34

Анонимен

преди 4 месеца

скоро шофьорите ще вземат заплата колкото президента

33

Анонимен

преди 4 месеца

До 33, човека всеки месец дарява заплатата си на семейството на болни деца, което беше й негово предизборно обещание, ама това не ви се връзва с хейтърството...

32

Анонимен

преди 4 месеца

до 33 Той се отказа от заплата.

31

Анонимен

преди 4 месеца

До 29, тебе какъв Асен Василев те гони бе копейко, като това е общинска фирма, и заплатите й се определят от общинския съвет??? Абе това копейките наистина копаете дъното по некомпетентност и простотия, ама поне защо не се скриете, а се излагате постоянно???

30

ГОСТ

преди 4 месеца

искахте Демокрация ... ей я !

29

ВЕЛОСИПЕдиста

преди 4 месеца

Това е нискоквалифициран труд ... ако не им отърва ...да стават общопрактикуващи лекари !

28

Анонимен

преди 4 месеца

До Ей- Не го нападат! Тези искания са от година и повече! Или някой е забравил!?? Асен Василев ???

27

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва да са високи и стимулиращи възнагражденията. Няма какво да се лъжем. Пари има, въпросът е от община или от държава или от къде ще дойдат. София е препълнена с лични автомобили по няколко на семейство. Разширяване на зелена зона и вдигане на цената на синя и зелена зона и по-висок данък за МПС.

26

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 4 месеца

В Капитализма всичко е частно(но не честно) ,кога ще го приложите ! Стига с тези стачки и просии от държавата . Който може да се оправя сам , нали искахте свобода ? Е, тя има цена . Скачахте по площади пеехте с Кирчо Маричков " Аз не съм комунист ", Диана Експрес - Утре започва от днес, Милена Славова Немам нерви ,Развод ми дай , Сборна Формация - Времето е наше и Скорпионите -Вятъра на промяната и всякакви дивотии ,какво искате още да ви издържат ли ??? Свърши се тая .Тези които протестират да ги уволнят.Който не му се работи вратата е отворена . Никой не е държан насила.

25

Дедо

преди 4 месеца

Брей много щедър милиардера. Хората искат минимум 30%, той хубавеца давал 15%. Какъв е мъдър и великодушен, строг но справедлив . Ако го накараш един ден да шофира автобуса по график в София, вечерта така ще му треперят крачетата от стреса ,че може да се наложи и да го вкарат в психиатрията.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Когато Фандъчката вдигна с 60 соттинки билета, точно зщаото ситуацията беше пред колапс, голям рев беше. Ама сега тоя го защитавате. Не мжое да има по 8-9% годишна инфлация и цените да са същите по 10 години.

23

Анонимен

преди 4 месеца

"Понеже AI измести до голяма степен IT," - 30000 своодни мста в индустиря, в която има едва 30-40 000 специалисти, и ги измести до голяма степен? Ок, пиянке мистична ...

22

Анонимен

преди 4 месеца

София мианва или на пазарна и колко пара събере ще арчи или си връща държавното от 1989 г. и махат реститутки и приватизации и се одържавява със жителство

21

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

20

Анонимен

преди 4 месеца

"Ще търсим възможност и за повторно увеличение на заплатите през годината, което да е свързано с развиване на бонусна система, която да важи за всички служители в отделните дружества." - A не, не, не ... това е корпоративният варинат на "ше видим".

19

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам в Москва някакви роботи за доставка щъкат по тротоарите. Един даже бе закъсал в една пряспа, та минувачи му помогнаха да се измъкне и да продължи доставката.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Метрото гълта 2-3 милярда и е на загуба заради скъпия ток на ВЕИ..Или го спират или намалят и ще карат коли.

17

Анонимен

преди 4 месеца

15 % за градския транспорт а за селския кога ? :)

16

Анонимен

преди 4 месеца

в София с 1200 лв не можеш да си платиш наема и да издържаш жена и семейство.

15

Пачеков

преди 4 месеца

Време е да се вдигнат картите и билетите за градския транспорт. Щом шоферите искат повече парсо, пътниците ше трябва да се бръкнат по дълбоко в джоба, иначе да пътуват с такси ,или колело.