдии, прокурори, следователи. Там заплатите гонят 10-12 к. Умножете по 20. Ами разните висши съдилища. Вижте мишокът дето го гласят за КС белосерков. Щял живот лапал и свирил сега още няколко млн като наградка.