16

Програмист

преди 4 месеца

до 9 : Май образованите хора са ви нещо като класов враг и трън в очите, а? Отговарям : да, можем да въртим волана. Дори бихме се справили по-добре от тези. Но имаме избор и не го правим - положението сме си заслужили с годни работа и положени старания, и няма да слезнем на по-ниско ниво само за да задоволим вашата класова омраза и слугинска завист. Точно по тази причина не трябва да се допуска хора, които едва са избутали гимназията да вземат колкото квалифициран инженер както им се иска.

15

леле

преди 4 месеца

е много голям протест бе :) има нема 50 човека

14

Анонимен

преди 4 месеца

Тия що не вземат да си намерят работа?

13

ъъъ

преди 4 месеца

Стига плюхте свободни места има пари има отивайте и работете

12

Анонимен

преди 4 месеца

едва, едва завършват гимназия, изкарват книжка, 2-3 категории и айде на високото заплащане (високо в сравнение със запллатите на останалите хора)

11

Анонимен

преди 4 месеца

оставка на целия сос и нови избори да видим саботьорите дали ще се докопат до власт, все пак ги избираме да работят, а не да защитават частно-партийни интереси!

10

до 7-ми, Може би

преди 4 месеца

е заради прехваления кмет, който щеше да изстреля София в космоса? Без да се заяждам, Терзиев беше много рекламиран, това е запазена марка на неговата партия - на външен вид го докарват, но като нещата опрат в практиката... Разбира се, ГЕРБ ще го саботират, но това е валидно за всеки кмет, опозицията винаги гледа да извади кирливте ризи на показ и да се себеизтъкне. Ако Терзиев не беше рекламиран толкова може би нещатата щяха до стоят иначе.

9

Анонимен

преди 4 месеца

ало, вишистите, ми станете шофьори като искате добро заплащане! чистачките в някои супермаркети също са по-добре платени!

8

Анонимен

преди 4 месеца

на тез шофьорски специалисти по колко пъти на година ще им вдигат заплатите, не съм чул на лекарите да им ги повишават

7

Мутри

преди 4 месеца

Защо не протестираха при Фандъкова а изчакаха новият кмет?!

6

до 5-ти И да и не.

преди 4 месеца

Но защо тогава просто не отидат хората да протестират пред банките? Който за каквото се сети да ходи пред банките да протестира. Държавата би следвало да има регулираща функция, проблема се поражда от това, че не я изпълнява.

5

Защо

преди 4 месеца

Мирише на ГЕРБ,новият кмет още няма 100 дни и се започна с провокациите.

4

Твърде културен е

преди 4 месеца

този протест. Трябва да запалят гумите наистина и да ги търкулнат в сградата на СОС - те там така или иначе не работят, поне да имат извинение.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Защо никой не иска ниски цени ,липса на инфлация ,ами всеки иска високи заплати?Умните хора знаят че никога заплатата не побеждава инфлацията ,а я гони.Политиците харчат ,банките създават инфлацията с кредитите си ,а хората отдолу се молят за високи заплати и след като ги получат ,получават ОЩЕ по високи цени и така реално ПАК няма добри заплати които да купуват ПОВЕЧЕ неща

2

Анонимен

преди 4 месеца

да им вдигнат заплатите, не им е лесна работата, но да си пожелаем и специалистите в България да вземат горе-долу, колкото шофьорите!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Ако граЦкия трЪнспорт не е спрял никакъв протест не е а андрешковско шикалкавене.