41

Гиб Мелсън

преди 5 месеца

Денкофф беше министър на образованието бая време и се гордееше с факта, че направил някакъв облак, демек обединил всички възможни информации в един сайт. Сиреч, той е много навътре в тия образователните сайтове, които министерството използва. Сега обаче се оказва, че Денкофф докато правил "Облака", с който се хвали е пропуснал някои много важни детайли. Идва Джон от Англия, вади пачката и сичката информация на индианците от България заминават с Джон в Англия. Лошо Денкофф-седнете си-слаб две 2

40

Анонимен

преди 5 месеца

до Иван, изобщо не е бавно унищожението, доста бързо е

39

Анонимен

преди 5 месеца

С личните данни и останалите неща в Школо записаните вътре хора ще са податливи за натиск, изнудване и проследяване до смъртта си. Цензурират всичко, а са по бели ***. С тези бази данни който ги притежава ще може да ни се бърка във вътрешните работи поне още 60 г напред, дори и още днес да се изтрие тоя софтуер и данните в него. Егати държавата - помиийна яма, с 250 охранени праасеета в нея, които дават тон за песен и я управляват

38

ИВАН

преди 5 месеца

ТОЗИ ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ НА РАЗГРАБЕНАТА ТЕРИТОРИЯ ЩЕ НИ УНИЩОЖИ, НО БАВНО...!

37

Киро Канадеца

преди 5 месеца

Не трябва договор щом е казала Галя от посолството

36

Анонимен

преди 5 месеца

В Школо се предоставят ЕГН-та на всички ученици и родители! Училищата в които учат, пътя по който се прибират от училище и транспорта който ползват, дати на пътувания с класа, както и локации, оценки, забележки и прочие. Тези данни са не просто лични, а засягат сигурността на учениците. Как така МОН не знае при положение, че МОН одобри платформата? Мигновено отнемане на лиценза на Школо до оперира в България и изтриване на всички бази, дело срещу английската фирма за кражба на лични данни итн!

35

Анонимен

преди 5 месеца

До до лол Абе тъъъпако, и тук ли намеси мужици и колхозници??? Ти без тези две неща явно не можеш да дишаш? Да не пишеш от Карлуково, там е мястото за зациклени на една единствена тема, оказва им се съответната помощ, та да могат да мислят и в друг контекст, до колкото им позволява мозъка.

34

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Толкова по-зле, щом ползват изброените *** на алчните външни фирми.. Толкова ли няма ресурс в България да си създаде нужните информационни инструменти поне в най-важните области, с нужното качество и сигурност??? Други държави въведоха електронно държавно управление за по две - три години. В България се похарчиха астрономически суми за целта, минаха почти 20 г и нищо качествено и полезно не е направено. Вижте само трагедията с електронните рецепти като пример.

33

до лол

преди 5 месеца

Абе по-добре, отколкото да станат мужики и колхозники.

32

Цирк

преди 5 месеца

С цел защита на тези образователни институции министерството ще предприеме всички действия за разясняване на случая. И като разясни какво? Трябвало е да предприеме действия да не спи по цял ден държавното управление, наводнено с чужди агенти и много преди тези събития да е предвидило подобен вариант, да е подготвило предпазни мерки. Сега след дъжд качулка, щели да вземат мерки да се разсънят и да разберат какво е станало????

31

До 29

преди 5 месеца

Ама то и от кое село си са лични данни, ама ти откъде да знаеш?

30

Анонимен

преди 5 месеца

Джоканов ще стане поредното разследвано ИТ от котилото на прогресивните либерали

29

До 27

преди 5 месеца

Точно така, и затова дипломите за 2023 година ги въвеждахме ръчно по предмет и оценка на ученик! Защото е много хубаво, безплатно и държавно! Аз от тези държавни,,услуги" вече на два метра пред мен не виждам!

28

Лол бугариа

преди 5 месеца

Нищо сега британците ще промиват мозъците на децата, а и те и без товаа ще станат сервитьри, масажисти или компаньонки

27

Анонимен

преди 5 месеца

Паткооооо, 3 имена са лични данни, ама ти от де да знаш...?

26

Анонимен

преди 5 месеца

В Школо няма ЕГН, данните са такива каквито се декларират и не се актуализират, има три имена на ученик, на родител и на личен лекар с някакви телефони! Служебни пароли са имената и годината на завършване на учениците!

25

Анонимен

преди 5 месеца

НЕИСПУО - то е 1 към 1 с Школо. Наглите директори обаче взимат комисионни, за да купят Школо, НЕИСПУО е БЕЗПЛАТНО и ДЪЖАВНО, но най-вече ПО-ДОБРО. Отдавна директорите на училища са се превърнали в собственици на училищата - крадат като за последно.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Частно търговско дружество може да се прехвърли на всеки който пожелае собственика! От МОН да са си отваряли очите, като са сключвали договори и са наливали пари там!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Всички важни решения в България трябва да се взимат от националистически патриотичен съвет с представители на русофилите в България, Светия синод, професорите в университета, Делян Пеевски, зърнарите, ресторантьорите, таксиджиите, и Вежди Рашидов.

22

За функц.неграмотнит

преди 5 месеца

Национална единна информационна система за предучилищното и училищното образование /НЕИСПУО/