39

Анонимен

преди 4 месеца

До МОЯ СТРАНА,В индия има песни които звучат подобно на бг чалгата.

38

Анонимен

преди 4 месеца

Някое нпо да купи правата върху моя страна моя България и да направят една лгбтк песен.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не бяха направили моя страна моя България като кючек а като рок песен никой нямаше да съди артистите.

36

Херман Гьоринг

преди 4 месеца

На следващите избори като спечели Българската Националсоциалистическа Работническа Партия (БНсРП) ще решим тоя проблем с тея ходещи суровини за производство ***! Sieg Heil !

35

Анонимен

преди 4 месеца

36 А дано, ама надали.

34

Анонимен

преди 4 месеца

34 Ако знаеше как звучи руският вариант на тази песен, само? Досега "красавецът" от снимката щеше да бъде обявен за западен шпионин и щеше да загине при неизяснени обстоятелства.

33

Дина

преди 4 месеца

На всеки е ясно , че това племе са скитници . Намерили са благоприятна среда в България сега. Като им стане тясно - изчезват като х лебарките.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Това не е, като да обереш мазето и кокошките на клетките пенсионери по селата, трябва да има наказание за римляните, за да знаят, къде се краде и къде, не.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Най европейския вариант на тази песен . Няма Германия няма българия наща родина е Брюкселия . Напълно в духа на новото евроатлантическо време . Звучи актуално с членство по канона на евроатлантизма .

30

Анонимен

преди 4 месеца

Изр0ди се тая държава..... фашизира се!

29

Анонимен

преди 4 месеца

След като неговите съ братя *** управляват България, защо да не го направи?!?!? Българите са 3-тото звено в България..

28

По ония

преди 4 месеца

години кога е имало истински българи тоя нямаше да го съдят,друго щеше да се случи....

27

Анонимен

преди 4 месеца

Какво правят интелектуалците, журналистите, медиите, учителите, политиците, за да възпитат българите къде е границата на допустимото? Интелектуалците не реагират, когато се забранява Вазов, журналистите плагиатстват от своите западни колеги и си приписват статии, бият се в студията, като Деян Йотов, клякат пред властимащите, като Ясен Инджев и не само той, политиците говорят развален български, като Киро просто, Нова тв, пусна на връх Нова година Лепа Брена, учителите говорят само за заплати...

26

История

преди 4 месеца

Имаше едни ***, които се подиграха с портретите на видни български дейци, хора, прославили България по света. Сега и този не.талец, за какъв се мисли? По бързата процедура, и не 15К , а 50К да му набият глоба. Трябва да се пазят българските ценности, а не да се подиграват с тях!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Българите станаха по-големи бхарати и от бхаратите, от всяка *** на светофара бичи евтина чалга, по заведенията евтина чалга, и вкъщи мазна чалга за десерт. Заслужавате си гаврата, щото сте мазни чалгари.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютно нормално е всичко, в резервата се слуша предимно чалга, населението е от елементарни пролетарии, кервана си върви.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Батьо, няма да ти стигнат парите за адвокати. Трите инстянции ще са с години и ще те съсипят, забрави на "междунаридна инстянция" да стане нещо. По-добре си признай, че наорави глупост и си понеси някаква по-лека щета. С две думи - бъди мъж.

22

Анонимен

преди 4 месеца

До 17. за да не Стане България такава, трябва да се извика военно правна помощ отвън, първи вариянт, е Китайска полиция и военни със собственна прокуратура да разследват кой как е забогатял и кой на кое НПО служи да разгледа СОРОСОВИТЕ организаций за изкривени човешки права. И изхвърляне на Хазарските военни бази от Бг.Другият е да дойдат Талибаните със тяхната армия да въведът ред в България и да ни освободят отвоенните бази,който са свързани със Хазарите и изкривените им човешки права

21

Анонимен

преди 4 месеца

До ***. за да не Стане България такава, трябва да се извика военно правна помощ отвън, първи вариянт, е Китайска полиция и военни със собственна прокуратура да разследват кой как е забогатял и кой на кое НПО служи да разгледа СОРОСОВИТЕ организаций за изкривени човешки права. И изхвърляне на Хазарските военни бази от Бг.Другият е да дойдат Талибаните със тяхната армия да въведът ред в България и да ни освободят отвоенните бази,който са свързани със Хазарите и изкривените им човешки права

20

Анонимен

преди 4 месеца

А против Кирчо , неговите заговори срещу България и българския народ, КОГА????????