40

Анонимен

преди 4 месеца

*** за зеле не става от вас !

39

Gazinsky

преди 4 месеца

Всички мошеници и подлеци които грабиха и унищожиха тази държава от 1989 година до сега, няма да избегнат съдбата на своите роднини от 1946 година,съдени от Народния съд ! Някои от тях ще успеят да избягатпри своите ментори в чужбина, но по-голямата част ще бъдат хванати в България !Като болшенството от тях ще бъдат изпратени в Колима (до живот) с руски товарни вагони, за да правят компания на чифутина Навални , който е осъден за присвояванияв . . . особенно големи размери

38

ГАЙДАРИТЕ

преди 4 месеца

Хайде нашите. Ами, просто няма как да не съм от българите, въпреки особения ми характер. С *** мляко съм закърмен. Но пък, съм си БЪЛГАРИН. За разлика от депесератите им и помаците. ХРИСТИЯНИНИ, КРЪЩАВАМ ОТ ДЯДО максим съм. Не ке казвам НЕОФИТН, НИТО ПЪК ПОЛУЧАВАМ ЗАПЛАТИ ОТ СВЕТИЯ ИМ СИНОД. С КЛАРИНЕТИТИ. Ще им ги ЗАИГРАЯ. Просто защото съм най-добрият от северлняците. БРАТОВЧЕДИТЕ ми ме познават. А и ме черпят. Както и приятелите ми от детството. А те са толкова много. Има по-важни неща.

37

Милионер

преди 4 месеца

Честита 2024 на г-н Иван. Ами, за нас от Баховица, той си ни е Съра. Въпреки, че е известен и като ГЕДЕЛИМА. Тези от НС и мисирките не го познават, за разлика от мен. ЧЕСТИТО СЪРЕ. Ами, тези, юито могат, да свирят с КЛАРИНЕТИ, акордеони и гайди. Аз предпочитам да пея. ОСОБЕНО КОГАТО МИ ГИ ЗАСВИРЯТ ТЕЗИ НАШЕНСКИТЕ, СЕВЕРНЯШКИТЕ НИ. ХАЙДЕ ЧОРБАДЖИИТЕ.

36

Ефрейтор

преди 4 месеца

Една вяра имаме със Съра. Ами, той не е Алекс, но за мен си е като Фергюсъна им на тези от Манчестъра. ГЕДЕЛИМА Е. Ами, приятел ми е. Ако НЯКОЙ РЕЧЕ че българия е малка ЩЕ ИМ ***. Ами, така сме си научени. Да си ги обичаме, тези нашите и родните си. А пък, те са ни единствените. Да живее Българията ни, а и ЦЯЛА ДА Е. А ТЯ ПРОСТО ЩЕ Е. Въпреки политиците ни.

35

Анонимен

преди 4 месеца

То пък щото нещо зависи от Денков. Пеевски като му каже "скачай", Денков може само да му отвърне "Колко високо?"

34

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Богдан Богданов каза, че Шенген щял да донесе само минуси на България... какво ще ги правите отклонилите се от 'евроатлантическата' линия, Денкофф??

33

До 33

преди 4 месеца

А Тагаренко ще следи робите в социалните мрежи...

32

___

преди 4 месеца

А така при избори пак ли ще ни натресат Въртележки едните,другите ,третите.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Критерий желание на народа за премиера ни не съществува. Той не се интересува от българските граждани! Ние за него вероятно сме просто едни роби, с които не е нужно да се съобразява...

30

Анонимен

преди 4 месеца

Че те, ако ги сменят по критерия кадърност, ни един няма да остане. Естествено, че и да има някой критикуван, ще остане, щот те всичките са един дол дренки. Само някой, несъгласен с "линията на партията" може да отпратят.

29

Денков

преди 4 месеца

Некадърност на министър не означава че ще бъде сменен.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Нали оценката на бг граждани беше важен критерий за работата на министрите? Според този критерий, една значителна част от тях би трябвало да бъдат сменени.

27

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 4 месеца

Аз очаквам да ме повишат за убиването на българи.. Бойко ме потупва по рамото!

26

Анонимен

преди 4 месеца

Тагарев трябва задължително да довърши войната срещу ***! Смяна само след успешен край!

25

Играджията

преди 4 месеца

Честита 2024 на съра от Баховица. Той ки е Иван Геделима. Ами, как няма да го поздравя, като там съм си израстнал, а и си я обичам играта, известна като ФУТБОЛ. Браво на българите и българките. Тези от депесарите, да ходят на гроба на почетния им. Честита 2024 на тези от БНБ. Каксто и на тези от КФН. ДАЙ. ХАЙДЕ БЪЛГАРИЯ. Обшчоми сш а, просто защото тя си ни е наша и родната. С на МАРКОВ.

24

aaaa

преди 4 месеца

Господин Академик Министър Председател на България.Хващайте Министърката на Външните ни работи и министарът на Войната,качвайте се на самолета и се разходете до Йемен.После теглете чоп кои ще се върне и кой ще замените за двамата ни съграждани там! А може и тримата да останете там и без вас и със вас все тая.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Денков, а г-н Пеевски на същото мнение ли е? Да не пишеш пак обяснения...

22

Милиардер

преди 4 месеца

Този беше от партията му на мутрата от Банкя. Те си знаят дяли е БКП, БСП или Герб. Все са без пари такива като тях. Дори и премиерки даса. Честита 2024 .

21

Анонимен

преди 4 месеца

След този плъх Мики Маус ще ви е премиерка Мини Маус.