34

Анонимен

преди 4 месеца

Решението е просто, Никаква регистрация, прелетели са като птиците, преплували като рибите, но през нашата територия не минавали.

33

да не е излетела в К

преди 4 месеца

Мноо поздрави на операторката на перални машини и и предай , че не моем свали градусите оти са като на вънка .

32

Нора

преди 4 месеца

Това за Шенген на другарката Йончева го разбирам или по врат,или по шия! Бих добавил и народно дупе трябва още, че тогава да видим жалките ни евро дупедати!Смешници!

31

!?!

преди 4 месеца

За тази никой не е гласувал, гласуването за "мъжа й" или "бившия й" Станишев не разбирам как я назначава нея в европейски парламент, и по цял ден тя твърди, че България е Middle East, тука не просто се чуват нейните "обърквания, че България се намира в Близкия ИЗток", тя се е объркала за много региони по света, че са "Близъкия Изток", "пострадалите от неите идеи за географията" дали се интересуват от найната прическа или безотговорността на Станишев?

30

Анонимен

преди 4 месеца

Че нали точно това направиха - дадоха всичко за нищо...

29

Анонимен

преди 4 месеца

Йончева, върни се и прочисти БСП от фашистката нечист на Нинова.... Оглави я!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Тая кака има огромна заслуга да не бъдем приети в Шенген- помните ли коя беше любимата и тема- огражденията на границата- тя така отиде в ЕП- да чухте/видяхте нещо да направи там....червенките храчат Европа, а живеят там, защитават бедните и онеправданите а милионери с окраденото през 90г- гнусни лицемери...

27

Ей зомбита

преди 4 месеца

МВР репресират хора в цяла Европа, чакайте си Шенген! Разбирате ли !?

26

До 24

преди 4 месеца

Всички "бивши" комунисти --- ЕЕЕееееееееееееееее, че ППДБ са децата на номенклатурата. Тая дето беше директно по бай-Тошо. Ся всичките ви "психодесни анализатори" са пак от там. Ако искаш да почнем поименно... ако ти стиска.

25

мак

преди 4 месеца

Никой не е длъжен да е солидарен по въпроса с мигранти. Който е виновен за наплива, той да ги приема колкото душа иска, а не да си измива ръцете с европ. ценности и солидарност. Полза от частичен шенген е кръгла 0, само за денков и компания е върховно постижение. Ама де тоз акъл да се опълчиш, че не искаш шенген, щом ще си длъжен да станеш мигрантски център на ес.

24

До Русофоб

преди 4 месеца

Аз ще стана русофо6 ако жена ми избяга с дребен пиян руснак

23

До Реалист

преди 4 месеца

И как точно така наречения "водно-въздушен" шенген оправя проблемите на Бг и нейните граждани??? Аз използвам самолет предимно, и с Шенген и без него нищо не се променя за мен. Предполагам че същото е и за "водния" шенген... Какво точно постигнахте водно-въздушни сглобкаджии??? За мен лично - нищо. Да не говорим за тия дето имат бизнес.

22

УНИЖАВАМ кpaBapофили

преди 4 месеца

KpaBapop06a e yTaйkaта на всеки един народ

21

Анонимен

преди 4 месеца

Всички "бивши" комунисти се изредиха да ни опяват как било провал. Да си спомним когеато "ТЕ" бяха на власт или близо до властимащите, само за тях беше възможно да излизат свободно извън България. Останалите гледахме Некерман и въздишахме. Мрсъни изорди!

20

Анонимен

преди 4 месеца

До Татарииии-Добре ли сте?

19

абе

преди 4 месеца

Йончева ли си Станишева ли си незнам ама нали и двамата сте в европарламента - мената ...

18

Раковски

преди 4 месеца

Кога ще има преселение, като в Османската империя?

17

Татарииии

преди 4 месеца

Ще има екстрадация в мацкфето

16

Да си го кажем...

преди 4 месеца

То , заради такива ,като Йончева все още ни третират ,като втора ръка.

15

Анонимен

преди 4 месеца

По-отявлена путиниска от Нинова!