71

Извод

преди 4 месеца

Никога не спирай на полицаи. Вероятността да те убият е голяма. Няма значение, че постфактум щели били да са приложили неправилно процедура и сила, станала грешка с припознаване или пък за да се спасят ще ви подхвърлят малко пакетче с бакпулвер, или пък кръвта ви ще е много промили или обикновенно изведнъж сте психясали от някакъв скрит синдром узнат от анализа на кръвта ви. Затова газ до дупка. Може да са преоблечени с фалшиви униформи.

70

Спонсор

преди 4 месеца

И КО КАТО Е БИЛ ШАМПИОН? ЧЕСТ ЛИ ДА МУ ОТДАВАТ? ЗА НЕГО ЗАКОНИ НЕ ВАЖАТ ЛИ!

69

Спонсор

преди 4 месеца

В АНГЛИЯ в 11.30 РМ ме спряха! Просто зад мен пуснаха буркана! С двете ръце на волана и работ ещ двигател! Угасете двигателя и елате с документите! Седнах отзад и проверка за алкохол! Защо карате на зиг заг? Заобикал ям шахтите, но без настъпване осова линия! Провериха докумен тите и ме пуснаха!

68

Анонимен

преди 4 месеца

До бЪкшиш ( ._. ), не оправдавам никого :) Ама дори това не си разбрал. Написаното от мен беше, че дъщерите му са виновни до полицаиите! Дъщерите му са виновни, че не са се погрижили човек с проблеми да се лекува. Полицаите са виновни за това, че са некадърни и са го убили. Льо льо, никой не измества нищо. Ти изместваш фокуса и съчиняваш тези за да станеш интересен. Не си. Просто си с образователни липси и никаква логическа мисъл. Такива като теб са доказателство за разсипаното образование!

67

УЧИТЕЛ

преди 4 месеца

До АнонименТО И СИНА ВИ МОЖЕ .ТАМ Е РАБОТАТА ,ЧЕ СЕГА СТАВАТ ВСИЧКИ.КРИТЕРИИ НЯМА.

66

Въпрос към МВР

преди 4 месеца

Полицаите в град Бобов дол (повече роми) се занимават с поръчкови убийства, защо никой не ги разследва въпреки сигналите!?Ами те ще ни избият!

65

За какво говорим

преди 4 месеца

Полицаите колко роми УБИХА през годините , НУЛА!

64

Генерал от запаса

преди 4 месеца

Колко фуражки са нужни да завият крушка и колко крайника има бореца според фуражките и колко фуражки са нужни за да преброят крайниците и колко премия заслужават фуражките според фуражките?.!.

63

До 66

преди 4 месеца

Защото не е знаел за какво го гонят, знаел е, че ше го убият. Ти да си и ти ше бягаш.

62

Анонимен

преди 4 месеца

А защо е бягал този от полицията, все пак в закона е казано какво трябва да прави човек и то не е да хукнеш с *** газ.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Колко полицая са необходими за смяна на една крушка? Пет. Един държи крушката другите въртят масата.

60

Спите ли

преди 4 месеца

МВР са престъпници, МВР убиха България!

59

Анонимен

преди 4 месеца

От съучениците на моя син, тези с най- нисък успех, дето едва едва завършиха, станаха полицаи.

58

Хора пазете се

преди 4 месеца

Масово наркомани в МВР!

57

Ачик

преди 4 месеца

Куките се о:с:и:рат от страх и за това скачат по няколко върху един. Кой е крив и кой е прав е друга тема. До един са комплексари тези измислени бабаити. Смешковци с пагончета.

56

МВР рухна

преди 4 месеца

Полицаите не правят разлика между добро и лошо, полицаите масово страдат от Психични заболявания и за капак носят оръжие!Масово неграмотни(роми) и дрогирани полицаи по улиците, това нормално ли е!?

55

Анонимен

преди 4 месеца

То да те е страх да се разминеш с полицай - ако не е на кеф ще ме убие, щото знае, че няма да го накажат. Оная с опашката русата, къде работи сега?

54

бЪкшиш ( ._. )

преди 4 месеца

До Хахахахахахахахахаха - не брат, ти отместваш фокуса от основния проблем, за да послужи на твоите тези, аз коментирам само проблема, който е засегнат в статията, а именно "Смъртта на шампиона по борба Пламен Пенев след полицейското преследване в Стара Загора" не си измислям тези, да вадя от 10 кладенеца вода, за да оправдавам едно престъпление.

53

Гошо

преди 4 месеца

До бЪкшиш ( ._. )Да правилно ,след като е оказал съпротива и преди това се е опитал да избяга

52

Анонимен

преди 4 месеца

Има ли битово убийство без участието на полицай или бивш полицай? Това са болни мозъци, които се крият зад униформата и пагона. На всичкото отгоре се пазят едни други. МВР трябва да се разформирова и преоснове.