46

Пииаса

преди 4 месеца

не е умен. Той е хитър и подъл.

45

К1Д

преди 4 месеца

Датчанина е създателя на Скайп.

44

МЪЖКИ ВРЕМЕНА ИЛИ НЕ

преди 4 месеца

МАЙ СА СЪСЕЛЯНИ АСЕН ИО ДЕЛЯН,ЗА ПРЕСТИЖ ИЛИ ЗА ПАРИ Е ТАЗИ ВОЙНА ДАЙТЕ ЖОКЕР

43

анонимен

преди 4 месеца

Асен и Делян са съселяни.Защо е тази омраза?!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв е тоя мерак на хасковлии да се заселват в София.То не било ,не било Дебелян.,не било Радев та и Асенчо Всилев...Време е да се върне софийското жителство.

41

Анонимен

преди 4 месеца

До случаен минувач 43 Така е, така е. Ще има и български войници в помощ на ВСУ. Който не е съгласен, затвор. Който се бунтува ще попада на заградотрядите от американски рейнджери преблечени като български военни.

40

Анонимен

преди 4 месеца

34 г. мошеници управляват страната, министър лихвар, апартаментгейт, че сега и нов такъв с Лорер и А.Василев, реституцията с две думи всичко. За директори в държавните структури се слагат послушни лица за да могат чрез тях да крадат. Географа Министър на енергетиката продаде в Боровец сграда на НЕК за нула време, но нищо не създаде, такива "специалисти" само съсипват.

39

случаен минувач

преди 4 месеца

До 31Казваш, сглобката е създадена заради Украйна... Много е тъжно, ако е така. Впрочем, какво ли се учудвам, в Германия една Аналена Бербок каза, че не я интересуват проблемите на Германия, интересувала я единствено Украйна... Егати родоотстъпничката... Аз мислех, че поне в Германия няма чак такива като нашите, ама явно съм грешал.

38

Фм

преди 4 месеца

А тоз разбирател що не е в затвора? Този ганий на икономиката?

37

Анонимен

преди 4 месеца

До Ахахаха 38 Прочети коментар 31, но ще ти го постна за да не го търси надолу: Единствената цел за която е съставена сглобката, некоалициата и 6apдaka наречен правителство е обслужване на Украйна. Всички останали новини извън темата Украйна за тази сглобка са без значение, те са само прах в очите на народа, ge6u/\uTe, които са най-разпространеният биологичен вид на територията, която в учебниците по география наричат България.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Хлорер, Кокорьо, Киро Истината... все доказани престъпници, осъждани у нас или в чужбина. А вие се заяждахте на Чемеджан за някакви си кюлчета... пу, не въ е срам!

35

сглобените

преди 4 месеца

При соца на това му викаха " градивна критика "

34

Ахахаха

преди 4 месеца

Не ми е ясно по каква причина в коментарите на статия засягаща евентуални далавери извършени от някого, е препълнена с коментари засягащи войната в Украйна /без значение в полза на коя от воюващите страни/: вариант 1-отклоняване на вниманието от главния проблем посочен в заглавието; вариант 2- хора без работа чудещи се къде да си изразят мнението по тема значима единствено за тях. Не ме к те редува грам положението в укр при все че положението в Бг е в пълен разпад! Схеми, далавери- виновни 0!

33

Анонимен

преди 4 месеца

Сглобката - едни пари трябва да се вземат, пък после всеки по пътя си и на избори. Факт.

32

случаен минувач

преди 4 месеца

Защото като си на такъв пост, нямаш право да казваш, че еди коя си банка ще фалира! По този начин създаваш паника и тя наистина фалира!

31

Делян пелета

преди 4 месеца

Поредните брътвежи на Делянчо. Достатъчно е човек да потърси информация в интернет за да разбере че това са поредните нелепици от Делянчо. Да не говорим че кралицата на винетките стана такава с подкрепата и по време на управлението на Герб

30

случаен минувач

преди 4 месеца

Ами хак да ни е, като си поверихме парите и финансите на този шарлатанин. Няма да се учудя, ако след време под негова диктовка започнат да фалират и банки... Тогава ще настане истинска веселба! По Жан Виденово време през 1996 бяха сложили един финансов корифей - Любомир Филипов се казваше, който по телевизията каза за една банка, че ще фалира... И тя наистина фалира. Ама какви опашки се извиха пред нейните клонове - беше нещо страшно.

29

бол пуно

преди 4 месеца

До Анонимен Кандидат поклонници разни , кой за посолства , кой за затвора За сега се кланят само на парата

28

Анонимен

преди 4 месеца

Единствената цел за която е съставена сглобката, некоалициата и 6apдaka наречен правителство е обслужване на Украйна. Всички останали новини извън темата Украйна за тази сглобка са без значение, те са само прах в очите на народа, ge6u/\uTe, които са най-разпространеният биологичен вид на територията, която в учебниците по география наричат България.

27

Анонимен

преди 4 месеца

Добрев е станал член на Възраждане, скоро ще ходи на поклонение в руското посолство.