88

Анонимен

преди 4 месеца

"Истерията" ще заглъхне когато се заплатят самолети, които получаваме. Тази пенсия като си поръча ***, след две години ли я чака да дойде. Че нали до тогава няма да му става вече и езика. Зелката като си купи кокаина, след седмица ли го чака. Жена му на тагарев вибраторите си по две години ли ги чака! И стига с този аналог, колко сме чакали колите си през "комунизЪма", който не прави разлика е профан. Онова беше вноска. Парите винаги можеха да бъдат изтеглени. Тези: не.

87

Анонимен

преди 4 месеца

Безсъвестно мекотело, продажник, пожелавам му да не умира 1000 години, а да гасне в жалкият си тлен - всеки ден, мъчително, прояден от червеите на съвестта, която сега му липсва. Убиец.

86

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам останало ли е нещо човешко в тази жалка пародия. Няма ли пак да се присмива на миньорите, предлагайки им "работа" в армията; наскоро един нацист си отиде в защита на любимата му украйна. Нацист, който си имаше и тежките битови и социални проблеми, и по всяка вероятност не е отишъл заради идеалите си, а да не бъде тъпкан тук, както става с аутсайдерите у нас и както Тагарев се опитва да постъпи с миньорите; сигурно ще предложи работа като пушечно месо и на останалите унизени.

85

Анонимен

преди 4 месеца

да обясни и за изказването че сме готови за бой за новите си господари.

84

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя, "работливия", трябва да го спрат, ще превърне България в американски полигон.

83

zhivko

преди 4 месеца

тагарев е за разстрел поради конфлект на интереси на поста който заема и предишни назначение.Поради това, че е национален предател.Разстрел за Тагарев

82

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото по скоро се отървеме от тозигном , толкова по добре за държавата.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Този какви ги наговори в Америка. Задължително изслушайте речта му, който знае английски. Ще се пищисате. То подготовка срещу Русия, строеж но инфраструктура за бази на НАТО тука, даже връзка с Лукойл за гориво, заличаване на историята, хвалби колко оръжие и техника сме изнесли. Най-интересен е отговора на въпроса какво прави България срещу Руската пропаганда. Никой няма да ви го напише, това трябва да се чуе.

80

Анонимен

преди 4 месеца

той какво нарсви за българската отбрана? За какво би останал?

79

Анонимен

преди 4 месеца

Стига сте отвличали вниманието.Вижте какви ги наговори в Америка. Направо ни вкарва във война с Русия.

78

Анонимен

преди 4 месеца

За какво се оправдава тагарев. Това си е голям гаф и некадърие. Още ги усуква и не е уволнил виновника за неспазване на протокола.

77

Ангелина

преди 4 месеца

Тагарев ,ти нямаш "евроатлантическа ориентация" ,а си се превърнал в пълен престъпен придатък на американо- украинско -българската мафия ,начело с видните евроатлантици и конституционалисти на Републиката "държавното предприятие" и Винету. Не стигай до такова лично падение ,да се обясняваш за някакви дреболии ,на фона на напълно липсващата Правова държава на някои ,които са "никои" и които са причината за разпада на държавността и корупцията с всичките възможни нейни порочни проявления и ОПГ.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Държавният департамент на САЩ е осигурил 15 милиона долара за пропаганда и конкретни действия по премахването в България на всички руски паметници, руски имена на улици и т.н. Това съобщи високопоставен дипломатически източник, категорично настоял за анонимност.Именно това е бил поводът за изненадващата визита на военния министър Тодор Тагарев в Щатите получаването на конкретни инструкции и осигуряване на финансиране за проекта.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Тагаренко се е изцепил на среща на Атлантическият съвет в щатите, че сме били "готови" да се бием с Русия. No Comment!

74

Анонимен

преди 4 месеца

Ако сме толкова захлупени ще остане та да ни вкара в още по-голяма мизерия и заплаха от затриване .Ще си прави неговите си игри до последно докато има с какво да търгува. Той самият е един огромен гаф , който ни натресоха новите умни .От всякъде сме на ръба , на търпението , на мизерията , на ликвидирането ни като народ.

73

Така

преди 4 месеца

Искам да знам защо българските Страйкъри са двойно по-скъпи от македонските и тройно по-скъпи от тези, изготвени за американската армия. Магарев? Или може би Денков, Борисов и Петков с Пеевски ще обяснят?

72

Bad Face

преди 4 месеца

Този трябва да бъде пребит с тояги, също като дядото на Бойко Борисов, които е пощипвал жените на хората от селото докато са били на фронта за да воюват с фашистите.

71

Анонимен

преди 4 месеца

До 1Дано се сетят да попрочетат какво се случи с техните предци, които нападнаха Русия. Ама то 9 май наближава, тъкмо руските танкове ще са достигнали Берлин и ще се вее руското знаме над Европа. Над Европа, която реши да се самоубие!

70

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

Най-добрият министър на армията от времето на цар Борис 3 до сега. Браво г-н Тагарев.

69

Турист:

преди 4 месеца

Гнусен предател