33

Анонимен

преди 4 месеца

До 24Замислете се защо вашите "партньори" произвеждат зеленчуци домати и краставици(напр. Нидерландия), а нарочно стимулират Румъния и България)))) Това ли е новата лъжлива опорка? А, ти ми обясни защо РСМ и Турция внасят зеленчуци, а Нидерландски домати, краставици не съм виждал?

32

Анонимен

преди 4 месеца

"Типични руски петоколонници свикнали да живеят като царе на гърба на работещите рая." ........значи в западна Европа са по-русофили и от нас.

31

От хората

преди 4 месеца

Да имат малко срам .Като гледам по телевизията колоната от най-съвременни трактори с които може да се изоре земята на две като България се питам ,как цената на зърното от Украйна, където се водят боеве е на такава цена.Стига с тези дотации,помощи и т.н.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Що не ходят да се обесят някъде? Алчни, нагли.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Тези все най-алчни, а взимат най-много! А останалите в сферата на земеделието?????

28

Дядо Соци

преди 4 месеца

Аз съм противник на всякакви дотации ,както у нас , така и в Европа.Това забогатява производителите. За нас покупателите няма никакво полза. Не знам в Щатите да има дотации.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Май е време народа да възстане срещу тези рекетьори , защото парите които искат са от нашите данъци.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Никаква помощ! Никой не им е длъжен, на паспалджиите, това са милионери, някои и милиардери! Няма как държавата да подпомага определен бизнес, на милионери за сметка на други. Това е дискриминация. Ако и този път ги нагушат там от където минавам, ще си хвърлям цигарите и ще паля полетата преди жътва... Наготово взимат субсидия стигаща до 60лв за 1 дка най -малко. Писна ми от тия нагли лоясали хрантутници, които онищожиха необратимо почвата в плодородна България!

25

Я па я..!

преди 4 месеца

Ката се внася зърно от Украйна, така е.Украйна е па важна от България.Тази година няма да има джип за 500 000.

24

Елементарно Уотсън

преди 4 месеца

Типични руски петоколонници свикнали да живеят като царе на гърба на работещите рая.

23

Реалист

преди 4 месеца

Замислете се защо вашите "партньори" произвеждат зеленчуци домати и краставици(напр. Нидерландия), а нарочно стимулират Румъния и България да сеят пшеница, слънчоглед, рапица и тем подобни. С такива "партньори" врагове не ти трябват!

22

Ахаха

преди 4 месеца

*** за вас, гадни гнусни ***. Малко лапате и давате мижави ренти на хората, държавна помощ сте заискали. Все едно не знаем какви пари имате у какво отношение и заплащане към работниците си!

21

Лупи

преди 4 месеца

Аз друго не разбирам - защо цената на хляба не пада по магазините!? Преди 2 години като скочи пшеницата, скочи газта, скочи нафтата и пекарите ревнаха, че ще фалират. Удвоиха цената на хляба. Хубаво. Обаче сега пшеницата падна, газта падна, нафтата падна, хляба стои. И после защо ядем вносни стоки.

20

българина

преди 4 месеца

типично за ес, ти го плюеш, то продължава нарочно в съшия дух Не разбрахте ли, че ЕК мрази европейците, особено ако са бели и хетеро? ще има референдум за ес и нато и не само в България

19

Аз съм от Плевенско

преди 4 месеца

Тука само майбаси, ферарита, ламбота и бентлита. Всичките са на зърнари. Нема каква да протестират. Аз ако съм на Денков ще ги разритам набързо.

18

Перниканец

преди 4 месеца

Е на всеки ли на който му падне оборота трябва да се дава държавна помощ? Утре производителите на колоездачни шпайкове 46-ти номер ще поискат и те, че им намалял обема на работа...

17

Анонимен

преди 4 месеца

Ваййййй, няма да има пари за нов черен жип, ще се кара старият, 2 годишна трошка...

16

Аграр

преди 4 месеца

До Зрънчо- Тази година ми е по-натоварено, защото трябва да намеря време и за 3-4 протеста.

15

Klinghoffer

преди 4 месеца

Е, като са го закъсали толкова, ще карат миналогодишния Майбах, к'во толкова?

14

Зрънчо

преди 4 месеца

ферари, ламборгини, бентли, бали, малдиви, мачу пикчу и пунта кана - това е живота на зърнара...