38

Анонимен

преди 5 месеца

Предлагам на 27 юли да подарим на грухчо шалвари и фес за рождения му ден. Турчин в българска партия никога няма да видите, но българи в турска-колкото искаш. За това нищо не става от продажните българи.

37

Анонимен

преди 5 месеца

сгосподаритена ППДБ+

36

Възкръсването и

преди 5 месеца

Развитието на България ще дойде когато спънката на османската преяла с власт партия се отстреля.

35

За това България

преди 5 месеца

От 34г. не и се дава развитие като останалите европейци държави, защото се усвояват средствата за развитие от други неБългарски партии.

34

оказа се неподходящ

преди 5 месеца

Ако не беа лъжите не знач що щехте да праите .

33

Новия ПУДЕЛ на

преди 5 месеца

Верската партия трябва да е с Българско наименование начело на партията,за да се активира еврофондовете за развитие на България които се получават от вожда на различните етноси от Българската нация в КПП-Ростенец и махараджата да продължи 34г. стаж за раздаване на порции и Бг.паспорти на идващите от майчините родини на еничарите.

32

прозрачност

преди 5 месеца

ПП,Гроб и ДБ имат един началник,казва се дедо Байдън.Ако Тръмп спечели изборите и трите партии ще увисят нос.На ДПС началника е Бай ви Ердоган,след него е Сокола.

31

Анонимен

преди 5 месеца

ДъПъ Съто е сделано в СССР. Нямаше как да не е така.

30

Дойде ФАКС от

преди 5 месеца

Централата на ГАЛ'АВНОТО муфтийство на истанбулската феодална джамахирия на исляма да се избайца карабудала че,спряха еврокомисарите европачките от фондовете за развитие на България с банкова сметка в КПП-Ростенец че,името не е съвместимо с европейските институции и ценности на християнска Европа и автоматично свалиха кривоговорещия Български език.

29

паша Ефенди

преди 5 месеца

Защо ни занимавате с глупости.Те си се сменяват,избират ,преизбират въртът си далаврите.Какво ме интерсува кой къде какво.Пълна демагогия.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Доган каква религия изповядва? Мислех, че е последовател на исляма, но тогава защо си въди прасе, за емблема на своята организация?

27

MNENIE

преди 5 месеца

Аз съм Българин , но шапка свалям на Доган - единствения БГ Политик който пази Националните и Териториалните Интереси на България - някой от ДПС ако се заиграе с Турция изпада от Партията .За Критиците - Тагарев е арестуван от ЦРУ в САЩ - в момента продава част от България на САЩ - ще разположат Ядрени Ракети в България - Земята е Продадена САЩ .Видяхте ли как Пеевски се приземи ?

26

Анонимен

преди 5 месеца

Пpaceто се зъбеше на Тагарев, ама Тагарев като отиде в САЩ, и пpaceто нещо млъкна, а?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Това са хората Шиши,Тиквата,Киро Истината,продължаваме промяната!

24

Тодор Живков

преди 5 месеца

Пpaceто ще ви оправи, всичките ще ви оправя, ха ха хаааа, честит осми март скъпи студенти!

23

Гаварит Масква

преди 5 месеца

Интереса клати феса.Шиши е взел вече мерника и на паметника на Альошата.От Козяк са му наредили до края на 2024г.да го събори,иначе ще има Магнитски отново.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Пейски е помък като Алексей Петров

21

Кара дай ъ

преди 5 месеца

Слет кунгреса . Напузкам партиата.

20

Гринго

преди 5 месеца

Партия Евророма трябва да е начело на Държавата,белким се оправиме.

19

Агент Купър

преди 5 месеца

Докога ще ни занимавате с турски изпълнения.Аз живея в България.ДПС не е българска партия,тя е турска,ПП,ДБ,ГЕРБ също не са български,те са американски.